8 ay kaldi nisanda bitiyor
Temizlik yapıyorsa o da iyi oh bi işin ucundan tutsunda
nerede acemi Allah kavuştursun en son benm sanıyordum bizde Nisan başı geleceğiz askerlik kısalmazsa aman inşallah kısalır
bizimki de kızartma hastası
bizimde 4 ay bitti ama biz devre kaybı gittik acemi 1 ay yaptı dağıtım izni standart 7 gündü bizde sadece yol izni kullandık o da 1 gün ama zaten Ankara da yapmıştı acemi bizde Ankara’dayız 3 güne bir ziyaret ediyorduk daha erken dedik izin için 1 ay çok kısa bi süre ama evine geldi 1 gece kaldı Tekirdağ’a gitti. Tabi başka bi şehirde olsa 1 gün evine gelemeyecekti
Kızlar Bayadır yazamadım bebeğim azı dişlerini çıkarıyordu onunla ilgilendim. Bizimki de bayrama geliyor. Pazartesi burada inşallah 1 hafta izinde
Aynen huysuz oluyor bi de azı diş çok zor bi de üzülüyor insan acı çekiyo ağrısı çok oluyogözün aydın canım kavuşuyorsun sevdiceğine :) bu arada geçmiş olsun bebekler diş çıkarırken çok huysuz oluyorlar :/
ya annesinin yaptığını beğenmiyor mu kaç yaşındaYapıyor temizliğini benim yaptığımı beğenmezse kendisi tekrardan yapar. Evde öyle yapıyormuş.
Haklısın zaten suan izinde bugün muhteşem bir gün geçirdik. Inşallah şu önümüzdeki aylarda böyle geçer giderr :))Su gibi geçsin zaman nisan ne ki 12 ay bekledik burda.
Biz de izindeyiz :)Haklısın zaten suan izinde bugün muhteşem bir gün geçirdik. Inşallah şu önümüzdeki aylarda böyle geçer giderr :))
Bugün son yarın görüşüyoruz canım :)Gözün aydıın bugün kavuşuyorsunuuuzz
Şafak doğan güneşyarın kavuşuyoruz nasipse
Şafak doğan güneşte gelmesi gerekmiyor mu?
Tüylerim diken diken oldu sevinçten sizin adınıza Rabbim ayırmasın sizi. Biz de bugün uğurladık askerimizi her gelişin dönüşü daha zor olmaya başladı. Bebiş geleceği gün hissetmişti resmen bıcır bıcır hiç susmadı o gün. Bugünde çok ağladı zorlanıyor artık aklı iyice ermeye başladıkça. Babayı zaten tanıyor ama içten içe özlüyor ona üzüldüm bir tek. Yokluğunda taşkınlık falan yapmıyor bizde Şafak 210 ama hep diyorum askerlik kısalacak :) inşallahbilgim yok sabah nişanlımla konuştuğumda bugün şafak doğan güneş dedi son zamanlarda şafağı takip edemediğim için karıştırmış olabilirim ama yola yarın sabah çıkacak bugün son günü
Tüylerim diken diken oldu sevinçten sizin adınıza Rabbim ayırmasın sizi. Biz de bugün uğurladık askerimizi her gelişin dönüşü daha zor olmaya başladı. Bebiş geleceği gün hissetmişti resmen bıcır bıcır hiç susmadı o gün. Bugünde çok ağladı zorlanıyor artık aklı iyice ermeye başladıkça. Babayı zaten tanıyor ama içten içe özlüyor ona üzüldüm bir tek. Yokluğunda taşkınlık falan yapmıyor bizde Şafak 210 ama hep diyorum askerlik kısalacak :) inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?