Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyamam oda çocuğu karısı özlenmezmi.

Ama birdaha yapmaz inş yoksa asekrliği bitiremeyeceksiniz

Yinede benim aklıdma oyle kalmış nerden kaldı bilmiyorum bu cezanın şafağı etkilemesi için bi sınırı vardı 3-5 gunluk cezalar etkilemiyordu diye ama bilmiyorum keşke öyle olsa

kuzum o sanırım göz hapsi cezalarında oluo..hani bi yere gönderiolar orda iş yaptırıolar fln..onlar 1aya kadar şafaktan sayılıo sanırım..

diskoda bi yere koyuyolar hapis gibi..

hoşbuldummm :16:
sorma zeyno ya bende diyorum zamanaa çabuk geçte kuzcuklarımın önü açılsın diye ama banamısın demiyiii :52:

hoşbuldum tatlım heyecannn çokk amaa böyle bir sakinlikte var gece yastıkla gebelleşiyorum nasıl sarılıyroumm :52: karnıma agrı giriyor uykum kaçıyorr tuhaf beee habire birşey alma birşey yapma telaşındayımm yaptıklarımın fotosunu çekiyorum bitsin hepsinin fotosunu koycammm :31:

hoşbuldum sedamm bitti sayılır yarın vana gidiyor yarim işte bitiyor artık görevi çok şükür birde bana gelseee :17:

sanaaa diyozz zatennn :27::27:

1 1 bekleme yapmaa :27::27::27::27:

yoksa arkadan çarpacazz onaa göre :27::27::27::52::52:

sorma zeyno ya bende diyorum zamanaa çabuk geçte kuzcuklarımın önü açılsın diye ama banamısın demiyiii :52:

hoşbuldum tatlım heyecannn çokk amaa böyle bir sakinlikte var gece yastıkla gebelleşiyorum nasıl sarılıyroumm :52: karnıma agrı giriyor uykum kaçıyorr tuhaf beee habire birşey alma birşey yapma telaşındayımm yaptıklarımın fotosunu çekiyorum bitsin hepsinin fotosunu koycammm :31:

hoşbuldum sedamm bitti sayılır yarın vana gidiyor yarim işte bitiyor artık görevi çok şükür birde bana gelseee :17:

az kaldı kuzum gelio osman eniştede inş. sağ salim :52::52::52:

Kıyamam oda çocuğu karısı özlenmezmi.

Ama birdaha yapmaz inş yoksa asekrliği bitiremeyeceksiniz

Yinede benim aklıdma oyle kalmış nerden kaldı bilmiyorum bu cezanın şafağı etkilemesi için bi sınırı vardı 3-5 gunluk cezalar etkilemiyordu diye ama bilmiyorum keşke öyle olsa

Umarım bi daha yapmaz.Bu defa hapis cezası alabilir.
Valla tel.de öyle dedi 1 hafta uzadı ..Keşke etkilenmese ama belli olmaz

Evet canım..Hiç olmasaydı keşke 2 hafta sonra gitcektim ben zaten.

Hoşgeldin ümrancıımm maşallah şafağınaa:nazar:

hoşbuldum canım sizin durumada üzüldüm ayrıca apoyada katılyıroum 5 gün flan kalsaydı barii aynı ceza nasılsaa :31: olsun bundada bir hayır vardır güzelim sıkma canınııı

kuzum o sanırım göz hapsi cezalarında oluo..hani bi yere gönderiolar orda iş yaptırıolar fln..onlar 1aya kadar şafaktan sayılıo sanırım..

diskoda bi yere koyuyolar hapis gibi..

:60: :60: kankaa biliom kıs diskoyu :60: bi ara az daha yolumuz vuracaktı oraya :60: :60:

belkide ben başka bişeyi demen gibi öyle hatırlıyorum bilmiyorum aklımda kalıvermiş yada öyle olsun istedim bi an :27::27::27:

Umarım bi daha yapmaz.Bu defa hapis cezası alabilir.
Valla tel.de öyle dedi 1 hafta uzadı ..Keşke etkilenmese ama belli olmaz

Yapmaz yani :9: bir daha beklemiyorum senden böyle bi haber

ben zaten hiç inanmadım Yeşimin kocası şaka yapıyor dedim yeşime inatlaştım burda ama gerçekmşş:27:

Siz en iyisi 30 günlük izni 3 ay bi kullanın 10 ar gün olarak:26:

Bu ne aşk allahım adamı askerlikten kaçırtıyor :16::16:

ahahah çarpın kızzz yeter ki siz çarpınn bitsin şu şafaklar saymıyak artıkk yaa isyanlardayımmm aboww :52:

abooooo girmee isyanaa durr az sık dişinin seni bi atak nereye giriyosan gir sonra :52::52::52::52::52:

arkanda biz varken isyan yapmaa sakınn :27::27::27::27:

Evet canım..Hiç olmasaydı keşke 2 hafta sonra gitcektim ben zaten.

Hoşgeldin ümrancıımm maşallah şafağınaa:nazar:

ewt planlar yapıodun burda..inş bidaha yapmaz cnm ne diyelim daha yolun başında sayılırsınız..dahada uzamasın..

ooooooooo koy koy bizde görelim..ay demek askerin Van'a askerimin olduğu yere gidicek..son 6 gün kısss sonra kollaarında..:52::52::52:

sormaa akankaa arkadann çarpakmıı belkii azz kıpırdarrr :52::52::52::52::52:

Öyle canım ya bazen sanki duruyor bazen anlamıyoruz ama sonuç hep aynı nokta bir gün bitiyor :72:

aynen çarpak ama etkili olurmu bilmem..:32::32::32:

Son düzenleme:
hoşbuldum canım sizin durumada üzüldüm ayrıca apoyada katılyıroum 5 gün flan kalsaydı barii aynı ceza nasılsaa :31: olsun bundada bir hayır vardır güzelim sıkma canınııı

SAğol canımm..
Valla ben iyi,rahatı yerinde sanarken aşkım kendi içinde neler yaşıyormuş.
Çok iyi geldi, cezada umrumda değil dyor

ewt planlar yapıodun burda..inş bidaha yapmaz cnm ne diyelim daha yolun başında sayılırsınız..dahada uzamasın..

ooooooooo koy koy bizde görelim..ay demek askerin Van'a askerimin olduğu yere gidicek..son 6 gün kısss sonra kollaarında..:52::52::52:

aynen çarpak ama etkili olurmu bilmem..:32::32:

koycamm tamammm :1: evet vandan uçağa bincek işte 14 şubatta sat 3 gibi iner herhalde tabi bizim buluşma saat 6 gibi olcakkk :(

aynen çarpak ama etkili olurmu bilmem..:32::32:

bilmiomm buseee aMA AZ DAHAA ONUMdenn çekilmezsenizz katliamm yapcamm hadin daaa :52::52::52::52:

tskkkk yol verrrr enişteler gelsinn bekleme yapma devam ettt:1::1::1::1:

sedammm bass gazaa plakalara incen azz kaldıı sonra ver elini adana lann adanayı memleketim bile ilan edebilirimm :52:

SAğol canımm..
Valla ben iyi,rahatı yerinde sanarken aşkım kendi içinde neler yaşıyormuş.
Çok iyi geldi, cezada umrumda değil dyor

yaşadıkları hiçbir zaman kolay değil tatlımm ya Allah hepsini yardımcısı olsun benimki son zamanda çok bunaltı beni bıkmış artık özlemiş dayanamıyormuş vs.vs. hepsi bir bunların anacımm ama zor yasadıklarıı

sedammm bass gazaa plakalara incen azz kaldıı sonra ver elini adana lann adanayı memleketim bile ilan edebilirimm :52:

yaşadıkları hiçbir zaman kolay değil tatlımm ya Allah hepsini yardımcısı olsun benimki son zamanda çok bunaltı beni bıkmış artık özlemiş dayanamıyormuş vs.vs. hepsi bir bunların anacımm ama zor yasadıklarıı

ahahahha sorma yaaa itiom gitmio plakalara en son isyannnn die alcam elime gitarı :24::24::24:halil sezai modunda takılıcamm
tezkere alanları görünce ben dahada heycanlanıom delirdim sanırım:1::1::1:

Yapmaz yani :9: bir daha beklemiyorum senden böyle bi haber

ben zaten hiç inanmadım Yeşimin kocası şaka yapıyor dedim yeşime inatlaştım burda ama gerçekmşş:27:

Siz en iyisi 30 günlük izni 3 ay bi kullanın 10 ar gün olarak:26:

Bu ne aşk allahım adamı askerlikten kaçırtıyor :16::16:
YA o gün ben zaten acayip triplerdeydim 13.30 da çıktı msnde 14.30 gelcekti.
Bekle <allah bekle saat 16.30 a kadar bekledim dedim herhalde gitti aradım birliği daha gelmedi ddediler.
18.00 gibi komutan aradı iştee öyle muhabbetlerr..21.00 gibi aradı nerdesin diyom birlikteyim diyoo lann komutanların aradı beni diyomm"tüh yaa sürpriz yapcaktım ben" diyo..Ben delirmek üzreyimm:30:
saat 23 gibi geldi öyle sarıldık falan .Nİye kaçtın yaa diyorummm "biz sevdik mi böyle severiz diyoo" halaa takmıyo adam yaa.
Sonra zaten ertesi sabah babası gördü baya kızdı yolladıkk:1:Bİzde öyle yapcaz canım 10 günden daha az kullancaz ve bende gitcem arada.

aynen çarpak ama etkili olurmu bilmem..:32::32::32:
İnşallah yapmaz canıım

Son düzenleme:
ahahahha sorma yaaa itiom gitmio plakalara en son isyannnn die alcam elime gitarı :24::24::24:halil sezai modunda takılıcamm
tezkere alanları görünce ben dahada heycanlanıom delirdim sanırım:1::1::1:

öyle oluyor kuzumm yaa heyecan daha bir oluyor ben büşrada buruda gözdede daha çok heyecanlandım :D:D şimdikindenn :27:

birde osmanın yengesi yarın doğurcakk ona bile dha çok heyecanlanıyorum yaaa :52:

YA o gün ben zaten acayip triplerdeydik 13.30 da çıktı msnde 14.30 gelcekti.
Bekle <allah bekle saat 16.30 a kadar bekledim dedim herhalde gitti aradım birliği daha gelmedi ddediler.
18.00 gibi komutan aradı iştee öyle muhabbetlerr..21.00 gibi aradı nerdesin diyom birlikteyim diyoo lann komutanların aradı beni diyomm"tüh yaa sürpriz yapcaktım ben" diyo..Ben delirmek üzreyimm:30:
saat 23 gibi geldi öyle sarıldık falan .Nİye kaçtın yaa diyorummm "biz sevdik mi böyle severiz diyoo" halaa takmıyo adam yaa.
Sonra zaten ertesi sabah babası gördü baya kızdı yolladıkk:1:Bİzde öyle yapcaz canım 10 günden daha az kullancaz ve bende gitcem arada.

İnşallah yapmaz canıım

nerde asker canım eşin?

Back
X