GunaydinGünaydın kızlarcumartesi cumartesi işe mi gidilir
mesai bitse de dinlensem
![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Ruh :ruh: :ruh:](/images/smiley/ruh.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunaydinGünaydın kızlarcumartesi cumartesi işe mi gidilir
mesai bitse de dinlensem
![]()
Gunaydinmaalesef o fırsatı bulamıyoruz...
![]()
gece cavuslarinin onu kaldirmasi gerekiyordu kaldiran olmamış mi ?Ya kızlar bişi sorcam kafama takıldı nişanlım sorun olmadıgını söyledi ama içim rahat etmiyorgrip olmuş dün akşam konuştuk sesi kötü geliyordu gece nöbetim var dedi yatıp dinlencem biraz dedi gece kalkamamış :/ sizce bir sorun olur mu ya içim rahat etmiyor kafama takıldı
![]()
gece cavuslarinin onu kaldirmasi gerekiyordu kaldiran olmamış mi ?
Hic bi sorun olmaz canim fazladan nobett tutar o kadarrYa kızlar bişi sorcam kafama takıldı nişanlım sorun olmadıgını söyledi ama içim rahat etmiyorgrip olmuş dün akşam konuştuk sesi kötü geliyordu gece nöbetim var dedi yatıp dinlencem biraz dedi gece kalkamamış :/ sizce bir sorun olur mu ya içim rahat etmiyor kafama takıldı
![]()
Hic bi sorun olmaz canim fazladan nobett tutar o kadarr
Kusmeleri insani derde koyuyo yaa gercekten yaaa. Herseyede kusuyolar hemen zaten uzagizz yani ne varda kusuyolar anlamiyorum gercektenOf küstü benle ya ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Sabahtan beri konuşmadık soğuk davrandıkça ben burda üzüntüden hasta olacağım nerdeyse ya![]()
Aynen öyle ya ne diyeceğimi şaşırıyorum ters bir şey diyeceğim diye ödüm kopuyorKusmeleri insani derde koyuyo yaa gercekten yaaa. Herseyede kusuyolar hemen zaten uzagizz yani ne varda kusuyolar anlamiyorum gercekten
Kuzum demesen bile ters anlar o yuzden uzerine gitme o kendiliginden duzelir uzerine gidince daha cok uzatir. Ben mesela hic bise demiyorum gun boyunca aksam naptin diyorum o kadar o zaten kendine geliyooAynen öyle ya ne diyeceğimi şaşırıyorum ters bir şey diyeceğim diye ödüm kopuyor
bizimki de çok şükür uzatmadı ama dönünce göstereceğim sana diyip duruyor bi gelsin bakalım kim kime gösterecekKuzum demesen bile ters anlar o yuzden uzerine gitme o kendiliginden duzelir uzerine gidince daha cok uzatir. Ben mesela hic bise demiyorum gun boyunca aksam naptin diyorum o kadar o zaten kendine geliyoo
Hehheeh biz kizlarla burdaykeen ilk kim bitirirse gununu gosteriyodubizimki de çok şükür uzatmadı ama dönünce göstereceğim sana diyip duruyor bi gelsin bakalım kim kime gösterecek![]()
![]()
hakediyorlar vallahi hazır olda bekliyorumHehheeh biz kizlarla burdaykeen ilk kim bitirirse gununu gosteriyodu![]()
sira sizdee bende gosterdim geldiginde vallahii silahlar sizde kizlarrr elinizden birakmayin
![]()
daisy rain demi kusumm hatirladin mi
![]()
![]()
Hemdee coookk hak ediyorum kirk yilin basinda bi askerlik yapicaklar onuda burnumuzdan getiriyolar vallahiihakediyorlar vallahi hazır olda bekliyorum![]()
Evet aynen öyle yaHemdee coookk hak ediyorum kirk yilin basinda bi askerlik yapicaklar onuda burnumuzdan getiriyolar vallahii
Günaydın asker yarenleriHehheeh biz kizlarla burdaykeen ilk kim bitirirse gununu gosteriyodu![]()
sira sizdee bende gosterdim geldiginde vallahii silahlar sizde kizlarrr elinizden birakmayin
![]()
daisy rain demi kusumm hatirladin mi
![]()
![]()
vallahi bir bnm nisanlim küsüyor alinganlik yapıyor sanıyordum...Of küstü benle ya ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Sabahtan beri konuşmadık soğuk davrandıkça ben burda üzüntüden hasta olacağım nerdeyse ya![]()