İnşallah düşer de askerlik erken gelirsiniz asker yolu beklemek gerçekten zor. Koskoca 365 gün ha diyince GEÇMİYOR.
Evet canım nişanlıyım hem asker hem de nikah, düğün şafağı sayıyorum
Düğünler ne zaman kızlarŞafak oldu 20
Az kaldı bitti sayılır bitti
Yolun sonu göründü askerlikte geçti gitti
Ardımda kalan torunlara mirastır
Yazdıklarımın hepsihem askerimin gelişi hem 1 ay sonra nikah 2 ay sonra olacak düğünün heyecanı iyice kilo alıyormuşum gibi hissediyorum spor yapıyorum ama stres ve heyecandan yemeye engel de olamıyorum
Düğünler ne zaman kızlar
Allah hayırlı uğurlu etsin
Ben eşimle 6 sene görüştüm artı 1 seneyi aşkın nişanlı kaldım ama evlilik bambaşka çok güzel bir şey. Ve sanki her şeye yeniden başlamış gibi sizlere de mutluluklar diliyorum
Canım ben okul iş derken yemekle ya da bir evin sorumluluğunu tabi ki bilmiyordum çoğumuz da öyleyiz. Annem çok titizdi ama sürekli temizlik yapardık biraz da rahatsız olduğu için hep yardım ettim. Temizliğim iyidir ama evlenince hemen hamile kaldım mutfağa giremedim çok bulantım oldu eşim hep halletti temizlikti yemekti. Sonra çocuk oldu yine hep yardım etti Allah razı olsun. Bebeğe de çok yardım etti uyutur giydirir eder. Hem de ben çalışmıyorum ayrıca bu huyunu bekarken bilmiyordum. Anaç bir yapısı vardı ama resmen elim ayağım oldu. Çevremde de görüyorum ama bu zamanda erkekler yardımcı oluyorlar genelde inşallah sizlerin de öyle olur :)Düğünüm 6 ekimde canım hayırlsıyla :) biz 7,5 senedir birlikteyiz 1,5 yıldır nişanlıyız bakalım artık eylülde imzayı atıyruz nasipse :) biraz korkutmuyor değil evlilik, şimdi herşeyi annem yapıyor evlenince tüm ev sorumluluk benim üstümde olacak gerçi nişanlım bende sana yardım ederim diyor ama evlendikten sonra göreceğiz bakalım :) ufaktan el atmaya başladım ev işlerine ama yine çoğu şeye annem bakıyor :)
Canım ben okul iş derken yemekle ya da bir evin sorumluluğunu tabi ki bilmiyordum çoğumuz da öyleyiz. Annem çok titizdi ama sürekli temizlik yapardık biraz da rahatsız olduğu için hep yardım ettim. Temizliğim iyidir ama evlenince hemen hamile kaldım mutfağa giremedim çok bulantım oldu eşim hep halletti temizlikti yemekti. Sonra çocuk oldu yine hep yardım etti Allah razı olsun. Bebeğe de çok yardım etti uyutur giydirir eder. Hem de ben çalışmıyorum ayrıca bu huyunu bekarken bilmiyordum. Anaç bir yapısı vardı ama resmen elim ayağım oldu. Çevremde de görüyorum ama bu zamanda erkekler yardımcı oluyorlar genelde inşallah sizlerin de öyle olur :)
Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki sevgiliyken çok tartışırdık hiç anlaşamazdık ama birbirimizi sevdiğimiz için evlendik. Şimdi onlar hep çocuklukta kalan şeylermiş diyorım :)
İnşallah canımbizde önceden çok tartışırdık 1 gün iyiysek 3 gün kavgalı olur trip atardık şuan çok şükür öyle birşey yok ilişkimiz oturdu diye düşünüyorum bir de askerlik ona birşeyler kattı önceden çok çabuk sinirlenirdi herşeye şuan eskisi kadar dğeil yine sinirlendiği oluyor ama en azından herşeye sinirlnemiyor sinirleneceği konulara seçici davranıyor bariayy inşallah nişnalım yardımcı olur ya bana evlendikten sonra çünkü bdv konularına baktıkça içim kararıyor, en çok korktuğum şeydir yaptıgım yemeğe dırdır eden koca sürekli söylenen koca :/
İnşallah canım
Benim eşim de yemekte seçicidir ama ya kendi yapar ya da ben yaptığım da diyelim ki damak zevkine uymadı bi daha daha çok salça koy der mesela ya da şöyle yap der ya da gösterir anlayışlıdır çok şükür ama sevgiliyken bunu bilemiyorsun tabi senelerce görüşsekte:) sevgililik döneminde sinirliydi aynen her şeye karışırdıyıllar olgunlaştırıyor olabilir ya da uzun seneleri beraber geçirdiğimiz için birbirimize sarıyor olabiliriz
Düğünler ne zaman kızlar
Allah hayırlı uğurlu etsin
Ben eşimle 6 sene görüştüm artı 1 seneyi aşkın nişanlı kaldım ama evlilik bambaşka çok güzel bir şey. Ve sanki her şeye yeniden başlamış gibi sizlere de mutluluklar diliyorum
süperŞafak 19
Canım bende tek çocuktumAmiin inşallaah canım. Aralıkta evlenme teklifi ettiği gün nikahımız olacak inşallah ocak sonu da düğün.Evlilikten bende çekiniyorum biraz el bebek gül bebek büyüdüm, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım. İşten geldim yemek önüme geldi annem yaptı her şeyi. Zaten öyle acıktıysam eğer mutfakta yemek yapmak için ayakta duramam elim ayağım titrer gözlerim kararır. Mutfak işi yemek nasıl olacak hiç bilmiyorum o yüzden. Temizlik bir şekilde yapılır o kolay da açken ben ben değilim. Bir önerin var mı bunun için?
Canım bende tek çocuktum
Allah dağına göre kar veriyor biz çok acıkırsak dışarda yeriz hemen öyle durumlarda
Bu konuda eşin anlayışlı olmalı hele ki sen çalışacaksan yeri gelince o da mutfağa girmeli Önerim olayın eşte bitmesibu konuda önereceğim bi şey Yok maalesef ama dışarda yersiniz. Nişanlın mutfağı Sever mi
Şafak 18dönüş biletini aldık
Yaa kaç gündür takip ediyorum yazmadan edemedim bende burda şafak saydım 2 yıl önce şimdi 2 aylık evliyim bide gurbet ailemden uzak. Bende aynı senin gibi yemek yapmazdım evde hani yapardım ama basit şeyler şuan her yemeği yaparım inan zorlanmıyosun zevkle yapıyosun eşim 5te işten çıkar ondan önce mutlaka yemeğimi hazır ederim. Bide yiyecek beğenecek mi falan derken zevkle yapıyosun o yüzden böyle seyler hiç korkutmasın seni :)Biz öyle durumlarda dışarıda yemeye kalkışsak her akşam çıkmak zorunda kalırız bütçemiz batar. Benim bu halime bir çözüm bulmam lazım. Mutfakla arası yoktur çok güzel temizlik yapar, ütü yapar ama mutfaktan anlamıyor, keşke mutfaktan da anlasaydı.
Yaa kaç gündür takip ediyorum yazmadan edemedim bende burda şafak saydım 2 yıl önce şimdi 2 aylık evliyim bide gurbet ailemden uzak. Bende aynı senin gibi yemek yapmazdım evde hani yapardım ama basit şeyler şuan her yemeği yaparım inan zorlanmıyosun zevkle yapıyosun eşim 5te işten çıkar ondan önce mutlaka yemeğimi hazır ederim. Bide yiyecek beğenecek mi falan derken zevkle yapıyosun o yüzden böyle seyler hiç korkutmasın seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?