• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

0_4f4f3_ab51e298_XL.jpg
ŞAFAK 03 AFYON
0_4f4f3_ab51e298_XL.jpg

Şafak ÜÇ. Ayıramaz bizi hiçbir güç “Omzuna yaslanabilir miyim?” dedi uykuya yenik gözlerle. “Yaslanabilir, orada yaşlanabilirsin. Ben kıpırdamam.”

Benim bu aralar duygularım birbirine girdi diyebilirim. Heyecan korku mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum. Endişelerim var gelmesine az kaldı budan sonra nasıl olacak diye düşünüyorum. Sen de durumlar nasıl canım.
Hersey daha guzel oluyo canim hic oyle dusunme uzerinden buyuk bi yuk kalmis oluyo planlarinizi daha bi emin yapiyosunuz. Senin burda ilk geldigin zamani biliyorum insallah senin icin hersey daha guzel olurr :)

İyi canım ne olsun bekliyoruz zaman geçiriyoruz :)) bizim bi yandan ev düzmece işleri var baya baya toparlandı çok şükür öyle geçiyo işte sen napıyorsun sevdiceğim nasıl :))
Allah her seyi gonlunuze gore versin tez zamanda kavusun insallah cok sukur iyiyiz bizde valla :))

Hersey daha guzel oluyo canim hic oyle dusunme uzerinden buyuk bi yuk kalmis oluyo planlarinizi daha bi emin yapiyosunuz. Senin burda ilk geldigin zamani biliyorum insallah senin icin hersey daha guzel olurr :)
Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor

Her sey yoluna girer boşuna uzuluyorum diyeceksin emin ol
Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor. Şafak saymaya başlarken nasıl geçecek acaba bitecek mi derdim hep demek bitiyormuş geçiyor zaman...

Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor

Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor. Şafak saymaya başlarken nasıl geçecek acaba bitecek mi derdim hep demek bitiyormuş geçiyor zaman...
Hepimiz birbirimize yardim ettik cok sukur kazasiz belasiz bitti fazla düşünme canim benim her sey olacagina variyor Allah buyuktur

Back