Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bas gaza yavrumm bas gazaaaa ben 1 gün atladım direk 98 de yakaladım yaaa çok fena afalladım:1::1::1:

ay ne güzel rakamlardan bahsediosun öle sen ya:8::8::8:

ama dimiii nee aşklarr varrr eskidenn ferhatt dağlarr delermişşş şimdiidee askerrrlerr askeriyedenn kaçıyoo :52::52:

bizimkilerde kös kös otursun anca telefon açsın özledimmm benn :37:desin hee özleyen adam neler yapıyo:37:

bi kulaklarını çekmek gerekk kuru kuru özlenirmi lan :27:

bass gaza kankaa bass gazaaa:52::52::52::52::52: kim tutarr senii bass gazaa yollarr seninn hiççç durmaa:27::27::27::27::27: hadii uçurr bizi burdann :10::10::10::10::10:

:118::118::118:

Vaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk:52::52::52::52::52:

şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :nazar: :16:canım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm :52::52::52:

bencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim:nazar::nazar::nazar:

napim kuzum ben herşeye takar oldum sitem etmeye bahane arıodum şimdi buldum ama gerçi arama varmış teli saklıcakmış rahat rahat sitemde edemioz:1::1:
Allahtan arama varmışş yazık askerde bile siteme mazur kalıyorr:50::1:
Vaoovvvvv kızımmm nee içirdinn senn bu adAMAAA söyleeedee bizzde fadalankkk:52::52::52::52::52:

şaka bi yana allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :nazar: :16:canım böyle seven erkek bu devirdee zor bulunurr şükürr allahıma az uz benımkide öyle ama senınki bi fenaymış be anammm :52::52::52:
Hahah büyü yaptım dermişimm:47:
Amin canıım:nazar:Allah hepinize böyle bir evlilik nasip etsinn:nazar:
Kocam bitane beniimm:16:Normalde çok asabi biridir yani başka insanlaraa benim yanımda gören inanamıyo :16:Apoya

Kocam bitane beniimm:16:Normalde çok asabi biridir yani başka insanlaraa benim yanımda gören inanamıyo :16:Apoya

o bana neler yapıo valla tatlım ben onun yanında çıraklık yapıorum sayılır hergün yüreğimi ağzıma getirio yaşladım resmen:1::1:

oo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: aamin canım amin hepimize mutlu mesut yuvalar nasip etsin inş

ahh ahh hemde ne yazık valla ben bide sigarayı bıraktım adam ne dese ağlıom :1::1:

OOO ablamm sen derin mevzulardasın :27::27: ama bırakman iyi olmuş :46:

olsun canım oda yakın ya ben napim şırnakta adam yaff ben gitsemde kurda kuşa yem olurum valla :1::1::1:
Ayyy yazık sizee
Benimki de hep doğu istiyodu Ama olmadıı (benşm dualarım kabul oldu)
Ordan kolay kaçamam diyoduu.Ben hep bunu tiye almışıımm.Adam kendini biliyo tabi

bencedeeeee maşallah allah bozmasın totonu kaşı kuzum nazar etmiyelim:nazar::nazar::nazar:
Amin canımm.Darısı başınızaa
:52::52::52: sennn yen,ii birr akımm başlattınn haberinn yokk :52::52::52::52:
Ne akımı kızzz
o bana neler yapıo valla tatlım ben onun yanında çıraklık yapıorum sayılır hergün yüreğimi ağzıma getirio yaşladım resmen:1::1:
Aaaa o zaman durum bakkaaa çektir kızzz.Bende zmanında çok çektirdimm:8:

Ayyy yazık sizee
Benimki de hep doğu istiyodu Ama olmadıı (benşm dualarım kabul oldu)
Ordan kolay kaçamam diyoduu.Ben hep bunu tiye almışıımm.Adam kendini biliyo tabi

Amin canımm.Darısı başınızaa

Ne akımı kızzz

Aaaa o zaman durum bakkaaa çektir kızzz.Bende zmanında çok çektirdimm:8:

:1::1: dimi ama hep o çektirio arada ben ufak tefek yapıorum böle şakasına okadrda olsun yani:1::1:

ayyy iyiki doğu olmamış canım çok zor durum yani şükretsin valla

merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArta :(:( çatışma eri olcam dioo :(:( 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış :( usta birlikte yüzde yüz doğuymuş :( ooooff ya

merhaba kızlar belli oldu gidiceği yer ISPArta :(:( çatışma eri olcam dioo :(:( 75 qünlk acemi birliği ve eğitimleri çok ağırmış :( usta birlikte yüzde yüz doğuymuş :( ooooff ya

Canım 75lik acemi yapanların hepsi doğuya gitmiyorr..Belli olmaz yani şans işii..Sıkma canını.

cnm belli olmaz ama sen yinede ii komutanlara düşmesi için dua et..bi yeri ii yapan komutanlardır en çok..hayırlısı böleymiş..

Son düzenleme:
Birde buraya geleyim bakayım kimler var kimler yok :9:

Havalarda ne soğuk ya bırrrrrrrrr :19:

Back
X