Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napayım cnm çok özledim bakmak istedimm bakıncada kötü oluyorumm elimde değillllllllll.....offffffffffff geçsin artık bitsinn... askım moral düzeldi benim berbat şimdii bugünde o beni teselli edicekk....

delii.. geçmez sanal ortamda korkma
kaçıoruum mesaim bitti çok şükür

hoşbuldum edacım

hoşgeldin emoş

durucum yapma böle ikinizde morelinizi yüksek tutun gerçekten edanında dediği gibi seni seven biri var sevdiğininde canını sıkma,üzme tatlım
kimi zaman ben diyorumki askerdeyken iyiydi ya en azından sürekli tartışmıyorduk şimdi sürekli tartışıyoruz yani

Resimlere baktığım zaman bende çook kötü oluyorumm

hoşbulduk tatlıkıscım.didemcim nasılsın konuşamadık seninle neler yapıyorsun...
İyiym canım askerlıgın bıtmesını beklıyorum bi sorun yok şuanlık gelmesiini beklıyorum sadece sen nasılsın emoşum?
yarından sonra 2 haneliler didemim ne güzel hadi gözünaydın canım atarsa 100
evet cnm ya şaka gibi..bitsin artık valla sabrım tükenmek üzere..siz iyisiniz dimi yok bi sorun.

Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:

bitiyor canım bitiyor az daha sabret biz bi iyiyiz bi kötüyüz yani annesiyle tanıştırmak istiyor ?:SSS
siz nasılsınız bakalım askerin nasıl moreller nasıl bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
bitiyor canım bitiyor az daha sabret biz bi iyiyiz bi kötüyüz yani annesiyle tanıştırmak istiyor ?:SSS
siz nasılsınız bakalım askerin nasıl moreller nasıl bakalım

Tanış cnm tanışmaktan bişey olmaz.Sizin tek sorun buluşma en buyuk derdiniz bu olsun tartısmasıda guzel olur bunun boşver cocuk devamlı yanında ıstıyo ne guzel bu açıdan bak..

Son düzenleme:

canım sizin bu tartışmalarda sadece buluşma sorunundan onu bi halletseniz herşey yolundaa gidecek

hoşbuldum durucum sağol tatlım tez zamanda sizde yaşayın bu mutluluğu..Nasılsın biraz duygusalsın sanırım bugun arada olur canım aksama nısanlının sesını duy bomba gıbı olursun

inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder
sen nasılsın cnm?

Tanış cnm tanışmaktan bişey olmaz.Sizin tek sorun buluşma en buyuk derdiniz bu olsun tartısmasıda guzel olur bunun boşver cocuk devamlı yanında ıstıyo ne guzel bu açıdan bak..

bilmiyorum canım iyi mi kötü mü olur tanışmam sonuçta bu durumdan annesininde haberinin olmasını istiyorum karşılandığımda şaşırıp kalmasın çok sinir olurum ya habersiz en büyk dert sorun malesef o ama kötü oluyor didemim öle deme ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…