Sinirlerim bozuluyo artık sözlü sayılırız aileler tanıştı 1 şubatta işe başlaması lazım martta nişanımız olucaktı resmen yavaş yavaş heveslenmeye başladığımda hep aynı şey oluyo hep bişey çıkıyo. onada kızamıyorm kızıp ağlamak istiyorum ama hiçbişey içimden gelmiyoCanim yaaa simdi rapor almak o kadaf zorlastirdi ki vermiyolar yani. Sinirlenmen gayet normal belki herseyini ona gore ayarladin ama bunda da var bi hayir oyle dusun guzelimm
Canimm oyle oluyo hep hepimizin oluyo bazi seyleri planladigimizda inan olmuyo tabiki sinirlenmekte haklisin birazcik ertelemis olucaksiniz o kadar en dogru ne zamansa sizin icin insallaah o zaman olur guzelimmSinirlerim bozuluyo artık sözlü sayılırız aileler tanıştı 1 şubatta işe başlaması lazım martta nişanımız olucaktı resmen yavaş yavaş heveslenmeye başladığımda hep aynı şey oluyo hep bişey çıkıyo. onada kızamıyorm kızıp ağlamak istiyorum ama hiçbişey içimden gelmiyo
Canimm oyle oluyo hep hepimizin oluyo bazi seyleri planladigimizda inan olmuyo tabiki sinirlenmekte haklisin birazcik ertelemis olucaksiniz o kadar en dogru ne zamansa sizin icin insallaah o zaman olur guzelimm
Ergani de olmuş zaten netteki haberlerde yangin haberi var ama vali askeriyede yangin yok demiş muhabirlereHangi askeriye tam olarak bi yerde mi olmus yani bilgi verir misn geçmiş olsunmusami
300 ler bitmiş canım gözün aydın darısı 200 lere olsunŞafak 300
300 ler bitmiş canım gözün aydın darısı 200 lere olsun
ayni durumami gelecez acaba bizde oyle hayal edioruz 3 ayimiz var 1 ay ordan gidecek 2 ay kalacak dioruzKızlar benim askerim normalde 93 günü kalmıştı ama ameliyat olucak diye biz hep 30 gün atmıştık. bugün hastaneye gitti ameliyatlık bişeyin yok demiş doktor normalde kasık fıtığı vardı. şimdi o kadar sinirliyim o kadar çok üzgünüm ki tarif edemem oda üzgün ve yıprandı ama ben şuan sinirlerime hakim olamıyorum tam 10 ay boyunca 1 ay erken gelicek diye sevinirken şimdi yine 1 ay eklendi
Zamanii durduramazlaarrrr Masallaah 200lerr su gibi gecer insallaahŞafak 299
Zamanii durduramazlaarrrr Masallaah 200lerr su gibi gecer insallaah
kızlar ya instegrama bakıyordum kavuşan çiftleri görünce fena oldum yaiyice ağlak oldum ya
Bakmamaya çalışıyorum ama engel olamıyorum bir türlü. Kendime resmen işkence yapıyorum. Hele ki odamda kimse yokDeme öyle deme
kızlar ya instegrama bakıyordum kavuşan çiftleri görünce fena oldum yaiyice ağlak oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?