Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bebegınızı kucagınıza almayı nasip etsın analı babalı buysun ınsAllah kavustursun yarenler:) bende zamaninda uzun donem safak saydim simdi evliyiz ve bebek bekliyoruz saka gibi.. zaman su gibi akip gecsin sizlerde hayallerinize kavusun insallah sabir diliyorum![]()
yaaa ne guzel darısı bızlereeeŞAFAK 3![]()
Şuan bende de durumlar aynı yaBen bu haftanın son olduğunu hala kabullenmedim hala gelmeyecek gibi hissediyorum ilginç bi durum![]()
of darısı bıze ıns :) gozun aydın canımÇok acayip heyecanlıyım kızlar ya gelene kadar kalpten gitmesem iyi vallaHala inanamıyorum pazar günü yanımda olacak ya biter mi diye diye bitirdim galiba
![]()
Teşekkür ederim amin canım. İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz canım. Sizin kaç gün kaldı.of darısı bıze ıns :) gozun aydın canım
18 canım ya aminnn ins :)Teşekkür ederim amin canım. İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz canım. Sizin kaç gün kaldı.
Az kalmış sizinki de canım acayip bir şey gerçekten ya :)18 canım ya aminnn ins :)
Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hey gidi gunler ya zaman nasil geçiyorIncIpek04
Browni_intense
altnky
Huzurkokulu C Chharlotte