- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Kizlar bende erleri alacaklarini dusunmuyorum yani cok kotu bisiy olmadikca almazlar askerlerimizi insallah dua edelim bisiy ogrenirsenz yazin yineCanım benim sevgilimin komutanı batıdakileri almazlar demiş. Ki çatışmalarda operasyonlarda ön planda olanlar jöh, pöh ve uzmanlar...Nadir de olsa yedek subaylar gitse de geri planda kalıyorlar. Yani profesyoneller gidiyor. Hiç canını sıkma tedirginde olma.
Kizlar bende erleri alacaklarini dusunmuyorum yani cok kotu bisiy olmadikca almazlar askerlerimizi insallah dua edelim bisiy ogrenirsenz yazin yine
Mesajın için çok teşekkür ederim içimi rahatlattin canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimizCanım benim sevgilimin komutanı batıdakileri almazlar demiş. Ki çatışmalarda operasyonlarda ön planda olanlar jöh, pöh ve uzmanlar...Nadir de olsa yedek subaylar gitse de geri planda kalıyorlar. Yani profesyoneller gidiyor. Hiç canını sıkma tedirginde olma.
Mesajın için çok teşekkür ederim içimi rahatlattin canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz
Uzun dönem mi geçiyor da işte bize geçmiyor gibi geliyor ya ama çoğu gitmiş azı kalmış sabırBende burdayım son 85 günü kaldı allahım geçmiyor zaman bitmiyo artık bana yardım edin bi yol gösterin lütfen
Uzun dönemUzun dönem mi geçiyor da işte bize geçmiyor gibi geliyor ya ama çoğu gitmiş azı kalmış sabır
Şöyle düşün 3 ay sonunda temelli yanında olacak nişanlım hiç izin kullanmayacağım diyor bizimde 7 ayımız kaldı dahaUzun dönemşuan izindeydi yarın sabah yine gidicek
biliyorum çok zor ama inan gelmemesi daha iyi bak benim ki geldi gitmesi çok ağır geliyo şuanŞöyle düşün 3 ay sonunda temelli yanında olacak nişanlım hiç izin kullanmayacağım diyor bizimde 7 ayımız kaldı daha
Evet haklısın sabretmekten ve dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Nerde askerlik yapıyorbiliyorum çok zor ama inan gelmemesi daha iyi bak benim ki geldi gitmesi çok ağır geliyo şuan
Canim benmkide hic izin kullanmadi biliosun bak 108 gun kaldi ve erkenngelicek erken gelicegni dusun ve mutlu ol herkes safak sayarken sen kavusmus olcaksn bunlari dusun :)Kızlar benim ki izne gelmekten vazgeçti. 18 gün erken dönmek var diyor ben nasıl dayanacağım daha önümüzde 7 ay var ya
Böyle düşünmek güzelmiş biraz moralim yerine geldi teşekkür ederimCanim benmkide hic izin kullanmadi biliosun bak 108 gun kaldi ve erkenngelicek erken gelicegni dusun ve mutlu ol herkes safak sayarken sen kavusmus olcaksn bunlari dusun :)
Ankarada :) sennkiEvet haklısın sabretmekten ve dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Nerde askerlik yapıyor
Samsun :) biz ankara olsun çok istemiştik :)Ankarada :) sennki
yaa yeri hiç iyi değil polatlıda benimki merkeze 2 saat kadar uzakSamsun :) biz ankara olsun çok istemiştik :)
Hımm anladım bizim orda akrabalar vardı merkezde yaz tatilinde gelirsin diye planlar yapıyordu :)yaa yeri hiç iyi değil polatlıda benimki merkeze 2 saat kadar uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?