Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy kıslar ne kadar samsuna düşen asker varmıs ben samsunda oturuyorum vee burdakı askerler cok rahat yapıyolar kıslar ıcınız rahat olsun allah kavustursun

eftalya samsunda nerde ?
benim askerimde samsun il jandarmada...
73 gün...

aşkımmm eskişehir seni bekliyor gel artık senağlama

yok canım benım sevdiğim pıyade taburunda
herkes samsun cok rahattır dedı ınsallah askımda rahat eder:çok üzgünüm:

sımdı napıyo nedıyo cok merak edıyorum:uhm:
aksam olsada arasa bıtanem sesını duysam:asigim:
cok zormus kızlar ya ama bır okadar gurur verıcı tabi
ınsallah hepımız sagsalım kavusuruz sevdıklerımıze:Saruboceq:

Eftelyaa cnm hoşgeldin...
Of ne yaşıon öyle iyi biliyorumki bende 20gün oldu yollayalı allah kavuştrsn cnm...

saolasın canım ya
oyle zor kı hele otogardan gıdışı yarım kaldım resmen kanadım kolum herseyım elımı bıraktı ve gıttı :a015:
ınsallahta bıraktıgı yerde gelıp tutacak onurum yıne elimi:çok üzgünüm:
senıde Allah kavustursun zuzucum uzun donemmı senınkıde

safak 456:çok üzgünüm:
samsuna gonderdım askerımı:a015:

Öncelikle Allah kavuştursun canım.sen de benim gibi şafak saymaya yeni başlayanlardansın :çok üzgünüm: bişey öğrenmek istiyorum sordum da cevap veren olmadı:1no2: sülüsü aldıktan sonra ,teslim olmadan asker sayılıyolar di mi?şafak buna göre düşüyo yani.teslim olduğu günden itibaren mi sayıyorsun?kime sorucamı bilemedim de

Biz de şafak sayıyoruz kızlar..120 günümüz var.
Az kaldığına sevinsem mi, yoksa bu 4 ay boyunca hiç görüşemeyeceğimize üzülsem mi :sm_confused: Askerim Kıbrısta
Allah bu vaktin bir an önce hayırlı, sağlıklı bir şekilde geçmesini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım sülüs tarihine gore baslıyo askerlık yanı benım askımın aslında askerlıgı 23unde basladı ama 26sına kadar teslım olma zamanı vardı yanı dun teslım oldu
oyuzden bızım safagımız 456

benim askerimde uzun dönem eftalya...
balıkesirde...
allah bizden çok onlara güç kuvvet sağlık versin biz sevdiğimizden uzak kalıyoz onlar herşeyden uzak kalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…