- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Gözün Aydın canım Allah bir ömür boyu mutlu etsin :)Sarildik biraz once hic gitmemis gibiydi ama konusamadik henuz dönüyoruz kizlar kavustummm aksam burdayim
Uzun dönem canım, o kadar uzun ki adı kısaca Ulaştırma Per. Okl. ve Eğt. Merkez Komutanlığı Manisa/Alaşehir'e düşmüş. Acemisi buraya çıkan var mı biliyor musun? Usta birliğinde doğuya gönderme ihtimali var internetten baktığım kadarıyla.
Bysa yavrum bir de korkuyordun değişmiş mi diye bak boşu boşuna kuruntu etmişsinKizlarro kadar degisiktiki hic gitmemis gibiydi Allahima sukurler olsun sarildik ilk geldi gozleri doldu baya cok guzeldi o kadar güzeldi ki saatlerce konustuk Allahim herkese nasip etsin neyi nasil anlaticagmi bilmiyorum gercekten yani sorun anlatiym duygularma tercuman olacak bisiy yok suann
Kizlarro kadar degisiktiki hic gitmemis gibiydi Allahima sukurler olsun sarildik ilk geldi gozleri doldu baya cok guzeldi o kadar güzeldi ki saatlerce konustuk Allahim herkese nasip etsin neyi nasil anlaticagmi bilmiyorum gercekten yani sorun anlatiym duygularma tercuman olacak bisiy yok suann
Diğer kızlar darısı başınıza hepiniz böyle anlatcaksiniz bak ona göre :))
Senin ifadeni ayrı alırım ben zatenBen buraya destan yazabilirim benimki geldiğinde..o kadar heveslendim
Ay ne güzel ya bende ağlarım herhalde ya anlatırken bile gözlerim doldu o duygunun da tarifi yoktur kiKizlarro kadar degisiktiki hic gitmemis gibiydi Allahima sukurler olsun sarildik ilk geldi gozleri doldu baya cok guzeldi o kadar güzeldi ki saatlerce konustuk Allahim herkese nasip etsin neyi nasil anlaticagmi bilmiyorum gercekten yani sorun anlatiym duygularma tercuman olacak bisiy yok suann
Buraya anlatacağım günleri sabırsızlıklar bekliyorum inşallah gelecek o günlerDiğer kızlar darısı başınıza hepiniz böyle anlatcaksiniz bak ona göre :))
Senin ifadeni ayrı alırım ben zaten
Canlarim hepinize tesekkur ediyorum evet dedigim gibi hic gitmemis gibiydi deger anlamis gibiydi bi gunde nasil oldugnu anlayamam pek ama sabirli olun ve uzerlerine gitmeyin sadece insallah her sey cok guzel olur hepimiz adina cok mutlyum suan hepiniz mutluluguma ortak oldunuz ballarim Allah hepinize nasip etsin @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-Browni_intense
Cok sükür canlarim cok şükür umudunuzu kaybetmeyin herkese bir gun o günes dogacakk
Rica ederiz kuzum, biz kavuşmuş kadar olduk inan..sabrının karşılığını alıyorsun çok şükür
Kizlarro kadar degisiktiki hic gitmemis gibiydi Allahima sukurler olsun sarildik ilk geldi gozleri doldu baya cok guzeldi o kadar güzeldi ki saatlerce konustuk Allahim herkese nasip etsin neyi nasil anlaticagmi bilmiyorum gercekten yani sorun anlatiym duygularma tercuman olacak bisiy yok suann
Amin canim benim insallah gosterir hep duamdasiniz buralardayim zatenBebegim cok cok mutlu olun insallah 2 gundur giremiyodum ama aklim sendeydi allah cok daha guzel gunleri yasatsin e artik darisi bizim basimiza dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?