- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Hayırlı olsun canım. Allah bir daha ayrılık göstermesin hep mutlu olun :)Şafak doğan güneş yazmak isterdim ama güneş doğdu askerlikte bittii
Çok teşekkürler ederim canim amin hepimiz inşallah hep mutlu olalim :)Hayırlı olsun canım. Allah bir daha ayrılık göstermesin hep mutlu olun :)
ŞAFAK 01 ADANA
şehrime gel sevgilim..
yarin çık gel..
bırak herşeyi, bir bekleyenim var de ,gel
gel ki bu şehir adımlarınla anlamlansın.
gel ki bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
gel ki nefes alayım..
gel...
Amin inşallah canım :)gözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Şafak doğan güneş yazmak isterdim ama güneş doğdu askerlikte bittii
ŞAFAK 01 ADANA
şehrime gel sevgilim..
yarin çık gel..
bırak herşeyi, bir bekleyenim var de ,gel
gel ki bu şehir adımlarınla anlamlansın.
gel ki bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
gel ki nefes alayım..
gel...
Kızlar kavuştuk bitti , bitiyormuş. Dün sürpriz yapıp geldiBysa tam dediğin gibi oldu ben ona süpriz yapmaya çalışırken kendi çıkageldi :) bir an kapı çaldı ben yengemi beklerken karşımda nişanlımı görüp şok oldum:) O anki şoktan sarılamadım da kalakaldım öyle her şey o kadar güzeldi ki aslında iş yerimde yapacakmış da karar değiştirdim diyor birde. Sanki hiç gitmemiş gibiydi. Allahım bu duyguyu bütün bekleyenlere yaşatsın inşallah.
Sabah cok erken bi saat vermiştin kuzum ordan tahmin ettim supriz yapar diye :)) cok sevindim senin adina Allah ayirmasin bir daha insallahKızlar kavuştuk bitti , bitiyormuş. Dün sürpriz yapıp geldiBysa tam dediğin gibi oldu ben ona süpriz yapmaya çalışırken kendi çıkageldi :) bir an kapı çaldı ben yengemi beklerken karşımda nişanlımı görüp şok oldum:) O anki şoktan sarılamadım da kalakaldım öyle her şey o kadar güzeldi ki aslında iş yerimde yapacakmış da karar değiştirdim diyor birde. Sanki hiç gitmemiş gibiydi. Allahım bu duyguyu bütün bekleyenlere yaşatsın inşallah.
Evet baya şaşırttı beniŞafak 198
Browni_intense o da kendince süpriz yapıyormuş demekki o kadar değişiklik bundanmış. Gözün aydın canımm.
Evet baya şaşırttı beniSağol canım darısı sizin başınıza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?