Canim simdi oyle kolay kolay rapor falan vermiyolar diye biliyorum her yer sıkı denetimdeya bıde 8 gun kullanmadıgı ıznı var dıoz 1 ay kala gel ızıne burdada rapor al dıoz gercı bılmıom burdakı rapor kabul edılırmı ama cok zor ya hem bıze hem onlara
işte bı umut sayıyoruz garıbım hep rapor aldıgını varsayarakdan sayıyo şafagı...Canim simdi oyle kolay kolay rapor falan vermiyolar diye biliyorum her yer sıkı denetimde
Bence heveslendirmeyn kendinizi sonra hayal kirikligi olur, her sey guzel olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsunişte bı umut sayıyoruz garıbım hep rapor aldıgını varsayarakdan sayıyo şafagı...
Sag salım gelmelerı dılegıyle ınsallah
Canim benim askeriminde burnunda bi sorun var kemik yamuk galiba o da bi gitsemmi hastaneye falan diyor ama kolay kolau ameliyat etmiyolar galiba ya
ya bıde 8 gun kullanmadıgı ıznı var dıoz 1 ay kala gel ızıne burdada rapor al dıoz gercı bılmıom burdakı rapor kabul edılırmı ama cok zor ya hem bıze hem onlara
katılıyorum sonunuz bizim gibi olmaz inşallah biz çok büyük bi hayal kırıklığına uğramıştık çünküBence heveslendirmeyn kendinizi sonra hayal kirikligi olur, her sey guzel olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun
Kuzum Allah gönlünüze göre verir inşallah hayırlısı olsun hakkınızdaKizlar cuma gunu atamamiz olucak dualarinizi esirgemeyin
Allah hakkınızda hayırlı olan neresi ise orası olsun inşallah canımKizlar cuma gunu atamamiz olucak dualarinizi esirgemeyin
Aminn minnosumm bu seferr olsun yaa bu seferKuzum Allah gönlünüze göre verir inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Amin canim insallaah Allah razi olsunnAllah hakkınızda hayırlı olan neresi ise orası olsun inşallah canım
Kizlar cuma gunu atamamiz olucak dualarinizi esirgemeyin
Aminn guzelim insallaah Allah razi olsunHakkınızda hayırlısı olsun kuzu
Aminn minnosumm bu seferr olsun yaa bu seferaslinda cok rahatim minnosum ama bilmiyorumm dunde diyo sakin ol ya bise olmicak ben cok rahatim diyo Hakkimizda hayirlisi olsun minnosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?