- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gözün aydın bu zamanları da bitirdin Allahım bir daha uzun ayrılıklar yaşatmasın size. Amin inşallah herkesin gölüne göre verir canımSevdigimee son 2 Rabbim bana tekrar yemin torenini nasib ettigi icin binlerce kez sukurler olsun Rabbimm su kandil gecesinde herkesin gonlune gore versiin Rabbim bol sabirlar versinn kizlarr. Unutmayin Zamanii aslaa durduramazlarr
Sevdigimee son 2 Rabbim bana tekrar yemin torenini nasib ettigi icin binlerce kez sukurler olsun Rabbimm su kandil gecesinde herkesin gonlune gore versiin Rabbim bol sabirlar versinn kizlarr. Unutmayin Zamanii aslaa durduramazlarr
Keşke şansım olsa da gitsem şimdiye iki kez gitmiş olurdum herhalde gittiği yer bizden uzakta hem çalışıyorum hemde annem izin vermez böyle olunca bir bekliyorum işte bir umut
Oraya havaalanı yapılacakmış galiba en son öyle duymuştum ama ailem pek izin vermez bu konular da malesef.Nerede yapıyor askerliğini artık uzaklık kalmadı ki her yere uçakla 1 saat 20 dakika günü birlik gidip gelmene izin vermez mi ailen?
Sagol kuzum Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin uzun ayriliklarCanım gözün aydın bu zamanları da bitirdin Allahım bir daha uzun ayrılıklar yaşatmasın size. Amin inşallah herkesin gölüne göre verir canım
Oyy can kusummmBoncuğummmmmmm
Bitti yine çok şükür
Allah bir daha hiç ayırmasın sizi inşallah
Geçmiyor kızlar bu 155 ten sonrası bir türlü geçmiyor. Çalıştığım yerde bir abi var o bile diyor 150 nin aşağısına inmedi bir türlü diye yaaa Bu beş ay nasıl geçecek ya
İşte orası öyle elbette bunu bir de kendime geçirtebilsem ah sabırsız ben :) yani konuşmadığımız zamanlar oluyor iş durumlarına göreGeçer geçer, bir bakmışız evlenmişsiniz.. Su gibi geçiyor aslında ömür:) sonuçta bitiyor kendini sıkma. Her gün konuşabiliyor musunuz?
İşte orası öyle elbette bunu bir de kendime geçirtebilsem ah sabırsız ben :) yani konuşmadığımız zamanlar oluyor iş durumlarına göre
Keşke çok güzel olurdu ya. Ben hiç sanmıyorum 100 diyince 18 günü düşeceğim direk plakalara geliriz diye plan yapıyor kendileri :) evet o yönden iyi oluyor görüntülü arama bayadan beri o da kesildi ya bakalım.Keşke biz gidebilsek, ama benimde gitme durumum yok ne yazık ki.. Belki sana sürpriz yapar izne gelir. Bana sevgilim asla izne gelmeyeceğim diyordu bir uyandım, sabahın körü gelmiş:) görüntülü falan konuşuyorsanız yine çok iyi gelir ama
Keşke çok güzel olurdu ya. Ben hiç sanmıyorum 100 diyince 18 günü düşeceğim direk plakalara geliriz diye plan yapıyor kendileri :) evet o yönden iyi oluyor görüntülü arama bayadan beri o da kesildi ya bakalım.
Evet onun hayalini kuruyorum zaten :) Ah bir ara biz de öyleydik valla bir daha aramayacağım dedi 2 gün zor dayandı tabi ben pert o iki gün Amin inşallah. Bu aralar sinirlerimi bozuyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.100den direkt 81e düşmek de gerçekten ilaç gibi gelir biz 90larda debelenmiştik hiç mi geçmez yani.. plakalar kolay geçiyor ama çok şükür.. bir de tartışmıyorsanız daha iyi geçer mutlaka, biz bi ara sudan sebeplerle öyle tartıştık ki hayata küsüyordum inşallah hepimizin su gibi geçer de kavuşuruz:)
Evet onun hayalini kuruyorum zaten :) Ah bir ara biz de öyleydik valla bir daha aramayacağım dedi 2 gün zor dayandı tabi ben pert o iki gün Amin inşallah. Bu aralar sinirlerimi bozuyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.
Hepimizde durumlar aynı anlaşılan Evet az daha sabır bakalımGerçekten öyle, biz de kavga ettiğimizde “acaba aramaz mı” diye yusuf yusuf olup telefon başında salya sümük beklerdim bazen de ben kendimi asker gibi hissediyorum öyle triplerim oluyor az kaldı az hepimizin bitiyor...