- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.561
oyy canım benim ya geçicek ne olur üzülme böle bakma o resimlere ne olur bakıpda kendine eziyet ediyorsun canım benim yapma böyle yazık sana ya gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca ya.
hoşbuldum begümcüm nasılsın begümcüm öpme kız beni grivbim sanada geçer mazallah:2::2:
oyy canım benim ya geçicek ne olur üzülme böle bakma o resimlere ne olur bakıpda kendine eziyet ediyorsun canım benim yapma böyle yazık sana ya gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca ya.
hoşbuldum begümcüm nasılsın begümcüm öpme kız beni grivbim sanada geçer mazallah:2::2:
evet cnm sevgileri bambaşka, 6 tane kedi oo baya varmış sendede.
terrier ve uslu valla helal olsun. tarçın tanımadıklarına karşı çoğunlukla havlar korkutur. balkondan bile sevmediği birileri olsun hiç esirgemez havlamasınıonun haricinde kendi halindeyken gayet uslu hiç sesi çıkmaz.[/B] ismi ne cnm seninkinin? sende apartmanda mı bakıyorsun?
hoşgeldin cnm
cnm toparla bakayım kendini aa ne mutlu seni öyle seven gözünün içine bakan bir sevdiğin var
merhaba hoşgeldin emoss
selam kızlar ben geldim
delii.. geçmez sanal ortamda korkma
kaçıoruum mesaim bitti çok şükür
selam burcucum nasıl gidiyo görüşemiyoz ne zamandır
şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa
selam canım iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz canım sen nasılsın askerin nasıl şafağın kaç canım
cnm toparla bakayım kendini aa ne mutlu seni öyle seven gözünün içine bakan bir sevdiğin var
haklısın canım buna herzaman şükrediyorum ama özellikle şu zamanlar çok kötü geçiyor bana.. henüz alışamadım sanırım gitmesine
hoşbuldum edacım
hoşgeldin emoş
durucum yapma böle ikinizde morelinizi yüksek tutun gerçekten edanında dediği gibi seni seven biri var sevdiğininde canını sıkma,üzme tatlım
kimi zaman ben diyorumki askerdeyken iyiydi ya en azından sürekli tartışmıyorduk şimdi sürekli tartışıyoruz yani
burcum aaa saçmalama ne demek askerdeyken iyiydi... ne güzel bak yanında sevdiğin kıymetini bil bunun kavgada etmeyinn
selam kızlar...
hoşgeldinnnnnnnnn....
ŞAFAK 101
Çok şükür iyi askerim ee o iyi olunca bende iyiyim
Şafağımızdaaaaa 200
İyiym canım askerlıgın bıtmesını beklıyorum bi sorun yok şuanlık gelmesiini beklıyorum sadece sen nasılsın emoşum?hoşbulduk tatlıkıscım.didemcim nasılsın konuşamadık seninle neler yapıyorsun...
evet cnm ya şaka gibi..bitsin artık valla sabrım tükenmek üzere..siz iyisiniz dimi yok bi sorun.yarından sonra 2 haneliler didemim ne güzel hadi gözünaydın canım atarsa 100
haklısın canım buna herzaman şükrediyorum ama özellikle şu zamanlar çok kötü geçiyor bana.. henüz alışamadım sanırım gitmesine
burcum aaa saçmalama ne demek askerdeyken iyiydi... ne güzel bak yanında sevdiğin kıymetini bil bunun kavgada etmeyinn
hoşgeldinnnnnnnnn....
gerçekten mle ama askerden nbr nasılsın felan derken kapatıyorduk tartışmaya tartışıyoduk ama ne bilim en ufak bir şeyde kavga ediyoruz mesela;haftasonuda hasta olduğumdan dolayı çıkamadıydım o zaman buluşmıuyalım dedi peki dedim ablamın arkadaşına gittim vay efendim niye gitmişimde hastaymışım biz burda buluşmayı iptal ediyoruz sen sağa sola gitmekten gerşi kalmıyon dedi olucak mı şey mi canım bu buna göre neler yani...
hastalandığım için bile kavga ediyoruz bakmıyorsun kendine 7/24 hastasın ben senin ne zaman ii olduğunu görücem iileşmeye niyetind eyok diyor
hoşgeldin canımm maşallah şafağınaaa
İyiym canım askerlıgın bıtmesını beklıyorum bi sorun yok şuanlık gelmesiini beklıyorum sadece sen nasılsın emoşum?
evet cnm ya şaka gibi..bitsin artık valla sabrım tükenmek üzere..siz iyisiniz dimi yok bi sorun.
bitiyor canım bitiyor az daha sabret biz bi iyiyiz bi kötüyüz yani annesiyle tanıştırmak istiyor ?:SSS
siz nasılsınız bakalım askerin nasıl moreller nasıl bakalım
gerçekten mle ama askerden nbr nasılsın felan derken kapatıyorduk tartışmaya tartışıyoduk ama ne bilim en ufak bir şeyde kavga ediyoruz mesela;haftasonuda hasta olduğumdan dolayı çıkamadıydım o zaman buluşmıuyalım dedi peki dedim ablamın arkadaşına gittim vay efendim niye gitmişimde hastaymışım biz burda buluşmayı iptal ediyoruz sen sağa sola gitmekten gerşi kalmıyon dedi olucak mı şey mi canım bu buna göre neler yani...
hoşbuldum durucum sağol tatlım tez zamanda sizde yaşayın bu mutluluğu..Nasılsın biraz duygusalsın sanırım bugun arada olur canım aksama nısanlının sesını duy bomba gıbı olursun
Tanış cnm tanışmaktan bişey olmaz.Sizin tek sorun buluşma en buyuk derdiniz bu olsun tartısmasıda guzel olur bunun boşver cocuk devamlı yanında ıstıyo ne guzel bu açıdan bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?