Canim ciddi misin ya hayirli olsun ne olarak yapiyor hangi askeriyeKızlaaarrrr mutluluktan uçuyorum şuan İstanbul çıktı dualarım kabul oldu şükürler olsun :) :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim :))Kızlaaarrrr mutluluktan uçuyorum şuan İstanbul çıktı dualarım kabul oldu şükürler olsun :) :)
Canim ciddi misin ya hayirli olsun ne olarak yapiyor hangi askeriye
Hayırlı olsun canım çok sevindim :))
Amin canım Allah gönlünüze göre versin :)Çok sağol canım şafaklar kolay atacakk nasipse :)
Ay ne güzel çok az kalmış canımkızlar sanki daha dün gibi buraya yazmıştım sevgilim askere gidecek diye..
18 gün kaldı:) Allah'ım bi sağsalim kavuştursaydı...
Sağol kuzum :) :*Amin canım Allah gönlünüze göre versin :)
Bende bugün kayınvalideme gittim gelirken ağlamamak için zor tuttum kendimi onun odasına giremedim kapıdan geçerken gözüm takıldı sürekli çok kötü oldum ya
O duyguyu cok iyi bilirim ben safaklari bitirdim hala yasiyorum o duyguyu bogazi dugumleniyo insaninBende bugün kayınvalideme gittim gelirken ağlamamak için zor tuttum kendimi onun odasına giremedim kapıdan geçerken gözüm takıldı sürekli çok kötü oldum ya
Sanki hatirladim senii ben caniimm. Hadi bakimm az kalmis en zor gunler gecmezz bu gunler :)kızlar sanki daha dün gibi buraya yazmıştım sevgilim askere gidecek diye..
18 gün kaldı:) Allah'ım bi sağsalim kavuştursaydı...
Bende öyle hissettim çok özledim çok o evin içinde ki anılar geliyor sürekli Allah yardımcımız olsunO duyguyu cok iyi bilirim ben safaklari bitirdim hala yasiyorum o duyguyu bogazi dugumleniyo insaninben eve girdigim dakikada arkamdan bi yerden cikicak gibi geliyo bende yarin gidicem kayinvalideme ama alistim biraz da olsaa sanki ama ozlem cok agir basiyo artik
Oyle canim aminn Allah bol sabirlar versin insallaah hepimizeeBende öyle hissettim çok özledim çok o evin içinde ki anılar geliyor sürekli Allah yardımcımız olsun
Olacak o kadar canimm :)Huzurkokulu çok sğsol csnım biraz fazla evham yaptım ama sonû iyi çıktı çok şükür :)
demiii inşallah sonrası güzel olacak:)Sanki hatirladim senii ben caniimm. Hadi bakimm az kalmis en zor gunler gecmezz bu gunler :)
Tabiki hemde cok guzel oluyoo caniimm. :)demiii inşallah sonrası güzel olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?