hayırlısını diliyorum her zaman ama ay ne biliyim ya valla sıkıldım bunları düşünüp durmaktanCanım bak bunlar en güzel zamanlarınız.. şimdi emek verip beklediginiz, binbir zorlukla geçirip, sonunda kavusacaginiz bu sürece bence şuan bu gerginliği ekleme derim... İkiniz de birbirinizi seviyorsunuz, evlenmek istiyorsunuz en doğru zamanı da Allah bilir.. milletin ne dediğini boşver onlar hiç susmaz. Sizin için en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun, Mart olmaz Nisan olur, Mayıs olur hem havalar da sicaklasmis olur :) yeter ki birlikte olun sevginizi diri tutun :)
Canim bizde doguluyz askerden once tanismaya geldiler yüzük takalim dediler babam askere gitsin gelsin oyle dedi ayni sorunlar bendede var gelnce ne olucak nasil yapicaz onu dusunuyorum bende hep ama bi ise girsin falan hallolur yani dusunme cokCanım biz doğuluyuz mardinliyiz yani askerde diye bişey demediler ama askerden sonra hayırdır neden gelmiyolar diye sorgularlar bunu düüşünüyorum bende martta olsun istiyorum
ama en azından aileler tanışmış sizde keşke en azından bizimde aileler tanışmış olsalardı. Şimdi hem onun stresi hemde neler olucak stresi. en basiti geldiğinde öyle kafama göre ben sevgilimle görüşücem diyemem tribe giriceklerCanim bizde doguluyz askerden once tanismaya geldiler yüzük takalim dediler babam askere gitsin gelsin oyle dedi ayni sorunlar bendede var gelnce ne olucak nasil yapicaz onu dusunuyorum bende hep ama bi ise girsin falan hallolur yani dusunme cok
Canim aileni anliyorum bizdede oyle yanlistir oyle seyler ama stres yapma. Askerde konusulcak seyler degil pek zaten bunlar az kaldi gelsin yuz yuze konusun ben hic açmiyorum konulari mesela. Gelir martta aileleri falan tanistirirsinz guzelce konusursun ailenle sonucta her seyin zamani var takma kafayaama en azından aileler tanışmış sizde keşke en azından bizimde aileler tanışmış olsalardı. Şimdi hem onun stresi hemde neler olucak stresi. en basiti geldiğinde öyle kafama göre ben sevgilimle görüşücem diyemem tribe giricekler
Ay cok sinirlendim suan izlemesinlerKızlar 31 ocak pazar günü yılbaşı olduğu için çarşılar kitleniyor mu? Zaten akşama hepsi o gün tv başına geçip victoria secret mankenlerini izliyorlarmış. Öyle diyollaa
Ay cok sinirlendim suan izlemesinler
Ya ahaah bu erkeklerAbimle konuşuyoruz şimdi, o da diyor “ohoo canım kardeşim tv başına kitleniyorduk valla” deyip kızdırıyor beni:)) Hainler
benimkinin kilitlemişler. Ama izlemesinler ya basarım orayıKızlar 31 ocak pazar günü yılbaşı olduğu için çarşılar kitleniyor mu? Zaten akşama hepsi o gün tv başına geçip victoria secret mankenlerini izliyorlarmış. Öyle diyollaa
benimkinin kilitlemişler. Ama izlemesinler ya basarım orayıen iyisi boş bırakmadan sürekli mesaj atmak.
Ya ahaah bu erkeklerabin de biraz gaza getirmiş gibin :) bir ara hatırlıyorum lisede dönüyordu bunun espirisi
Cumartesi pazar izin yokmuş. O ne öyle ya uyuz oldum şimdi. Evet bizimkiler yapmaz :))Cumartesi mi çıkacakmış yani? Bakalım benimkinin kitleyecekler mi.. Biraz evvel netten bi bakayım dedim, askerler yazmış yılbaşında ne yaptıklarını gıcık oldum vallahiözellikle mankenleri izlemek, bi kanal varmış hatta...Benim sevgilimin olduğu yerde gece gidip gezenler bile var ya.. tabi bizimkiler yapmaz öyle şeyler:))
Cumartesi pazar izin yokmuş. O ne öyle ya uyuz oldum şimdi. Evet bizimkiler yapmaz :))
görev falan çıkar diyor benim ki de of çıkmaz inşallah da konuşuruz hiç değilse. Bir de hediye almış ne aldığını söylemiyor ya sinir ettiBenimkine de izin yoktur inşallah haftasonu:))neyse yılbaşında sürekli bizimle konuşsunlar artık, yapcak bir şey yok
görev falan çıkar diyor benim ki de of çıkmaz inşallah da konuşuruz hiç değilse. Bir de hediye almış ne aldığını söylemiyor ya sinir etti
yanı olur mutlaka:) ay uyku tutmadı meraktan küçük bir şey dedi sadece uyudu şimdi gıcık bir de normal de hediye alma alışkanlığı yoktu şaşırtıyor beniÇıkmaz inşaallah, ki illa ki bir fırsatınız olur o gün konuşmak için. Ne aldı acababen heyecandan uyuyamazdım kesin.. bi çıtlattır:)))
yanı olur mutlaka:) ay uyku tutmadı meraktan küçük bir şey dedi sadece uyudu şimdi gıcık bir de normal de hediye alma alışkanlığı yoktu şaşırtıyor beni
olabilir bekleyeyim bakalım biraz benim ki saçma buluyor öyle şeyleri o yüzden öyle fazla almadık en rahatıÖzlem hasretlik işte:)) çok istediğin bir şey varsa bence onu almıştır. Bizimde sizin gibi 7 yıl olunca bizde son bir iki yıldır yılbaşı hediyeleri, sevgililer günü hediyesi vs hepsi yok oldu valla. Rahatladım
olabilir bekleyeyim bakalım biraz benim ki saçma buluyor öyle şeyleri o yüzden öyle fazla almadık en rahatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?