Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bebegınızı kucagınıza almayı nasip etsın analı babalı buysun ınsAllah kavustursun yarenler:) bende zamaninda uzun donem safak saydim simdi evliyiz ve bebek bekliyoruz saka gibi.. zaman su gibi akip gecsin sizlerde hayallerinize kavusun insallah sabir diliyorum
yaaa ne guzel darısı bızlereeeŞAFAK 3
Şuan bende de durumlar aynı yaBen bu haftanın son olduğunu hala kabullenmedim hala gelmeyecek gibi hissediyorum ilginç bi durum
of darısı bıze ıns :) gozun aydın canımÇok acayip heyecanlıyım kızlar ya gelene kadar kalpten gitmesem iyi valla Hala inanamıyorum pazar günü yanımda olacak ya biter mi diye diye bitirdim galiba
Teşekkür ederim amin canım. İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz canım. Sizin kaç gün kaldı.of darısı bıze ıns :) gozun aydın canım
18 canım ya aminnn ins :)Teşekkür ederim amin canım. İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz canım. Sizin kaç gün kaldı.
Az kalmış sizinki de canım acayip bir şey gerçekten ya :)18 canım ya aminnn ins :)
Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hey gidi gunler ya zaman nasil geçiyor IncIpek04 Browni_intense altnky Huzurkokulu C Chharlotte