Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bas gaza yavrumm bas gazaaaa ben 1 gün atladım direk 98 de yakaladım yaaa çok fena afalladım

ay ne güzel rakamlardan bahsediosun öle sen ya

:118::118::118:

bencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim

napim kuzum ben herşeye takar oldum sitem etmeye bahane arıodum şimdi buldum ama gerçi arama varmış teli saklıcakmış rahat rahat sitemde edemioz
Allahtan arama varmışş yazık askerde bile siteme mazur kalıyorr
Hahah büyü yaptım dermişimm
Amin canıımAllah hepinize böyle bir evlilik nasip etsinn
Kocam bitane beniimmNormalde çok asabi biridir yani başka insanlaraa benim yanımda gören inanamıyo Apoya

şimdiiii bendee hırslandımmmm haa

Nedennn bizim içindee kaçılmıyooo ilk aradığında küsecemm

Yazıkk adamaa yaa askerlik bi yandan ben bi yandan

ahh ahh hemde ne yazık valla ben bide sigarayı bıraktım adam ne dese ağlıom

o bana neler yapıo valla tatlım ben onun yanında çıraklık yapıorum sayılır hergün yüreğimi ağzıma getirio yaşladım resmen

oo aamin canım amin hepimize mutlu mesut yuvalar nasip etsin inş

ahh ahh hemde ne yazık valla ben bide sigarayı bıraktım adam ne dese ağlıom

OOO ablamm sen derin mevzulardasın ama bırakman iyi olmuş

olsun canım oda yakın ya ben napim şırnakta adam yaff ben gitsemde kurda kuşa yem olurum valla
Ayyy yazık sizee
Benimki de hep doğu istiyodu Ama olmadıı (benşm dualarım kabul oldu)
Ordan kolay kaçamam diyoduu.Ben hep bunu tiye almışıımm.Adam kendini biliyo tabi

bencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim
Amin canımm.Darısı başınızaa
sennn yen,ii birr akımm başlattınn haberinn yokk
Ne akımı kızzz
o bana neler yapıo valla tatlım ben onun yanında çıraklık yapıorum sayılır hergün yüreğimi ağzıma getirio yaşladım resmen
Aaaa o zaman durum bakkaaa çektir kızzz.Bende zmanında çok çektirdimm

dimi ama hep o çektirio arada ben ufak tefek yapıorum böle şakasına okadrda olsun yani

ayyy iyiki doğu olmamış canım çok zor durum yani şükretsin valla

merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArta çatışma eri olcam dioo 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış usta birlikte yüzde yüz doğuymuş ooooff ya

merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArta çatışma eri olcam dioo 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış usta birlikte yüzde yüz doğuymuş ooooff ya

Canım 75lik acemi yapanların hepsi doğuya gitmiyorr..Belli olmaz yani şans işii..Sıkma canını.

cnm belli olmaz ama sen yinede ii komutanlara düşmesi için dua et..bi yeri ii yapan komutanlardır en çok..hayırlısı böleymiş..

Son düzenleme:
Birde buraya geleyim bakayım kimler var kimler yok

Havalarda ne soğuk ya bırrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…