Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbulduk canımm..Nolsun kuzu işte 1 gece kaldı ertesi gün gönderdik beyimizi.
Çarşılar kilitli 2. bi emre kadar.1 haftada diskoda ağırlayacaklarr..
Yani şafağımıza 1 hafta ekledikk

Canım benim neden böyle bir şey yapmış onu hala anlayamadım.:50:

Bir hafta disko ise yine iyi artık bizde senaryolar dönüyordu,askeri mahkemeler felan allah korusun

Bu ara şafağı durduruyormu bu 1 hafta bildiğim kadarı ile bunun bi sınırı vardı misal 15 gunden fazla olanlar şafağı etkiliyor diye :26:

hayırdır canım ne olduki öyle:44::44:

neden böle bişey yaptı? özlemmi sebebi?

oo süper canım arkamdan ayrılmayın öne geçin ama yalnız bırakmayın sanada maşallah :nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnn cnm:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin cnm..

seni merak ettik..
Hoşbulduk canımm..Durumlar böyle yanii..

amin canım saol darısı başınıza olsun :nazar::nazar:
Aminn...

Canım benim neden böyle bir şey yapmış onu hala anlayamadım.:50:

Bir hafta disko ise yine iyi artık bizde senaryolar dönüyordu,askeri mahkemeler felan allah korusun

Bu ara şafağı durduruyormu bu 1 hafta bildiğim kadarı ile bunun bi sınırı vardı misal 15 gunden fazla olanlar şafağı etkiliyor diye :26:
aynen duruyo galiba canım çıkınca devam ediyor saymaya.Canım özlemiş işte öyle bi sebep yok yani komutanlar da beni arayıp durdu kavga mı ettiniz de gelmeye kalktı falan diye soruyolar..O zaten düşünmüş hatta nöbet arkadaşına demiş ben yarın çarşıda eve gitcem diye.
Kocişim hasretime dayanamıyor:ssz:Bugun telde diyo ki bide 5 gün daha fazla kalsaydım da aynı cezayı alcaktım niye döndüm hemen diyo:1:Mahkemeye çıkcak tabi bakalım sonuç nolur.
Aldığı cezadan fazlasını vermezler ama.

hayırdır canım ne olduki öyle:44::44:
Benim kociş firar etti ertesi gün yolladık zorla

Aminn...

aynen duruyo galiba canım çıkınca devam ediyor saymaya.Canım özlemiş işte öyle bi sebep yok yani komutanlar da beni arayıp durdu kavga mı ettiniz de gelmeye kalktı falan diye soruyolar..O zaten düşünmüş hatta nöbet arkadaşına demiş ben yarın çarşıda eve gitcem diye.
Kocişim hasretime dayanamıyor:ssz:Bugun telde diyo ki bide 5 gün daha fazla kalsaydım da aynı cezayı alcaktım niye döndüm hemen diyo:1:Mahkemeye çıkcak tabi bakalım sonuç nolur.

hımm anladım canım kötü olmuş:53::53:

Aminn...

Kıyamam oda çocuğu karısı özlenmezmi.

Ama birdaha yapmaz inş yoksa asekrliği bitiremeyeceksiniz

Yinede benim aklıdma oyle kalmış nerden kaldı bilmiyorum bu cezanın şafağı etkilemesi için bi sınırı vardı 3-5 gunluk cezalar etkilemiyordu diye ama bilmiyorum keşke öyle olsa

Ümrannn hoş geldinnnn:52::52:

senn halaaa şafakmı sayıyonn bi gidemedin haa :27::27::27::27:

hoşbuldummm :16:
sorma zeyno ya bende diyorum zamanaa çabuk geçte kuzcuklarımın önü açılsın diye ama banamısın demiyiii :52:

hoşgeldin cnm..

maşallah şafağına:nazar::nazar::nazar:

heyecan durumu nası?

hoşbuldum tatlım heyecannn çokk amaa böyle bir sakinlikte var gece yastıkla gebelleşiyorum nasıl sarılıyroumm :52: karnıma agrı giriyor uykum kaçıyorr tuhaf beee habire birşey alma birşey yapma telaşındayımm yaptıklarımın fotosunu çekiyorum bitsin hepsinin fotosunu koycammm :31:

ümranımmm hoşgeldinnnn şafak bitti sayılırrrrr süperrr darısı başımıza inş. :54::54:
nasılsın?

hoşbuldum sedamm bitti sayılır yarın vana gidiyor yarim işte bitiyor artık görevi çok şükür birde bana gelseee :17:

Back
X