bas gaza yavrumm bas gazaaaa ben 1 gün atladım direk 98 de yakaladım yaaa çok fena afalladım
ama dimiii nee aşklarr varrr eskidenn ferhatt dağlarr delermişşş şimdiidee askerrrlerr askeriyedenn kaçıyoo
bizimkilerde kös kös otursun anca telefon açsın özledimmm benndesin hee özleyen adam neler yapıyo
bi kulaklarını çekmek gerekk kuru kuru özlenirmi lan
bass gaza kankaa bass gazaaakim tutarr senii bass gazaa yollarr seninn hiççç durmaa hadii uçurr bizi burdann
Vaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk
şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasıncanım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm
Yaa bi gidin yaa
Başka dert mi yokk allasenn
Bursadayım canıımm
İstanbull olsaa ohhooo hergün gideriim yanınaa
ay ne güzel rakamlardan bahsediosun öle sen ya
:118::118::118:
Allahtan arama varmışş yazık askerde bile siteme mazur kalıyorrnapim kuzum ben herşeye takar oldum sitem etmeye bahane arıodum şimdi buldum ama gerçi arama varmış teli saklıcakmış rahat rahat sitemde edemioz
Hahah büyü yaptım dermişimmVaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk
şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasıncanım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm
şimdiiii bendee hırslandımmmm haa
Nedennn bizim içindee kaçılmıyooo ilk aradığında küsecemm
Yazıkk adamaa yaaaskerlik bi yandan ben bi yandan
bencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim
Allahtan arama varmışş yazık askerde bile siteme mazur kalıyorr
Hahah büyü yaptım dermişimm
Amin canıımAllah hepinize böyle bir evlilik nasip etsinn
Kocam bitane beniimmNormalde çok asabi biridir yani başka insanlaraa benim yanımda gören inanamıyo Apoya
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn yaaa
sağol canım kaşıdım bilee totoşıuuu
Allahtan arama varmışş yazık askerde bile siteme mazur kalıyorr
Hahah büyü yaptım dermişimm
Amin canıımAllah hepinize böyle bir evlilik nasip etsinn
Kocam bitane beniimmNormalde çok asabi biridir yani başka insanlaraa benim yanımda gören inanamıyo Apoya
ahh ahh hemde ne yazık valla ben bide sigarayı bıraktım adam ne dese ağlıom
ooaamin canım amin hepimize mutlu mesut yuvalar nasip etsin inş
OOO ablamm sen derin mevzulardasınama bırakman iyi olmuş
Ayyy yazık sizeeolsun canım oda yakın ya ben napim şırnakta adam yaff ben gitsemde kurda kuşa yem olurum valla
Amin canımm.Darısı başınızaabencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim
Ne akımı kızzzsennn yen,ii birr akımm başlattınn haberinn yokk
Aaaa o zaman durum bakkaaa çektir kızzz.Bende zmanında çok çektirdimmo bana neler yapıo valla tatlım ben onun yanında çıraklık yapıorum sayılır hergün yüreğimi ağzıma getirio yaşladım resmen
Ayyy yazık sizee
Benimki de hep doğu istiyodu Ama olmadıı (benşm dualarım kabul oldu)
Ordan kolay kaçamam diyoduu.Ben hep bunu tiye almışıımm.Adam kendini biliyo tabi
Amin canımm.Darısı başınızaa
Ne akımı kızzz
Aaaa o zaman durum bakkaaa çektir kızzz.Bende zmanında çok çektirdimm
dimi ama hep o çektirio arada ben ufak tefek yapıorum böle şakasına okadrda olsun yani
ayyy iyiki doğu olmamış canım çok zor durum yani şükretsin valla
Hakkımızda hayırlısı buraymış herhalde cnımm..
merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArtaçatışma eri olcam dioo 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış usta birlikte yüzde yüz doğuymuş ooooff ya
merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArtaçatışma eri olcam dioo 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış usta birlikte yüzde yüz doğuymuş ooooff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?