Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm belli olmaz ama sen yinede ii komutanlara düşmesi için dua et..bi yeri ii yapan komutanlardır en çok..hayırlısı böleymiş..

Hep dua ediyorum ztn ama arkdaşı yapmş acemi birliğini orda komutanlar fenaymış yaa :( hayırlısı böleymiş evet ona bişi olmasın gerisi önemli deil:(

Hep dua ediyorum ztn ama arkdaşı yapmş acemi birliğini orda komutanlar fenaymış yaa :( hayırlısı böleymiş evet ona bişi olmasın gerisi önemli deil:(

her koğuş aynı olmayabilio cnm..en azından orası acemi birliği..inş usta birliğinde ii olur..

her koğuş aynı olmayabilio cnm..en azından orası acemi birliği..inş usta birliğinde ii olur..

inşallah cnm yaa internetten bakmaya giderken inşallah ısparta olmaz dedi çıka çka orası çıktı :( ama napalım mecbur artık sabretcez 75 qün başka çare yok

inşallah cnm yaa internetten bakmaya giderken inşallah ısparta olmaz dedi çıka çka orası çıktı :( ama napalım mecbur artık sabretcez 75 qün başka çare yok

cnm ya bizde acemilikte Kütahya'dan doğu die beklemioduk ama ustamız Van çıktı..herşeyin hayırlısı..

Heyooo :52::52::52::52:

yazdıklarım gitmiyoo :27::27::27:

gelio gelio kanka:1::1::1:

Son düzenleme:
Busede kaçtıı sesi yoktu ama görüntüsü vardı en azından:27::27:

Ne bilim altta ismi gözüküyodu 3 kişi gibi duruyoduk felan filan..:52::52:

Kimi istiyon yawru getirek mahalleden apo abileri çağırım bizim üskattaki 5 çocuklu selma hanımları :27::27:

Kalabalık iste sen yeter ki:52::52:

Busede kaçtıı sesi yoktu ama görüntüsü vardı en azından:27::27:

Ne bilim altta ismi gözüküyodu 3 kişi gibi duruyoduk felan filan..:52::52:

Ben şuan bu satırları yazarken sende yoksun aşağıda zeyno sende bırakıp gittin :63:
Busede gitti zaten birde diyosun bilmemkimi çağırayım bana benim kaderdaşlarım lazım.
Nerdesiniiiiiiiiizzzzz:35:

Son düzenleme:
Back
X