Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dayım Manisa kırkağaçtaydı usta birliği vandı canım Alaşehir nereye gönderir hiç bilemiyorum hayırlısı olsun kısmetinde ne varsa onu yaşıyoruz yaşayacağız

Kizlarr o kadar degisiktiki hic gitmemis gibiydi Allahima sukurler olsun sarildik ilk geldi gozleri doldu baya cok guzeldi o kadar güzeldi ki saatlerce konustuk Allahim herkese nasip etsin neyi nasil anlaticagmi bilmiyorum gercekten yani sorun anlatiym duygularma tercuman olacak bisiy yok suann

Bysa yavrum bir de korkuyordun değişmiş mi diye bak boşu boşuna kuruntu etmişsin ya varya o kadar çok sevindim kii sevincini hissediyorum burdan o yaşadığınız duygusal an varya paha biçilmez

Oyyyy Nasıl mutlu oldum anlatamam:)) Demekki gelince değişmiyorlar çok şükür.. Tekrar gözün aydın çiçeğim aklına gelirse daha anlat bişiler bende şimdi iyice heyecanlandım 2 hafta sonra bizde inşaallah sizin gibi oluruz

Ay ne güzel ya bende ağlarım herhalde ya anlatırken bile gözlerim doldu o duygunun da tarifi yoktur ki

Canlarim hepinize tesekkur ediyorum evet dedigim gibi hic gitmemis gibiydi deger anlamis gibiydi bi gunde nasil oldugnu anlayamam pek ama sabirli olun ve uzerlerine gitmeyin sadece insallah her sey cok guzel olur hepimiz adina cok mutlyum suan hepiniz mutluluguma ortak oldunuz ballarim Allah hepinize nasip etsin @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla- Browni_intense

Rica ederiz kuzum, biz kavuşmuş kadar olduk inan.. sabrının karşılığını alıyorsun çok şükür

Bebegim cok cok mutlu olun insallah 2 gundur giremiyodum ama aklim sendeydi allah cok daha guzel gunleri yasatsin e artik darisi bizim basimiza dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…