Benim bu aralar duygularım birbirine girdi diyebilirim. Heyecan korku mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum. Endişelerim var gelmesine az kaldı budan sonra nasıl olacak diye düşünüyorum. Sen de durumlar nasıl canım.Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hey gidi gunler ya zaman nasil geçiyorIncIpek04 Browni_intense @altnky Huzurkokulu @Chharlotte
Iyidir canim dugun hazirliklar falan iste sen nasilsinn nasil gidiyoKizlar nasilsiniz nasil gidiyor hey gidi gunler ya zaman nasil geçiyorIncIpek04 Browni_intense @altnky Huzurkokulu @Chharlotte
Hersey daha guzel oluyo canim hic oyle dusunme uzerinden buyuk bi yuk kalmis oluyo planlarinizi daha bi emin yapiyosunuz. Senin burda ilk geldigin zamani biliyorum insallah senin icin hersey daha guzel olurr :)Benim bu aralar duygularım birbirine girdi diyebilirim. Heyecan korku mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum. Endişelerim var gelmesine az kaldı budan sonra nasıl olacak diye düşünüyorum. Sen de durumlar nasıl canım.
Benim sevgilim normalde bu cuma bitirip gelecekti ama haftaya kaldi. haftaya sınav olacak askerlik yaptığı yerde ondan bir hafta daha beklicemKizlar nasilsiniz nasil gidiyor hey gidi gunler ya zaman nasil geçiyorIncIpek04 Browni_intense @altnky Huzurkokulu @Chharlotte
Allah kavustursun insallah hepinizii..Benim sevgilim normalde bu cuma bitirip gelecekti ama haftaya kaldi. haftaya sınav olacak askerlik yaptığı yerde ondan bir hafta daha beklicem
Çok sükür kuzum biliyosunn beni bizde islerimizi yola koymayi bekliyoruz Allahimin izniyle cok sukur kavusturdu ya biziIyidir canim dugun hazirliklar falan iste sen nasilsinn nasil gidiyo
Her sey yoluna girer boşuna uzuluyorum diyeceksin emin olBenim bu aralar duygularım birbirine girdi diyebilirim. Heyecan korku mutluluk hepsini aynı anda yaşıyorum. Endişelerim var gelmesine az kaldı budan sonra nasıl olacak diye düşünüyorum. Sen de durumlar nasıl canım.
Allah her seyi gonlunuze gore versin tez zamanda kavusun insallah cok sukur iyiyiz bizde valla :))İyi canım ne olsun bekliyoruz zaman geçiriyoruz :)) bizim bi yandan ev düzmece işleri var baya baya toparlandı çok şükür öyle geçiyo işte sen napıyorsun sevdiceğim nasıl :))
Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyorHersey daha guzel oluyo canim hic oyle dusunme uzerinden buyuk bi yuk kalmis oluyo planlarinizi daha bi emin yapiyosunuz. Senin burda ilk geldigin zamani biliyorum insallah senin icin hersey daha guzel olurr :)
Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor. Şafak saymaya başlarken nasıl geçecek acaba bitecek mi derdim hep demek bitiyormuş geçiyor zaman...Her sey yoluna girer boşuna uzuluyorum diyeceksin emin ol
Hepimiz birbirimize yardim ettik cok sukur kazasiz belasiz bitti fazla düşünme canim benim her sey olacagina variyor Allah buyukturAslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor
Aslında biliyorum öyle olacağını işte :) Şimdiye kadar ki yardımların için çok teşekkür ederim canım. Her moralim bozulduğunda yardımcı oldunuz tekrar toparlanmamı sağladınız ve bitiyor şimdi hala bana hayal gibi geliyor. Şafak saymaya başlarken nasıl geçecek acaba bitecek mi derdim hep demek bitiyormuş geçiyor zaman...
Yaz hadi yaz şafak dogan güneş :))Şafak 01 Adana
Erken gelerek o size süpriz yapmasin :))Kızlar pazar sabah 7,5 da inecekmiş nasıl bir sürpriz yapsam bilemedim. Gerçi onun ailesi benim ailem olacak pek rahat hareket edemeyeceğim ama yinede ufakta olsa ne yapabilirim
bu saatten daha erken gelemez herhaldeErken gelerek o size süpriz yapmasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?