Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Akilli telefondur o yuzden uzatma vermislerdir cunku doguda oldugu icin Bysa in sevdigi o yuzden yasak yok ama akilliysa ondan ceza yemistir
Akilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su an

Akilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su an
Canim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorum

Canim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorum
Ya kuzum en iyi sen biliyosun erken gelsin diye izne bile gelmedi ben 8 9 aydir yuzunu bile gormuyorum saatleri bile sayarken bi hafta ceza veriliyor haksizlik bu ya telefonu alsin niye ceza veriyor askerlik bunun icin uzatilr mi herkes kullaniyor sonucta valla cok uzgunum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…