Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ya instegrama bakıyordum kavuşan çiftleri görünce fena oldum ya iyice ağlak oldum ya
Şöyle düşün herkes 6 ay ya da 1 sene mecburen bekliyor. Bizim sevgilimiz yanimizda iken onların da sevgilisi yanında değildi. Bu bir süreç ve zaman öyle ya da böyle akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun :)

Şöyle düşün herkes 6 ay ya da 1 sene mecburen bekliyor. Bizim sevgilimiz yanimizda iken onların da sevgilisi yanında değildi. Bu bir süreç ve zaman öyle ya da böyle akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun :)
aslında mantıklı ben bu sıralar mantıklı düşünemez oldum nedense ruh halim acayip çabuk değişiyor

Kızlar biz en son 2 ay önce görüştük şimdi yeniden izin kullanmasını istiyoruz cok ozledikk ama daha 5.5 ayı var acaba izni şimdi kullanmasa da aralikta yilbasiyla mi birleştirse diye de düşünüyoruz off bilmiyorum ikisi arasında kaldik. Siz izin kullanıyor musunuz

Ne zaman gitti senin ki canım
ve gidip bi doktorla görüşsün ameliyatını kesinleştirsin derim ben sonra bizim ki hayal kırıklığıyla kalmayın
1 subatta teslim oldu ocakda geleck die beklioz ama dio rapor alirsam 1 ay erken gelirim dio hayal kuruoz burnunda kirik var bunu kullanabilirmi acaba

Bizzz son izine kadar kullanmistik canimm son 3 gun kalmisti iceride izini erken cikmisti 3 gunn. Ilk gittiginde 5 ay gelmemisti sonra kullandi tekrar gitmisti son 2 ay kalmisti kullandi izini cok iyi oldu zaman hemen gecmistii oyle olunca

Bizzz son izine kadar kullanmistik canimm son 3 gun kalmisti iceride izini erken cikmisti 3 gunn. Ilk gittiginde 5 ay gelmemisti sonra kullandi tekrar gitmisti son 2 ay kalmisti kullandi izini cok iyi oldu zaman hemen gecmistii oyle olunca
Bizde izin kullanmayinca erken gelir diye düşünüyoruz ama böyle de gerçekten zaman geçmiyor insan özlüyor en iyisi kullanmak gibi duruyor

Canim benim askeriminde burnunda bi sorun var kemik yamuk galiba o da bi gitsemmi hastaneye falan diyor ama kolay kolau ameliyat etmiyolar galiba ya
ya bıde 8 gun kullanmadıgı ıznı var dıoz 1 ay kala gel ızıne burdada rapor al dıoz gercı bılmıom burdakı rapor kabul edılırmı ama cok zor ya hem bıze hem onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…