- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Ne guzel iste kuzum aramasi:)) onemsiyor demekki merak ediyorbenimki acmadigim anda da tripleniyor:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ya güzel kuzum güzel olmasına da bende geri arayıp ulaşamayınca bişi oldu sanıp korkuyorum biraz :/
Aynen ben de öyleyim.. tüketti bizi bu askerliksizin de saka maka 200ler bitecek ya hey gidi:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Senin ve bütün bekleyenlerin kutlu olsun. Ve 2018 bize sevdiklerimizi versin artık
Yarenler yeni yılınız kutlu olsun, musmutlu huzurlu bir yıl olsun inşaallah..Bizim için 2018 çok daha anlamlı ve güzel.. çünkü sevdiklerimize 2018de kavuşuyoruz Çok bekledik.. Hala da bekliyoruz. Allah sağ salim bu şafakları bitirmemizi nasip etsin.. Yeni yıl bence çok güzel olacak, bol sevgi dolu bol hasret gidermeli
Senin ve bütün bekleyenlerin kutlu olsun. Ve 2018 bize sevdiklerimizi versin artık
Evet 2018 çok iyi gelecek. Az kaldı çok özledim yaSağ ol kuşum.. Az kaldı az, 2018 bizler için çok güzel olacak eminim.. sadece 4 ayınız kalmış hem de
Evet 2018 çok iyi gelecek. Az kaldı çok özledim ya
yok kesinleşti gelmeyecek 4 ay kaldı nasıl olsaSabret birazcık daha:)) İzne gelecek mi peki?
yok kesinleşti gelmeyecek 4 ay kaldı nasıl olsa
izinleri daha çıkarmadık 99 olduğu zaman çıkaracağız :)) 104 izinleri çıkardığımız daİzinleri düşerek mi 121 sayıyorsun?:))
izinleri daha çıkarmadık 99 olduğu zaman çıkaracağız :)) 104 izinleri çıkardığımız da
İkisiyle de sayıyorumOyy bitmiş yaaa:)) çıkar da say şimdiden bence..ben heyecandan hemen izinsiz halini sayardım
Benim askerim bu gece 6 saat nöbet cezasi yedi niahahah tv falan izleyemickKızlaar neredesiniz ya, askerlerinizi tv başından alııııın
Benim askerim bu gece 6 saat nöbet cezasi yedi niahahah tv falan izleyemick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?