Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum o sanırım göz hapsi cezalarında oluo..hani bi yere gönderiolar orda iş yaptırıolar fln..onlar 1aya kadar şafaktan sayılıo sanırım..

diskoda bi yere koyuyolar hapis gibi..

sanaaa diyozz zatennn

1 1 bekleme yapmaa

yoksa arkadan çarpacazz onaa göre

az kaldı kuzum gelio osman eniştede inş. sağ salim

Umarım bi daha yapmaz.Bu defa hapis cezası alabilir.
Valla tel.de öyle dedi 1 hafta uzadı ..Keşke etkilenmese ama belli olmaz

Evet canım..Hiç olmasaydı keşke 2 hafta sonra gitcektim ben zaten.

Hoşgeldin ümrancıımm maşallah şafağınaa

hoşbuldum canım sizin durumada üzüldüm ayrıca apoyada katılyıroum 5 gün flan kalsaydı barii aynı ceza nasılsaa olsun bundada bir hayır vardır güzelim sıkma canınııı

kuzum o sanırım göz hapsi cezalarında oluo..hani bi yere gönderiolar orda iş yaptırıolar fln..onlar 1aya kadar şafaktan sayılıo sanırım..

diskoda bi yere koyuyolar hapis gibi..

kankaa biliom kıs diskoyu bi ara az daha yolumuz vuracaktı oraya

belkide ben başka bişeyi demen gibi öyle hatırlıyorum bilmiyorum aklımda kalıvermiş yada öyle olsun istedim bi an

Umarım bi daha yapmaz.Bu defa hapis cezası alabilir.
Valla tel.de öyle dedi 1 hafta uzadı ..Keşke etkilenmese ama belli olmaz

Yapmaz yani bir daha beklemiyorum senden böyle bi haber

ben zaten hiç inanmadım Yeşimin kocası şaka yapıyor dedim yeşime inatlaştım burda ama gerçekmşş

Siz en iyisi 30 günlük izni 3 ay bi kullanın 10 ar gün olarak:26:

Bu ne aşk allahım adamı askerlikten kaçırtıyor

ahahah çarpın kızzz yeter ki siz çarpınn bitsin şu şafaklar saymıyak artıkk yaa isyanlardayımmm aboww

abooooo girmee isyanaa durr az sık dişinin seni bi atak nereye giriyosan gir sonra

arkanda biz varken isyan yapmaa sakınn

Evet canım..Hiç olmasaydı keşke 2 hafta sonra gitcektim ben zaten.

Hoşgeldin ümrancıımm maşallah şafağınaa

ewt planlar yapıodun burda..inş bidaha yapmaz cnm ne diyelim daha yolun başında sayılırsınız..dahada uzamasın..

ooooooooo koy koy bizde görelim..ay demek askerin Van'a askerimin olduğu yere gidicek..son 6 gün kısss sonra kollaarında..

sormaa akankaa arkadann çarpakmıı belkii azz kıpırdarrr

Öyle canım ya bazen sanki duruyor bazen anlamıyoruz ama sonuç hep aynı nokta bir gün bitiyor

aynen çarpak ama etkili olurmu bilmem..

Son düzenleme:
hoşbuldum canım sizin durumada üzüldüm ayrıca apoyada katılyıroum 5 gün flan kalsaydı barii aynı ceza nasılsaa olsun bundada bir hayır vardır güzelim sıkma canınııı

SAğol canımm..
Valla ben iyi,rahatı yerinde sanarken aşkım kendi içinde neler yaşıyormuş.
Çok iyi geldi, cezada umrumda değil dyor

koycamm tamammm evet vandan uçağa bincek işte 14 şubatta sat 3 gibi iner herhalde tabi bizim buluşma saat 6 gibi olcakkk

bilmiomm buseee aMA AZ DAHAA ONUMdenn çekilmezsenizz katliamm yapcamm hadin daaa

tskkkk yol verrrr enişteler gelsinn bekleme yapma devam ettt

sedammm bass gazaa plakalara incen azz kaldıı sonra ver elini adana lann adanayı memleketim bile ilan edebilirimm

SAğol canımm..
Valla ben iyi,rahatı yerinde sanarken aşkım kendi içinde neler yaşıyormuş.
Çok iyi geldi, cezada umrumda değil dyor

yaşadıkları hiçbir zaman kolay değil tatlımm ya Allah hepsini yardımcısı olsun benimki son zamanda çok bunaltı beni bıkmış artık özlemiş dayanamıyormuş vs.vs. hepsi bir bunların anacımm ama zor yasadıklarıı

ahahahha sorma yaaa itiom gitmio plakalara en son isyannnn die alcam elime gitarı halil sezai modunda takılıcamm
tezkere alanları görünce ben dahada heycanlanıom delirdim sanırım

YA o gün ben zaten acayip triplerdeydim 13.30 da çıktı msnde 14.30 gelcekti.
Bekle <allah bekle saat 16.30 a kadar bekledim dedim herhalde gitti aradım birliği daha gelmedi ddediler.
18.00 gibi komutan aradı iştee öyle muhabbetlerr..21.00 gibi aradı nerdesin diyom birlikteyim diyoo lann komutanların aradı beni diyomm"tüh yaa sürpriz yapcaktım ben" diyo..Ben delirmek üzreyimm
saat 23 gibi geldi öyle sarıldık falan .Nİye kaçtın yaa diyorummm "biz sevdik mi böyle severiz diyoo" halaa takmıyo adam yaa.
Sonra zaten ertesi sabah babası gördü baya kızdı yolladıkkBİzde öyle yapcaz canım 10 günden daha az kullancaz ve bende gitcem arada.

İnşallah yapmaz canıım

Son düzenleme:
ahahahha sorma yaaa itiom gitmio plakalara en son isyannnn die alcam elime gitarı halil sezai modunda takılıcamm
tezkere alanları görünce ben dahada heycanlanıom delirdim sanırım

öyle oluyor kuzumm yaa heyecan daha bir oluyor ben büşrada buruda gözdede daha çok heyecanlandım şimdikindenn

birde osmanın yengesi yarın doğurcakk ona bile dha çok heyecanlanıyorum yaaa

nerde asker canım eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…