Canım 75lik acemi yapanların hepsi doğuya gitmiyorr..Belli olmaz yani şans işii..Sıkma canını.
evet ama internette okudum araştırma yaptım hemen ıspartada acemi birliğini yapanlar %100 doğu ya gidio yazmışlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 75lik acemi yapanların hepsi doğuya gitmiyorr..Belli olmaz yani şans işii..Sıkma canını.
cnm belli olmaz ama sen yinede ii komutanlara düşmesi için dua et..bi yeri ii yapan komutanlardır en çok..hayırlısı böleymiş..
Hep dua ediyorum ztn ama arkdaşı yapmş acemi birliğini orda komutanlar fenaymış yaahayırlısı böleymiş evet ona bişi olmasın gerisi önemli deil
![]()
her koğuş aynı olmayabilio cnm..en azından orası acemi birliği..inş usta birliğinde ii olur..
inşallah cnm yaa internetten bakmaya giderken inşallah ısparta olmaz dedi çıka çka orası çıktıama napalım mecbur artık sabretcez 75 qün başka çare yok
Heyooo
yazdıklarım gitmiyoo![]()
cnm ya bizde acemilikte Kütahya'dan doğu die beklemioduk ama ustamız Van çıktı..herşeyin hayırlısı..
gelio gelio kanka![]()
galiba kuzubazen site yavaşlıo galiba kuzum..![]()
Zeyno bu nee hiç yakıştıramadım elinegaliba kuzu
![]()
Zeyno bu nee hiç yakıştıramadım elineyeşilaycıyızz
![]()
Bu smileyi ilk defa kullanıyorumondada yeşilaycıya çattık iyimi
![]()
Şans yokki bacı![]()
Ya topiğimiz buaralar pek boş sanki dimiii:44:
Kimi istiyon yawru getirek mahalleden apo abileri çağırım bizim üskattaki 5 çocuklu selma hanımları
Kalabalık iste sen yeter ki![]()
Busede kaçtıı sesi yoktu ama görüntüsü vardı en azından
Ne bilim altta ismi gözüküyodu 3 kişi gibi duruyoduk felan filan..![]()
3 2 1
3 2 1
ses ver ordamsın![]()
Busede kaçtıı sesi yoktu ama görüntüsü vardı en azından
Ne bilim altta ismi gözüküyodu 3 kişi gibi duruyoduk felan filan..![]()