Benim askerimde başlarda böyle bi tanesi yüzünden çok çektiklerini söyledi ve sürgüne yollamışlardı.Çok üzüldüm ya allah yardımcıları olsun hele şu soğuk kış günlerinde dua edip onu sen ayakta tutucaksın canım
Bir kişinin ailesi ararsa sorun oluyor ama birçok kişi ararsa hem televizyona düşer haber olur diye korkuyorlar hemde üstler duyar diye. Bi deneyin biz yaptık bimer son çare. Bimerde adını sanını yazıyorsun ya çok çektiriyorlar. Uzun dönemmi acemidemi şuan
Hoşbulduuummamiiiinnn hepimizi inşallah canımm
Hoş geldin bu arada
Canım öylede kim için şikayet ettin nasıl öğrendin yazmıyormuyuz pek bilgim yok. Seninki akşam yatarken falan örgütlese denenebilir. Nerde görev yapıyordu. Ben bir sorayım böylr böyleymiş ne yapabilirler diye. Komutanlarla arasıda iyi belki bir araştırırElimden bir şey gelmiyor ki duadan başka. Ne desem nasıl teselli vermeye çalışsam aksini söylüyor. Çocuğun 100 günü kalmış allahtan onunla avunmaya çalışalım diyorum o da olmuyor. Psikolojisi bozulmuş durumda. Psikolojiden hava değişimi alsa onda da biri almış siciline işlemiş. Devlet memurluğuna vs giremiyormuşsun siciline kötü yansıyormuş yani. Çok saçma değil mi hem devlet personeli bozuyor askerlerin psikolojisini hem de siciline işliyor. RDM OLAN ÇOCUĞA HİÇBİR ŞEY YAPILMIYOR DİĞER ASKERLERE GELİNCE SİCİLE İŞLENİYOR!
Peki diğer askerlerin ailelerine nasıl ulaşabilirim ki? Çok zor bu söylediğin. Benim soy ismim onunkinden farklı bimere yazsam anlamazlar kimin şikayet ettiğini bir şey yapabilirler mi çektirir mi üstleri askerime? Uzun dönem usta birliğinde şuan daha 288 günü var.
Canım öylede kim için şikayet ettin nasıl öğrendin yazmıyormuyuz pek bilgim yok. Seninki akşam yatarken falan örgütlese denenebilir. Nerde görev yapıyordu. Ben bir sorayım böylr böyleymiş ne yapabilirler diye. Komutanlarla arasıda iyi belki bir araştırır
Sorayım ne yapılabilir diye dedim. Ama birşey yapamazlar beklicekler dediBilmiyorum benim de pek bir bilgim yok. Astsubaya söylemiş halledeceğim demiş bakalım inşallah hallolur.
Sen nasıl öğrenebilirsin?
Hiçbiri kılını kıpırdatmıyormuş askerlerin. Zaten üstlerin de hepsi görüyor ve sadece bütün bölüğe ceza veriyormuş. Sen bunu görüpte nasıl ceza vermezsin çarşısını kitlemezsin anlamıyorum aklım almıyor. Ya çocuk torpilli ya da tüm rütbeliler fetöcü askerleri vatandan soğutmak için uuğraşıyor ve başarıyorlar bunu. Bu iki seçenekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Aileler askeriyeyi arayıp şikayette bulunabiliyorlar mı? Ya da bimere şikayet edebilir miyiz biz aile olarak? Kendisi şikayet etmek istemiyor kafayı takmasınlar diye geldiğinde bimere herşeyi yazacakmış. Ama o zamana kadar kafayı yiyecek. Geldiğimde sakin olmamı bekleme benden diyor.
Canım ya. Seninkinin sorunu yoktur artık. Benimki çamaşırhanede çalışıyor o yüzden çok şükür çok rahat son üç dört aydır
Sizleri gördükçe daha da içim acıo canlarım. ZOR DİMİBenim kocam daha 1 Şubatta gidecek nasıl geçer koca 1 seneee
Resmen buhran kapladı içimi.İlk vakitler birazcık zor evet ama inan alışıyor insan. Sonra ne ara bu kadar geçti diye şaşırıyorsun:)) Mesela bazı rakamlar var, onlar çok yavaş geçiyor sanki.. Bazıları çok hızlı. Değişik:)) Ama ömür bitiyor bir yıl mı bitmeyecek? Benim sevdiğim de 1 şubatta teslim olmuştu, bak şimdi bitiyor şaka gibiSen 1 yıla değil, yemin törenine odaklan en hızlı öyle geçer.
Resmen buhran kapladı içimi.Galiba ayrı kalma korkum varmış bilmiodum böyle olduğumu. Allah yardım eder inşallah hıphızlı geçer.Sağ salim gelir yarim Desteğin için çok sağol
Teşekkür ederim çok saolKötü tarafından düşünme. Orada senin kıymetini daha da anlayacak, o özlemin tarifi yok çünkü. Kokunu dahi özleyecek bin tane kokuşmuş adamın içinde senin varlığına şükredecek:)) Seninle görüntülü konuşabilsin diye 2 dk da olsa koşa koşa uygun bir yer arayacak. Mesela sana ilk kamuflajlı fotoğrafını attığında hislerin çokça güzel olacak gururla karışık hasretYemin töreni zaten çok ayrı bir gurur.. Hem bir daha sana böyle bu denli ne zaman hasret olacak? Tadını çıkar:)) Biz de geçmez dedik, bazen hüngür şakır ağladım ama bitti sayılır bak.. inşaallah... yeter ki sağlıklı olsunlar biz bekleriz zaten:)) Rica ederim.. Benim şafak bitse de buralarda olacağım.. Ne olursa olsun yaz buraya rahatlarsın
Teşekkür ederim çok saol. Tavsiyelerini önemsicem Yazarım sana bunaldıkça artık. Belayı aldın başına
Ay inşallahhhhhhhhEstağfurullah ne belasıbiz de burada çoook dert yandık Seninde şafağının bittiği günü göreceğiz inşaallah
Ay inşallahhhhhhhhBal damlıo ağzından canım benim Sizin gibi düşünceli insanlara Allah herşeyin en en iyisini nasip etsin.
Aminnnnn canım benimmmmHi higüzel bakan güzel görürmüş:)) seninde şafak 01 adana olana dek yanındayız inşaallah amiin çokça amiiiin ne güzel dua bu Allah eşinle seni de hep musmutlu etsin, yuvanız ve kalpleriniz hep sımsıcak olsun yollarınız çiçeklensin
Aminnnnn canım benimmmmBebişin varmı senin
Aaa üzülme canımmmmmm o senin nasibinde varsa 8 değil 18 yıl geçse evlenirsiniz. bak biz 8.yılımızda nişanlandıkkkkBen evli değilim kiiikeşke hemencik evlensem de olsa 8.yılımızdayız sevdiğimle.. askerlik engeldi evliliğe. Sende var mı bi minik fasülye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?