Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İyi gidiyor Özlem büyüyor zaman geçiyor öyle yada böyle. Bayadan beri işaret dili kursuna gidiyorum orda zaman daha hızlı geçiyor sanki. Sen nasılsın

O özlem aslında öyle değerli öyle kutsal ki hep böyle düşünürüm. Çünkü o vatanı görevini yaparken sevdiğini sevdiklerini arkada birakiyor. Sevdiği de onu bekliyor böyle düşününce cidden değeri anlaşılıyor. Plakalara dusmusunuz canım bişe kalmamış çoğu gitmis :) iyi yapıyorsun kura giderek. Ben de ne yapayım iş güç çalışıyorum :)

Evet bu özlem güzel özlemler bir daha olmayacak o yüzden bir taraftan da özel zamanlar. Plakalar güzel ve hızlı geçiyor şimdilik bakalım. Kursta olunca iyi geçiyor.

askerlik meselemiz :)
herkese hayırlı tezkereler ve kavuşmalar...

ben evliyim 18 aylık oğlum var ve eşim yüksek ihtimal mayıs da askere gidecek...
şimdiden bi garip hissediyorum..
sizler bu konuda bana neler söylersiniz?

Aramıza hoşgeldin ilk gittiği zaman insan boşluğa düşüyor ama sonrasında alisiyorsun hem bebisinde var onunla ilgilenirken zaman nasıl geçer anlamazsın canım biz varız burda konuşuruz muhabbet sohbet bitiririz safaklari:))

ah hayırlısıyla gitsin gelsinler...
çok mutlu oldum yazdığın için..
içime su seerrptin..
acemi kastamonu usta hakkari..
kısa dönem..
doğu olunca ister istemez korkuyor insan..bilmediğimiz diyarlar...
bir de gidip gelmek zor maalesef..

Sahihuban 6 ay ne ki izinleri düş zaten 5 ay yapacak askerlik. Dua et bol bol. Çocuğunla evle ailenle ilgilenmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Uğraşın var bir sürü. Başta gittiğinde tabi ki boşluğa düşeceksin zor gelecek sabah akşam gece yanında olan birinin gitmesi ama sabret. Her zaman destek ol eşine. O güneş sizin için de bizler için de doğacak. Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin tüm askerlerimize.

amin arkadaşım amin..
sanırım dediğin gibi zamanla alışacağım..
birden ayrılık zor geliyor maaelsef...
hepsini Rabb im koruusun inşaallah

İnşallah canım sağ salim gitsinler gelsinler inşallah eşinin mezun olduğu bölüm neydi :)

Hayırlı teskereler şimdiden:))
Kıbrıs askerlik bakımından da çok rahat ve güzel bir yer.. Zaten tam tatil yeri, çarşısı da çok iyi geçer. Çok şanslısınız:))
Ya ne çok sevindim gerçekten çok sağolun :-*

canımm hoş geldin..İlk zamanlar elin sürekli telefonda olucak alışmak biraz zamanını alıcak ama sonra alışıcaksın bebişinle vakit geçirirsin ailenle günler su gibi geçiyo merak etme :) biz bitirdik 2 hafta olucak bitireli hatta allah sizede nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…