Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:60: :60: kankaa biliom kıs diskoyu :60: bi ara az daha yolumuz vuracaktı oraya :60: :60:

belkide ben başka bişeyi demen gibi öyle hatırlıyorum bilmiyorum aklımda kalıvermiş yada öyle olsun istedim bi an :27::27::27:

inş senin istedğin gibi olur cnm..

koycamm tamammm :1: evet vandan uçağa bincek işte 14 şubatta sat 3 gibi iner herhalde tabi bizim buluşma saat 6 gibi olcakkk :(

ossunnnnnnnnnn istanbulda olduğunu bilmekte güzel yavrum..

bilmiomm buseee aMA AZ DAHAA ONUMdenn çekilmezsenizz katliamm yapcamm hadin daaa :52::52::52::52:

ah önümdekiler yokkkkkkkkkkkkkk muuuuuuuuuuu

öyle oluyor kuzumm yaa heyecan daha bir oluyor ben büşrada buruda gözdede daha çok heyecanlandım :D:D şimdikindenn :27:

birde osmanın yengesi yarın doğurcakk ona bile dha çok heyecanlanıyorum yaaa :52:

ayy sorma doğan güneş diyince millet sanki fatih geldi gibi seviniorum delirdim delirdim
aaaa ne güzellll yeğeni oluooo çok sevindimmmm

ossunnnnnnnnnn istanbulda olduğunu bilmekte güzel yavrum..

öylee canımmmmm su gibi aksa zaman off :DD: D şu son 10 gün çok zor geçiyor yaa

YA o gün ben zaten acayip triplerdeydim 13.30 da çıktı msnde 14.30 gelcekti.
Bekle <allah bekle saat 16.30 a kadar bekledim dedim herhalde gitti aradım birliği daha gelmedi ddediler.
18.00 gibi komutan aradı iştee öyle muhabbetlerr..21.00 gibi aradı nerdesin diyom birlikteyim diyoo lann komutanların aradı beni diyomm"tüh yaa sürpriz yapcaktım ben" diyo..Ben delirmek üzreyimm:30:
saat 23 gibi geldi öyle sarıldık falan .Nİye kaçtın yaa diyorummm "biz sevdik mi böyle severiz diyoo" halaa takmıyo adam yaa.
Sonra zaten ertesi sabah babası gördü baya kızdı yolladıkk:1:Bİzde öyle yapcaz canım 10 günden daha az kullancaz ve bende gitcem arada.

İnşallah yapmaz canıım

Ne hikayee amaa yaa :52: şimdi hani olumsuzluklarını bir yana bırakırsak çok atraksiyonlu bi kocan var yaa heyecan tavann :52::52:

e tabi bu atağı yaptığı yer keşke askeriye olmasaydı :27:

her neyse olan oldu hayırlsı olsun diyelim, ama dediğin gibi aranızdaki mesafeyi uzatmayın sen gidersin o gelir biter bu askerlik :16:

ama eminim senın değerini bi kat daha anlamıştır orda :nazar::nazar:

ayy sorma doğan güneş diyince millet sanki fatih geldi gibi seviniorum delirdim delirdim
aaaa ne güzellll yeğeni oluooo çok sevindimmmm

fatihte gelcell canımm benimm herşey yarım kaldıgı yerden devam edicek :31:

kız bebek olucak ne alıcam hiç bilmiyorum yaa kafam çok bulanıkk :31::31:

:52::52::52: kankaa tamam sana akıymıcammm çünkü onumdeki ilk kişi sensinnnn hadii biz yine paşa paşa düz yoldann gidekk :52::52::52:

ama yinede biraz kıpırdan :27::27::27:

neyse tamam tamam çelişmicem kendimle yolumuzda gidelim :27::27::27:

Ne hikayee amaa yaa :52: şimdi hani olumsuzluklarını bir yana bırakırsak çok atraksiyonlu bi kocan var yaa heyecan tavann :52::52:

her neyse olan oldu hayırlsı olsun diyelim, ama dediğin gibi aranızdaki mesafeyi uzatmayın sen gidersin o gelir biter bu askerlik :16:

ben bile kıskandım bak benim aşkım benim için firar edermiki sorusu geldi aklıma :52::52::52:
bak bunun için küsmem gerek sen nie firar etmion benim için die:1::1::1:

fatihte gelcell canımm benimm herşey yarım kaldıgı yerden devam edicek :31:

kız bebek olucak ne alıcam hiç bilmiyorum yaa kafam çok bulanıkk :31::31:

ayy süperrr ben senin yerinde olsam kendi ellerimle bezden pasta yaparım harika bir hediye oluo ben çok beyeniorum:40::40::49::49:

sedammm bass gazaa plakalara incen azz kaldıı sonra ver elini adana lann adanayı memleketim bile ilan edebilirimm :52:

yaşadıkları hiçbir zaman kolay değil tatlımm ya Allah hepsini yardımcısı olsun benimki son zamanda çok bunaltı beni bıkmış artık özlemiş dayanamıyormuş vs.vs. hepsi bir bunların anacımm ama zor yasadıklarıı
Haklısın canım zor da yaşadıkları benimki daha gideli 3 ay oldu nerdeysee..
Şimdi böyle yaparsaaa naparız ilerde bilmem.Aklı hep bizdeeee.Günde saymıyorum kaç kere arıyo.

nerde asker canım eşin?
Tekirdağ canım

Valla çocuklarıma ve torunlarıma anlatcak bi hikayemiz daha oldu...
Kocam bitanedir dayanamaz bizee.KIzımm yaa askere gitmeden öncede böyleydii ..Her fırsatta dükkandan kaçıp eve gelir.Mesajlar atar defalarca arar. Şimdi baya alışılmadık bi durum bizim için.
Değerimm kat be kat artıyorrr git gidee:16:

ben bile kıskandım bak benim aşkım benim için firar edermiki sorusu geldi aklıma :52::52::52:
bak bunun için küsmem gerek sen nie firar etmion benim için die:1::1::1:

ama dimiii nee aşklarr varrr eskidenn ferhatt dağlarr delermişşş şimdiidee askerrrlerr askeriyedenn kaçıyoo :52::52:

bizimkilerde kös kös otursun anca telefon açsın özledimmm benn :37:desin hee özleyen adam neler yapıyo:37:

bi kulaklarını çekmek gerekk kuru kuru özlenirmi lan :27:

ben bi 99 diyimmmmm bascam gaza:27::27::27:

bass gaza kankaa bass gazaaa:52::52::52::52::52: kim tutarr senii bass gazaa yollarr seninn hiççç durmaa:27::27::27::27::27: hadii uçurr bizi burdann :10::10::10::10::10:

Haklısın canım zor da yaşadıkları benimki daha gideli 3 ay oldu nerdeysee..
Şimdi böyle yaparsaaa naparız ilerde bilmem.Aklı hep bizdeeee.Günde saymıyorum kaç kere arıyo.

Tekirdağ canım

Kocam bitanedir dayanamaz bizee.KIzımm yaa askere gitmeden öncede böyleydii ..Her fırsatta dükkandan kaçıp eve gelir.Mesajlar atar defalarca arar. Şimdi baya alışılmadık bi durum bizim için.
sen istanbuldaysan yakınmışta canım

ama dimiii nee aşklarr varrr eskidenn ferhatt dağlarr delermişşş şimdiidee askerrrlerr askeriyedenn kaçıyoo :52::52:

bizimkilerde kös kös otursun anca telefon açsın özledimmm benn :37:desin hee özleyen adam neler yapıyo:37:

bass gaza kankaa bass gazaaa:52::52::52::52::52: kim tutarr senii bass gazaa yollarr seninn hiççç durmaa:27::27::27::27::27: hadii uçurr bizi burdann :10::10::10::10::10:

puhahha valla heeee gelsin gözlerini oyucam şuan sitem moduna girdim aşkım ben kaçarsam en fazla d.bakırda yakalanırım ben dio:52::52:

Yaa bi gidin yaa :1::1:
Başka dert mi yokk allasenn:27:

sen istanbuldaysan yakınmışta canım
Bursadayım canıımm
İstanbull olsaa ohhooo hergün gideriim yanınaa

Vaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk:52::52::52::52::52:

şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :nazar: :16:canım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm :52::52::52:

puhahha valla heeee gelsin gözlerini oyucam şuan sitem moduna girdim aşkım ben kaçarsam en fazla d.bakırda yakalanırım ben dio:52::52:

:52::52::52::52: şimdiiii bendee hırslandımmmm haa :52::52::52::52:

Nedennn bizim içindee kaçılmıyooo ilk aradığında küsecemm :27::27::27:

Yazıkk adamaa yaa :27::27::27: askerlik bi yandan ben bi yandan :27::27::27:

Back
X