Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Elimden bir şey gelmiyor ki duadan başka. Ne desem nasıl teselli vermeye çalışsam aksini söylüyor. Çocuğun 100 günü kalmış allahtan onunla avunmaya çalışalım diyorum o da olmuyor. Psikolojisi bozulmuş durumda. Psikolojiden hava değişimi alsa onda da biri almış siciline işlemiş. Devlet memurluğuna vs giremiyormuşsun siciline kötü yansıyormuş yani. Çok saçma değil mi hem devlet personeli bozuyor askerlerin psikolojisini hem de siciline işliyor. RDM OLAN ÇOCUĞA HİÇBİR ŞEY YAPILMIYOR DİĞER ASKERLERE GELİNCE SİCİLE İŞLENİYOR!

Peki diğer askerlerin ailelerine nasıl ulaşabilirim ki? Çok zor bu söylediğin. Benim soy ismim onunkinden farklı bimere yazsam anlamazlar kimin şikayet ettiğini bir şey yapabilirler mi çektirir mi üstleri askerime? Uzun dönem usta birliğinde şuan daha 288 günü var.

Canım öylede kim için şikayet ettin nasıl öğrendin yazmıyormuyuz pek bilgim yok. Seninki akşam yatarken falan örgütlese denenebilir. Nerde görev yapıyordu. Ben bir sorayım böylr böyleymiş ne yapabilirler diye. Komutanlarla arasıda iyi belki bir araştırır

Bilmiyorum benim de pek bir bilgim yok. Astsubaya söylemiş halledeceğim demiş bakalım inşallah hallolur.
Sen nasıl öğrenebilirsin?

Askerler buna nasıl ses çıkarmıyor ki yahu? Benim erkek arkadaşımın tertipleri her gün şikayet etmişti korkmadan kimseden. O kimmiş ki! Bir de insanların huzurunu bozup duruyor. Çok şikayet olunca zaten ya başka ilçeye sürgün ediliyor ya da başka bir şehire. Elinden geleni yapsınlar. Son çare Bimeri aramalılar ya da mail atmalılar. Sonra komutan en üst makama hesap vermek zorunda hem yazılı hem sözlü olarak. Fena başı derde giriyor anlayacağın. Benim erkek arkadaşım şikayet etti bimer deyince yüzbaşı çay poğaça ısmarlamış kaç gün düşün.. Susanlar ezilmeye mahkum ne yazık ki. Orada haksızlıklar çok. Kısacası komutanların korkulu rüyası bimer Bir de erkek arkadaşının sevdiği bir komutan hiç yok mu? İlla her askeriyede çok çok iyi bir iki komutan oluyor. Ona söylediği an asla erkek arkadaşının adını sanını kimseye vermez, hemen olaya el koyar.. eminim..

Son düzenleme:
Canım ya. Seninkinin sorunu yoktur artık. Benimki çamaşırhanede çalışıyor o yüzden çok şükür çok rahat son üç dört aydır

Benim erkek arkadaşımın nöbetleri bitmişti gelmesine az kaldı diye, adam eksikliğinden dolayı yine 12 saat nöbetlere başladı. Ama çok şükür az kaldı.. Ne güzel rahat olması:)) Doğuda mı asker?

Sizleri gördükçe daha da içim acıo canlarım. ZOR DİMİBenim kocam daha 1 Şubatta gidecek nasıl geçer koca 1 seneee

İlk vakitler birazcık zor evet ama inan alışıyor insan. Sonra ne ara bu kadar geçti diye şaşırıyorsun:)) Mesela bazı rakamlar var, onlar çok yavaş geçiyor sanki.. Bazıları çok hızlı. Değişik:)) Ama ömür bitiyor bir yıl mı bitmeyecek? Benim sevdiğim de 1 şubatta teslim olmuştu, bak şimdi bitiyor şaka gibi Sen 1 yıla değil, yemin törenine odaklan en hızlı öyle geçer.

Resmen buhran kapladı içimi. Galiba ayrı kalma korkum varmış bilmiodum böyle olduğumu. Allah yardım eder inşallah hıphızlı geçer.Sağ salim gelir yarimDesteğin için çok sağol

Resmen buhran kapladı içimi. Galiba ayrı kalma korkum varmış bilmiodum böyle olduğumu. Allah yardım eder inşallah hıphızlı geçer.Sağ salim gelir yarimDesteğin için çok sağol

Kötü tarafından düşünme. Orada senin kıymetini daha da anlayacak, o özlemin tarifi yok çünkü. Kokunu dahi özleyecek bin tane kokuşmuş adamın içinde senin varlığına şükredecek:)) Seninle görüntülü konuşabilsin diye 2 dk da olsa koşa koşa uygun bir yer arayacak. Mesela sana ilk kamuflajlı fotoğrafını attığında hislerin çokça güzel olacak gururla karışık hasret Yemin töreni zaten çok ayrı bir gurur.. Hem bir daha sana böyle bu denli ne zaman hasret olacak? Tadını çıkar:)) Biz de geçmez dedik, bazen hüngür şakır ağladım ama bitti sayılır bak.. inşaallah... yeter ki sağlıklı olsunlar biz bekleriz zaten:)) Rica ederim.. Benim şafak bitse de buralarda olacağım.. Ne olursa olsun yaz buraya rahatlarsın

Teşekkür ederim çok saol. Tavsiyelerini önemsicemYazarım sana bunaldıkça artık. Belayı aldın başına

Ay inşallahhhhhhhhBal damlıo ağzından canım benim Sizin gibi düşünceli insanlara Allah herşeyin en en iyisini nasip etsin.

Hi hi güzel bakan güzel görürmüş:)) seninde şafak 01 adana olana dek yanındayız inşaallah amiin çokça amiiiin ne güzel dua bu Allah eşinle seni de hep musmutlu etsin, yuvanız ve kalpleriniz hep sımsıcak olsun yollarınız çiçeklensin

Ben evli değilim kiii keşke hemencik evlensem de olsa 8.yılımızdayız sevdiğimle.. askerlik engeldi evliliğe. Sende var mı bi minik fasülye?
Aaa üzülme canımmmmmm o senin nasibinde varsa 8 değil 18 yıl geçse evlenirsiniz. bak biz 8.yılımızda nişanlandıkkkkYa askerlik var diye bebek istemioduk ama dayanamıoz. Artık Allah layık görürse olsun ne zaman olcaksa dioruz. Plan yapmamaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…