- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
İnşallah canım sağ salim gelecek inşallah. Bu dönemde sabırlı ve anlayışlı olmakta yarar var. Uzun dönem miHepsi sağ salim gelsin yanımıza.Konusamamaktan bende korkuyorum ama biliyorum hersey yoluna giricek 1 haftası kaldı inşallah tez gider gelir
Kısa dönem çabuk geçer diye ben de kendimi avutuyorum ama bir ara uzun yaparım diye tutturmustu inşallah onu kafasından atmıştır :) bakalım benim o günlere daha çok var şimdiden Şafak sayar gibi hissettim ahahasen de en kısa sürede kavuşursun inşallah canım :)
Ahah unutmam canım o dönemler Allah nasip ederse zaten herhalde burayı altına üstüne getirmiş olurumO uzun dönem/kısa dönemi askeriye belirliyor diye biliyordum ben:) Ki zaten inan uzun dönemlere çıkın deseler şu saatte, bir tane insan kalmaz askeriyede:)) İnşaallah çokça amin.. Mayıs veya ağustosta buraya gelip sana selam veririm, unutma beni
İnşallah canım sağ salim gelecek inşallah. Bu dönemde sabırlı ve anlayışlı olmakta yarar var. Uzun dönem mi
ŞAFAK 140
Kapıyı açtığımda
"Böö aşkım ben geldim."
desin istiyorum artık
Amin canım beniminşallah kuzu tez zamanda inşallah
O bir buçuk ay bize sanki yolun daha en başındaymışız gibi ağır hissettiriyo.Birde işin içine kendi stres ve sıkıntıların girince daha kötü oluyorumBiliyorum şafaklar azalınca özlemde büyüyor ama artık son bir buçuk ayınız kalmış.
Doğrudur elbet. Bu aralar bize de günler geçmez oluyor. Ah ah bitsinde kavuşalı artık bu zamanlar.O bir buçuk ay bize sanki yolun daha en başındaymışız gibi ağır hissettiriyo.Birde işin içine kendi stres ve sıkıntıların girince daha kötü oluyorum
Su gibi geçsin inşallah hepimiz içinDoğrudur elbet. Bu aralar bize de günler geçmez oluyor. Ah ah bitsinde kavuşalı artık bu zamanlar.
Amin inşallah.Su gibi geçsin inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?