Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canim benim askeriminde burnunda bi sorun var kemik yamuk galiba o da bi gitsemmi hastaneye falan diyor ama kolay kolau ameliyat etmiyolar galiba ya

Bence gitsin bi baktırsın ucunda erken dönmek varsa herşey mübahtır

ya bıde 8 gun kullanmadıgı ıznı var dıoz 1 ay kala gel ızıne burdada rapor al dıoz gercı bılmıom burdakı rapor kabul edılırmı ama cok zor ya hem bıze hem onlara

Benim askeriminde 8 günü kaldı oda öyle yapıcaktı yani biraz sızlanırsa öyle kötüyüm böyle kötüyüm duramıyorum diye dakkada bi revire gidince bişey demiyolar

Kuzum Allah gönlünüze göre verir inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Aminn minnosumm bu seferr olsun yaa bu sefer aslinda cok rahatim minnosum ama bilmiyorumm dunde diyo sakin ol ya bise olmicak ben cok rahatim diyo Hakkimizda hayirlisi olsun minnosum

Aminn minnosumm bu seferr olsun yaa bu sefer aslinda cok rahatim minnosum ama bilmiyorumm dunde diyo sakin ol ya bise olmicak ben cok rahatim diyo Hakkimizda hayirlisi olsun minnosum

Kuzum benim anlıyorum ben seni bilinmezlik kötü ama az kaldı iki gün sonra netleşecek senin o minnoş kalbini yerim
Güzel haberlerle geleceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…