• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ask-hareketli-resim-0020.gif
ŞAFAK 150
ask-hareketli-resim-0020.gif

Gözlerine baktığım da
Bulduğum huzuru
Ellerini tuttuğumda, bulduğum
Huzurdan kıskanırım sevgilim...

Bugün 7. ayımıza giriyoruz aşkım. Yani sen gideli tam tamına 210 gün geçmiş. Bu günler nasıl geçti gitti anlamadım. Geçmiyor gibi görünen aylar bir bir geçip gidiyor. Elbet kalan aylarımız da su gibi akıp geçecek. Az daha sabır askerim bu günleri de atlatacağız. Güneşli günler yola çıktı gelmesi yakındır artık...En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Haklısın çiçeğim.. Ama öğlen gibi görürüm sarılırım, başbaşa yemek yemeye bile gideriz diye düşünmüştüm o gün bi hevesle.. Artık görüşmek diğer güne kaldı.. Ama dediğin gibi..olsun.. hayırlısıyla bitsinde..:KK23:
Cikma saatleri falan var mi sabah istediği saatte cikiyo mu ya da gecedenmi nasil oluyo acaba bizim 12 ocak galiba

Cikma saatleri falan var mi sabah istediği saatte cikiyo mu ya da gecedenmi nasil oluyo acaba bizim 12 ocak galiba

Bende bugün tam bu sorduğunu öğrendim. 12 Ocak’ta çıkacaksa mesela 11 ocak gecesi komutan isterse gece 12de terhis verip çıkışını yapabilirmiş, ama olmadı diyelim sabah en erken 7 gibi çıkıyorlarmış..

Bende bugün tam bu sorduğunu öğrendim. 12 Ocak’ta çıkacaksa mesela 11 ocak gecesi komutan isterse gece 12de terhis verip çıkışını yapabilirmiş, ama olmadı diyelim sabah en erken 7 gibi çıkıyorlarmış..
Kuzum simdi hesapladim 10 ocak 01 adana oluyor o zaman 11inde bitiyor dedigin gibi gecedende birakabilr onu ama zaten ucaga binicek diyarbakirdan

Kuzum simdi hesapladim 10 ocak 01 adana oluyor o zaman 11inde bitiyor dedigin gibi gecedende birakabilr onu ama zaten ucaga binicek diyarbakirdan

Bizim sülüs 30 ocak, terhis 29 ocak. Tüm izinleri kullanmış hali.. Yani evet sizin 11inde bitmesi gerekiyor.. Çok az kalmış valla kuzum, senden sonra sıra bende inşaallahHoppa

Gecmiyor gercekdende 53 gunumuz kaldi fakat gecmiyor... Ve sanki daha cok bunaldi tepkilerinden anliyorum... Insallah hepimiz sag salim kavusuruz...:KK200:En Büyük TÜRKİYE

Amin inşaallah:KK200:Biz hala 50leri bitiremedik.. sanki hiç bitmeyecek şu 50ler.. :KK33: geldiklerinde acısını çıkartırız ama...:cool:

Benim sevgilimde batıda asker, 57 gün daha var bitmesine. Haklısın malesef devrecilik/sıracılık oluyor, doğuda hepsi kardeş gibidir genelde ama batı bu konuda çok daha kötü.. Tabi bazen üst devrelerden öyle iyi insanlar oluyor ki, inşaallah onlarla karşılaşır, hepsi asla kötü değil çok şükür ki.. :) Aynen internet kafede bol bol konuşursunuz akşam 5e kadar vakitleri var, çok iyi gelir görüntülü konuşmak. İnşaallah en kısa vakitte halledersiniz telefon işini, haber edersin bize de. :) rica ederimm:KK68::KK37:

2 aydan az kalmış sizin ne güzel biz de görebiliriz inşallah o günleri. Telefonunu öğlen almış mesaj attı öğlen akşam da aradı çok şükür. Baya sıkı yönetim varmış olduğu yerde ve kalabalık değilmiş. Telefon kullandırmıyorlarmış şoför haricine biz de şoför olarak gittik inşallah şu deneme süreci bittikten sonra şoför olarak kalırız kesin de telefon olarak biraz rahatlarız. Şu çarşı izni de açıklansa da çıkıp çıkmayacağı hemen uçak biletimi alsam planladığım zamana. Komutanı iyi sanırım 1 aya kalmaz diğer kameralı telefonunu da alırsın demiş çok şükür. :KK9:

2 aydan az kalmış sizin ne güzel biz de görebiliriz inşallah o günleri. Telefonunu öğlen almış mesaj attı öğlen akşam da aradı çok şükür. Baya sıkı yönetim varmış olduğu yerde ve kalabalık değilmiş. Telefon kullandırmıyorlarmış şoför haricine biz de şoför olarak gittik inşallah şu deneme süreci bittikten sonra şoför olarak kalırız kesin de telefon olarak biraz rahatlarız. Şu çarşı izni de açıklansa da çıkıp çıkmayacağı hemen uçak biletimi alsam planladığım zamana. Komutanı iyi sanırım 1 aya kalmaz diğer kameralı telefonunu da alırsın demiş çok şükür. :KK9:

İnşaallah.. bir gün sizinde şafaklar eriyip bitecek elbet. :) Çok sevindim gerçekten.. gözünüz aydın:KK37: telefonsuzluk ne kadar zor bilirim, insan meraktan çatlıyor.. Ne güzel yanına mı gideceksin? :KK72:

İnşaallah.. bir gün sizinde şafaklar eriyip bitecek elbet. :) Çok sevindim gerçekten.. gözünüz aydın:KK37: telefonsuzluk ne kadar zor bilirim, insan meraktan çatlıyor.. Ne güzel yanına mı gideceksin? :KK72:

Ayy inşallah tez zamanda biter şu şafak. Çok şekekkür ederiiim. :KK36: Ne yaptığını, nasıl olduğunu bilememek kadar daha kötü bir şey yok şu hayatta. Telefonunu alamasaydı bir kaç dakika da olsa konuşamasaydık her gün ağlayıp dururdum sanırım. Gizli de olsa konuştuk çok şükür sesini duydum nasıl olduğunu öğrendim. Evet 2 ayda bir kısmet olur ise gitmeyi düşünüyorum yanına yoksa dayanamam zaman geçmez bana. :KK43: Hiç değilse gideceğim zamanları sayarım daha hızlı geçer belki. Dediğim gibi çarşı izni belli olsa 7 ocağa alacağım hemen bileti. Çarşıya çıkmasa bile pazar günleri sabahtan akşama kadar birlikte görebiliyoruz değil mi? Yanlış bilmiyor isem öyle okumuştum bir yerde.

Birazcık zorlasa da geçecek, sonra bir bakıcaz buraya şafak 10 falan yazmışsın..:KK3: hem kıymetini daha çok anlıyordur bu en güzel tarafı:KK23:
Ay Allahım o günleri herkese yaşatsın inşallah. Evet baya bir anlıyor insan tuhaf bir şey hem özlüyorsun sonra o mutlu olsun yeter diyorsun garip gerçekten

Ayy inşallah tez zamanda biter şu şafak. Çok şekekkür ederiiim. :KK36: Ne yaptığını, nasıl olduğunu bilememek kadar daha kötü bir şey yok şu hayatta. Telefonunu alamasaydı bir kaç dakika da olsa konuşamasaydık her gün ağlayıp dururdum sanırım. Gizli de olsa konuştuk çok şükür sesini duydum nasıl olduğunu öğrendim. Evet 2 ayda bir kısmet olur ise gitmeyi düşünüyorum yanına yoksa dayanamam zaman geçmez bana. :KK43: Hiç değilse gideceğim zamanları sayarım daha hızlı geçer belki. Dediğim gibi çarşı izni belli olsa 7 ocağa alacağım hemen bileti. Çarşıya çıkmasa bile pazar günleri sabahtan akşama kadar birlikte görebiliyoruz değil mi? Yanlış bilmiyor isem öyle okumuştum bir yerde.

Gidip görmen gerçekten çok iyi olur, ikinizde moral depolamış olursunuz. :KK60: Her 2 ayda bir heyecanlanıp heveslenirsiniz böylelikle daha çabuk vakit geçmiş olur..:KK33: Evet haftasonları özellikle pazar günleri rahat rahat görüşürsünüz, benim sevgilimin olduğu yerde akşam 6ya kadar ziyaretçi saatleri, diğer yerlerin saatini bilemiyorum ama haftasonu ziyaretçiler epey bir süre görüşebiliyorlar. İzne gelmeyecek mi peki? :)

Ay Allahım o günleri herkese yaşatsın inşallah. Evet baya bir anlıyor insan tuhaf bir şey hem özlüyorsun sonra o mutlu olsun yeter diyorsun garip gerçekten

Yarenlik böyle bir şey, tüm duygular bir arada:KK33: askerin rahat mı yerinde, nasıl gidiyor? Allah bizimde onların da yardımcısı olsun inşaallah..

Back