Şöyle düşün herkes 6 ay ya da 1 sene mecburen bekliyor. Bizim sevgilimiz yanimizda iken onların da sevgilisi yanında değildi. Bu bir süreç ve zaman öyle ya da böyle akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun :)kızlar ya instegrama bakıyordum kavuşan çiftleri görünce fena oldum yaiyice ağlak oldum ya
aslında mantıklı ben bu sıralar mantıklı düşünemez oldum nedense ruh halim acayip çabuk değişiyorŞöyle düşün herkes 6 ay ya da 1 sene mecburen bekliyor. Bizim sevgilimiz yanimizda iken onların da sevgilisi yanında değildi. Bu bir süreç ve zaman öyle ya da böyle akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun :)
Ne zaman gitti senin ki canımayni durumami gelecez acaba bizde oyle hayal edioruz 3 ayimiz var 1 ay ordan gidecek 2 ay kalacak dioruz
mantıklı :)Şöyle düşün herkes 6 ay ya da 1 sene mecburen bekliyor. Bizim sevgilimiz yanimizda iken onların da sevgilisi yanında değildi. Bu bir süreç ve zaman öyle ya da böyle akıp gidiyor yeter ki sağlık olsun :)
1 subatta teslim oldu ocakda geleck die beklioz ama dio rapor alirsam 1 ay erken gelirim dio hayal kuruozNe zaman gitti senin ki canım
ve gidip bi doktorla görüşsün ameliyatını kesinleştirsin derim ben sonra bizim ki hayal kırıklığıyla kalmayın
Bizzz son izine kadar kullanmistik canimm son 3 gun kalmisti iceride izini erken cikmisti 3 gunn. Ilk gittiginde 5 ay gelmemisti sonra kullandi tekrar gitmisti son 2 ay kalmisti kullandi izini cok iyi oldu zaman hemen gecmistii oyle oluncaKızlar biz en son 2 ay önce görüştük şimdi yeniden izin kullanmasını istiyoruz cok ozledikk ama daha 5.5 ayı var acaba izni şimdi kullanmasa da aralikta yilbasiyla mi birleştirse diye de düşünüyoruz off bilmiyorum ikisi arasında kaldik. Siz izin kullanıyor musunuz
Bizde izin kullanmayinca erken gelir diye düşünüyoruz ama böyle de gerçekten zaman geçmiyor insan özlüyor en iyisi kullanmak gibi duruyorBizzz son izine kadar kullanmistik canimm son 3 gun kalmisti iceride izini erken cikmisti 3 gunn. Ilk gittiginde 5 ay gelmemisti sonra kullandi tekrar gitmisti son 2 ay kalmisti kullandi izini cok iyi oldu zaman hemen gecmistii oyle olunca
aynı tarihte gitmişler :) nereye düştü :)1 subatta teslim oldu ocakda geleck die beklioz ama dio rapor alirsam 1 ay erken gelirim dio hayal kuruozburnunda kirik var bunu kullanabilirmi acaba
aynı tarihte gitmişler :) nereye düştü :)
yani eğer ameliyatlıksa kullanabilir
Benim ki ankarada ama ben nmardinliyim :)mardinsizinki nere dustu ameliyatlikmi bilmiorum ama umudum sifir
ne guzel bi tesadufBenim ki ankarada ama ben nmardinliyim :)
Amin sizinde günleriniz su gibi geçer inşallahne guzel bi tesadufRab bim kavusmanizi nasip etsin insallah
ay insallahhh cumleten ... Rab bim vatana millete ziyan getirmesin .... Askerlerimiz Allah a emanet ....Amin sizinde günleriniz su gibi geçer inşallah
Canim benim askeriminde burnunda bi sorun var kemik yamuk galiba o da bi gitsemmi hastaneye falan diyor ama kolay kolau ameliyat etmiyolar galiba ya1 subatta teslim oldu ocakda geleck die beklioz ama dio rapor alirsam 1 ay erken gelirim dio hayal kuruozburnunda kirik var bunu kullanabilirmi acaba
ya bıde 8 gun kullanmadıgı ıznı var dıoz 1 ay kala gel ızıne burdada rapor al dıoz gercı bılmıom burdakı rapor kabul edılırmı ama cok zor ya hem bıze hem onlaraCanim benim askeriminde burnunda bi sorun var kemik yamuk galiba o da bi gitsemmi hastaneye falan diyor ama kolay kolau ameliyat etmiyolar galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?