- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Canimm aydinlik icinde kal insallaah. Darisi size olsun insallaah
Canimm aydinlik icinde kal insallaah. Darisi size olsun insallaah
bazı kargo şirketleri kışlaya kadar götüremeyebilir canım. Ama kargo şirketin de çalınma olma ihtimali olmaz gibi sanki. ptt yok mu ona verseniz onlar kışlaya kadar götürüyor biliyorum.Kızlar çok sinirlerim bozuk. Bilmiyorum bu aralar biraz alınganlık var üstümde ondan kaynaklı da olabilir en ufak şeye bozulabiliyorum.
Nişanlımın kışlık kıyafetlerine ihtiyacı var. Bir haftasonu yanıma gelin montumu botlarımı bi kaç tane kazak ve bi tanede yedek pantolon getirin dedi. Kayınvalidemle konuştum biz köye gideceğiz yol üstü zaten götürürüz dedi neyse bende eğer bi şekilde ulaştıramazsak kargoyla göndeririz dedim.
Nişanlım bana kargo şirketi şubeye getiriyor hafta içi dışarı çıkamam dedi kaynanama da kargoyla gönderirseniz çalınır elime ulaşmaz falan demiş. Tepem attı daha yeni öğrendim böyle dediğini de. Bilmiyorum gereksiz yere takıyor olabilirim ama bozuldum biraz. Kayınvalidemler nişanlıma ulaştıramayacak eşyaları, kardeşinin götürme ihtimali varmış ama net de değil bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu. Ben onu düşünüyorum ama sanki emeklerim boşa çıkıyormuş gibi hissediyorum yada kayınvalidem bana yanlış aksettiriyor.
Kargo şirketi kışlaya kadar götürmüyor mu ? Bilgi vermeniz mümkün mü ?
bende saat gonderdim maalesef kışlaya götürmediler...Kızlar çok sinirlerim bozuk. Bilmiyorum bu aralar biraz alınganlık var üstümde ondan kaynaklı da olabilir en ufak şeye bozulabiliyorum.
Nişanlımın kışlık kıyafetlerine ihtiyacı var. Bir haftasonu yanıma gelin montumu botlarımı bi kaç tane kazak ve bi tanede yedek pantolon getirin dedi. Kayınvalidemle konuştum biz köye gideceğiz yol üstü zaten götürürüz dedi neyse bende eğer bi şekilde ulaştıramazsak kargoyla göndeririz dedim.
Nişanlım bana kargo şirketi şubeye getiriyor hafta içi dışarı çıkamam dedi kaynanama da kargoyla gönderirseniz çalınır elime ulaşmaz falan demiş. Tepem attı daha yeni öğrendim böyle dediğini de. Bilmiyorum gereksiz yere takıyor olabilirim ama bozuldum biraz. Kayınvalidemler nişanlıma ulaştıramayacak eşyaları, kardeşinin götürme ihtimali varmış ama net de değil bilmiyorum ya sinirlerim bozuldu. Ben onu düşünüyorum ama sanki emeklerim boşa çıkıyormuş gibi hissediyorum yada kayınvalidem bana yanlış aksettiriyor.
Ptt ye verirseniz kislaya goturuyo kesinlikle ben sirnaktaykende gonderdedim burdaykende sen kimseyi dinleme kendi bildigini yap canim. Bu kvdeler karisir herseyee bi bilgileri oluyo mutlaka yani o yuzden bosver takmaKızlar çok sinirlerim bozuk. Bilmiyorum bu aralar biraz alınganlık var üstümde ondan kaynaklı da olabilir en ufak şeye bozulabiliyorum.
Ptt ye verirseniz kislaya goturuyo kesinlikle ben sirnaktaykende gonderdedim burdaykende sen kimseyi dinleme kendi bildigini yap canim. Bu kvdeler karisir herseyee bi bilgileri oluyo mutlaka yani o yuzden bosver takma
Ayneen canim kislaya tek ptt goturur baska kargo sirketlerine bakma onlar goturmezler ayrica kargo kaybolmaz tautlu gonderirsen kargo teslim edilmedigi taktirde sana geri gelirr. Artik o kaybolma seyi eskide kalsi elinde koskoca takip numarasi var nasil kaybolsun.Ptt kışlaya kadar götürür mü canım ben şirketin anlaşmalı oldugu yer ile göndermeyi düşünüyordum. Ptt ile de gönderim yapıyoruz ama kayıtsız gönderi seçildiği için mi bilmiyorum iletim olmuyor mesela gönderim yaptığımız kişilere. Ondan kaynaklı farklı firma düşünüyordum
Ayneen canim kislaya tek ptt goturur baska kargo sirketlerine bakma onlar goturmezler ayrica kargo kaybolmaz tautlu gonderirsen kargo teslim edilmedigi taktirde sana geri gelirr. Artik o kaybolma seyi eskide kalsi elinde koskoca takip numarasi var nasil kaybolsun.
Insanlari anlamak zor guzelim o yuzden hic tartismaya girme caninida sikma bildigin gibi yap bence soyle askerine gonderiyorum ben sana bitti dee o zaten sey yapmazİşteee bende öyle diyrum da çok bilgili değiller bu konuda ondan böyle tuhaf muhabbetlere giriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?