Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kankaa biliom kıs diskoyu bi ara az daha yolumuz vuracaktı oraya

belkide ben başka bişeyi demen gibi öyle hatırlıyorum bilmiyorum aklımda kalıvermiş yada öyle olsun istedim bi an

inş senin istedğin gibi olur cnm..

koycamm tamammm evet vandan uçağa bincek işte 14 şubatta sat 3 gibi iner herhalde tabi bizim buluşma saat 6 gibi olcakkk

ossunnnnnnnnnn istanbulda olduğunu bilmekte güzel yavrum..

bilmiomm buseee aMA AZ DAHAA ONUMdenn çekilmezsenizz katliamm yapcamm hadin daaa

ah önümdekiler yokkkkkkkkkkkkkk muuuuuuuuuuu

öyle oluyor kuzumm yaa heyecan daha bir oluyor ben büşrada buruda gözdede daha çok heyecanlandım şimdikindenn

birde osmanın yengesi yarın doğurcakk ona bile dha çok heyecanlanıyorum yaaa

ayy sorma doğan güneş diyince millet sanki fatih geldi gibi seviniorum delirdim delirdim
aaaa ne güzellll yeğeni oluooo çok sevindimmmm

ossunnnnnnnnnn istanbulda olduğunu bilmekte güzel yavrum..

öylee canımmmmm su gibi aksa zaman off D: D şu son 10 gün çok zor geçiyor yaa

Ne hikayee amaa yaa şimdi hani olumsuzluklarını bir yana bırakırsak çok atraksiyonlu bi kocan var yaa heyecan tavann

e tabi bu atağı yaptığı yer keşke askeriye olmasaydı

her neyse olan oldu hayırlsı olsun diyelim, ama dediğin gibi aranızdaki mesafeyi uzatmayın sen gidersin o gelir biter bu askerlik

ama eminim senın değerini bi kat daha anlamıştır orda

ayy sorma doğan güneş diyince millet sanki fatih geldi gibi seviniorum delirdim delirdim
aaaa ne güzellll yeğeni oluooo çok sevindimmmm

fatihte gelcell canımm benimm herşey yarım kaldıgı yerden devam edicek

kız bebek olucak ne alıcam hiç bilmiyorum yaa kafam çok bulanıkk

kankaa tamam sana akıymıcammm çünkü onumdeki ilk kişi sensinnnn hadii biz yine paşa paşa düz yoldann gidekk

ama yinede biraz kıpırdan

neyse tamam tamam çelişmicem kendimle yolumuzda gidelim

ben bile kıskandım bak benim aşkım benim için firar edermiki sorusu geldi aklıma
bak bunun için küsmem gerek sen nie firar etmion benim için die

fatihte gelcell canımm benimm herşey yarım kaldıgı yerden devam edicek

kız bebek olucak ne alıcam hiç bilmiyorum yaa kafam çok bulanıkk

ayy süperrr ben senin yerinde olsam kendi ellerimle bezden pasta yaparım harika bir hediye oluo ben çok beyeniorum

kankaa tamam sana akıymıcammm çünkü onumdeki ilk kişi sensinnnn hadii biz yine paşa paşa düz yoldann gidekk

ama yinede biraz kıpırdan

neyse tamam tamam çelişmicem kendimle yolumuzda gidelim

ben bi 99 diyimmmmm bascam gaza

Haklısın canım zor da yaşadıkları benimki daha gideli 3 ay oldu nerdeysee..
Şimdi böyle yaparsaaa naparız ilerde bilmem.Aklı hep bizdeeee.Günde saymıyorum kaç kere arıyo.

nerde asker canım eşin?
Tekirdağ canım

Valla çocuklarıma ve torunlarıma anlatcak bi hikayemiz daha oldu...
Kocam bitanedir dayanamaz bizee.KIzımm yaa askere gitmeden öncede böyleydii ..Her fırsatta dükkandan kaçıp eve gelir.Mesajlar atar defalarca arar. Şimdi baya alışılmadık bi durum bizim için.
Değerimm kat be kat artıyorrr git gidee

ben bile kıskandım bak benim aşkım benim için firar edermiki sorusu geldi aklıma
bak bunun için küsmem gerek sen nie firar etmion benim için die

ama dimiii nee aşklarr varrr eskidenn ferhatt dağlarr delermişşş şimdiidee askerrrlerr askeriyedenn kaçıyoo

bizimkilerde kös kös otursun anca telefon açsın özledimmm benn desin hee özleyen adam neler yapıyo

bi kulaklarını çekmek gerekk kuru kuru özlenirmi lan

ben bi 99 diyimmmmm bascam gaza

bass gaza kankaa bass gazaaa kim tutarr senii bass gazaa yollarr seninn hiççç durmaa hadii uçurr bizi burdann

sen istanbuldaysan yakınmışta canım

puhahha valla heeee gelsin gözlerini oyucam şuan sitem moduna girdim aşkım ben kaçarsam en fazla d.bakırda yakalanırım ben dio

Yaa bi gidin yaa
Başka dert mi yokk allasenn

sen istanbuldaysan yakınmışta canım
Bursadayım canıımm
İstanbull olsaa ohhooo hergün gideriim yanınaa

Vaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk

şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasın canım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm

puhahha valla heeee gelsin gözlerini oyucam şuan sitem moduna girdim aşkım ben kaçarsam en fazla d.bakırda yakalanırım ben dio

şimdiiii bendee hırslandımmmm haa

Nedennn bizim içindee kaçılmıyooo ilk aradığında küsecemm

Yazıkk adamaa yaa askerlik bi yandan ben bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…