Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hafta sonu pazar günü gidip gelme ihtimalin yok mu göremez misin öyle?

Sakin ol öncelikle, kameralıysa alma hakları maalesef ki var. Fakat tuşlu telefon her askeriyede serbest, bunun asla ama asla yasağı yok o kadar eminim. Komutanıyla konuşsa veya orada bir astsubayla mutlaka yardımcı olacaktır. Eğer geri vermezlerse de çarşı izninde kendine bi 50-100 liraya tuşlu telefon alır. Çarşıya çıkamazsa da parasını verir üst devresinden biri alır getirir. Çarşıya çıkana kadar da sen santrali veya ankesörlüyü ararsın konuşursunuz. O yüzden boşuna kendini hiiiç üzme hiiiiç yıpratma...

“Karanlık günleri geride bıraktık güneşli günlerin izindeyiz sevdiğim”

Bu olur mu ki? :)

Evet kameralı olanı alabilirler ona bir şey demiyorum zaten hakları var ama normal tuşlu kamerasız serbest olan telefonu neden alırlar ona anlam veremedim. Hatlarını bile almışlar. Gerçekten yardımcı olurlar mı? Dediğim patronlarının telefonunu terhisine birkaç ay kala vermişler. Öyle olmasından korkuyorum. Dayanamam ben. Ankesörlüden ne kadar konuşabiliriz ki sıra olur istediğimiz kadar görüşemeyiz. Her sabah günaydın mesajını alamam gün anlamlı başlamaz. Acaba ben yanına gittiğimde telefonu bana teslim ederler mi? Çarşıya çıkarmamazlıkta yapmazlar herhalde.

Yardımcı olurlar tabi ki. Komutanların içinde iyimser olanı elbet vardır, bir fırsat bulup yanına gidip söylerse hiçbir problem olmaz. “Komutanim ailem çok merak ediyor tuşlu telefon yasak değildi ama benden nedense aldılar” gibi bir konuşma yaparsa hallolur mutlaka. Sevgilim bu şekilde halletmişti telefonu aldıklarında. Doğuda mı asker batıda mı? Batıdaysa ustaya gittikten 1 hafta sonunda mutlaka çarşıya çıkar. Ki oldu da çıkamadı diyelim üst devrelerinden rica eder. Benim sevgilim her çarşıya çıktığında alt devrelerine telefon veya ihtiyaçlarını alıp getiriyor. Yani hiç üzme sıkma kendini:) ama bir konuşsun derim, çünkü tuşlu her yerde serbest...

Batıda Muğla Marmaris'te. Seninki nerede yaptı askerliğini batıda mıydı? Komutanlara da belli olmuyor inşallah içlerinden iyisi çıkar da rica ederiz. Şuan o kadar çok koyuyor ki iyi olup olmadığını ne durumda olduğunu bilememek kelimelerle anlatamam. Devrecilik yapıldığı için askeriyede onların da iyi davranacaklarını düşünmüyorum yani hep öyle lanse ettirirler alt devre gelirse ez aslanım onları sen daha rütbelisin gibisinden. 1 hafta çabuk geçse de çarşıya çıktığında hiç değilse internet cafeye bir yere gider kameralı konuşuruz. Bir dahaki arayışında kesin söyleyeceğim komutanlara bir baksın iyiler mi anlaşabilirler mi anlaşabildiğine sorsun. Çok teşekkür ediyorum.

Öyle imkanım var aslında ama ona da tek gitmeye cesaretim yok araba tutuyor.. Ailemde pek gitme taraftarı değil keza onun ailesi de :/

Doğru hatırlıyorsam eğer İstanbul'a düşmüştü askerinin usta birliği değil mi? Araba yerine uçakla gitsen daha kolay olmaz mı hem? Cesaretin de artar böylelikle hep birilerini bekleyemezsin ki özlediğinde gitmek için.

Benim sevgilimde batıda asker, 57 gün daha var bitmesine. Haklısın malesef devrecilik/sıracılık oluyor, doğuda hepsi kardeş gibidir genelde ama batı bu konuda çok daha kötü.. Tabi bazen üst devrelerden öyle iyi insanlar oluyor ki, inşaallah onlarla karşılaşır, hepsi asla kötü değil çok şükür ki.. :) Aynen internet kafede bol bol konuşursunuz akşam 5e kadar vakitleri var, çok iyi gelir görüntülü konuşmak. İnşaallah en kısa vakitte halledersiniz telefon işini, haber edersin bize de. :) rica ederimm

Kızlar daha gelmesine 57 gün var ama bi biletlere ve otobüs saatlerine bakayım dedim. Çıkacağı günün sabahı otobüs yok, taa 15:00da bir sefer var. Ve 8 saatte yol var. Bende öğlen vakti kavuşurum deyip mutlu oluyordum, şansa bakın..

Kuzucum sadece saat sayacaksınız onu düşün koskoca 365 günü yediniz biliyorum zaman daradıköa sabır da azalıyor ama birlikten çıktıktan bir kaç saat sonra tamamen senin olacak onu düşün

Kuzucum sadece saat sayacaksınız onu düşün koskoca 365 günü yediniz biliyorum zaman daradıköa sabır da azalıyor ama birlikten çıktıktan bir kaç saat sonra tamamen senin olacak onu düşün

Haklısın çiçeğim.. Ama öğlen gibi görürüm sarılırım, başbaşa yemek yemeye bile gideriz diye düşünmüştüm o gün bi hevesle.. Artık görüşmek diğer güne kaldı.. Ama dediğin gibi..olsun.. hayırlısıyla bitsinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…