Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Geçmiyor kızlar bu 155 ten sonrası bir türlü geçmiyor. Çalıştığım yerde bir abi var o bile diyor 150 nin aşağısına inmedi bir türlü diye yaaa Bu beş ay nasıl geçecek ya

Kuzum söylenenlere kulak asma zaman geçiyor elbet geçmese 150leri görür müydünüz şu aralar sıkılmışsın biraz ondan kaynaklı zaman geçmiyor gibi görünebilir kendini meşgul etmeye çalış sürekli şafağı aklına getirmemeye çalış

Ya maddi,sebepler canım o geldiğinde düğünümüz olcak nasipse orda biraz tutumlu olması birikim yapması gerekiyor gitmeden önce ona bende sana para yollarım falan demiştim sadece acemilikteyken yolladım sonra yollayanadım o da söz veriyorsun sözünde durmuyorsun falan dedi o söyledi ven söyledim bilmiyorum ya cevap vermiyo şuan

Sevgiline sen mi para yolluyorsun, yoksa onun burada belli bir parası var onu mu yolluyorsun anlayamadım? Sigara içiyorsa çok para gidiyor ama içmiyorsa öyle harcanmıyor ki.. ne kadar istiyor? Canını sıkma hiç elbet arar eminim...

Ailesi de yolluyor ama fazla göndermiyorlar bende destek olmak için yollarım sana demiştim ama benimde harcamalarım oluyor elimde pek kalmıyor ona kızdı biraz ben burda ne şartlardayım falan dedi ben gelince napar ne eder bulurum para alırız alacağımızı dedi ay bildiğin ilk tartışmamızı yaşadık

Senden para istemesi bana yanlış geldi...Tabi sen içinden geldiğinde elbet yollarsın ama mecbur değilsin ki ayıp etmiş bence.. Zaten ailesi yolluyomuş bide zaten her ay asker maaşları yatıyor normal erlere batıdaysa yaklaşık 100 tl yatıyor zaten.. doğudaysa şartları tabi zordur ama hak veriyorum o konuda..

Son düzenleme:

Batıda ama durumlar farklı biraz yani öyle göründüğü yada anlaşıldığı gibi değil

Dün bizde aynıydık adam burda ki harcamalarıma takmış tamam beni düşünüyor biraz ama yine de insanın canı sıkılıyor.

Dün bizde aynıydık adam burda ki harcamalarıma takmış tamam beni düşünüyor biraz ama yine de insanın canı sıkılıyor.

aynen canım düzeldik tartışma falan yok şuan ama ne biliyim kırıldım gibi biraz moralim bozuk dolanıyorum ortalıkta :/

Kizlar bildiginz uzere safagimiz 41 oldu kayinvalidem kartonlarla falan boyle pankart hazirlamaya baslamis eve asicakmis evine hosgeldin oglum falan yazicakmis banada dediki sende bisiy yaz odasina asalim dedi. Ama ben ne yazicami bilemedim. 2 şey geldi aklima. 1. Cok beklettin be eşim.. 2. Günesim dogdu. Cok mu klise oldu yada baska fikirler alabilirim

Kızlar askeri Muğla Marmariste bahriyeli olan var mı çıldırmak üzereyim yolculamanın acısını daha üzerimden atamadan teslim olurken telefonlarını ve hatlarını almışlar son kez birini aramak istiyor musun diye sormuşlar eşimi aramak istiyorum demiş öyle aradı beni çok kısa konuştuk birkaç gün arayamayabileceğini telefonları hatları girerken aldıklarını ve evdekilere haber vermemi istedi. Acemideyken çok rahat telefon kullanıyorduk her gün konuşuyor her boşlukta mesajlaşıyorduk. Depresyona girmek üzereyim

Belki geri verirler canım kameralı telefon muydu

Aslında güzel cümleler düşünmüşsün gayet iyi yani kuzum

Kızlar ya bu aralar çok duygusalım bu askerliğin büyük etkisi var sanırım.. Bugün iş yerimizden bi ablamız ayrıldı çok severdim ve tek arkadaşımdı şuan tek bayan olarak ben kaldım yemeğe çıktım tek başıma falan böyle baya duygulandım tek başımaydım falan tutamadım kendimi baya ağladım askerim gittiğinden beri gezmeye falan da çıkmadım bunaldım iyice askerimi özledim yanına gitmeyi düşünüyorum ama kendi departmanumda tek çalışıyorum her istediğimde izin alamıyorum

Belki geri verirler canım kameralı telefon muydu

Hem kameralı vardı hem eski tip kamerasız 2 tane de hattımız vardı biri askeri diğeri normal hepsini almışlar çıldırıcam kayınvalidemin patronu da orda yapmış daha bir kaç sene oluyor beşki tam bilmiyorum çocuğun telefonunu almışlar askerliğinin bitmesine bir kaç ay kala vermişler o da orda yapmış anladığım kadarıyla aynısı olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…