• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sizin bu tartışmalarda sadece buluşma sorunundan onu bi halletseniz herşey yolundaa gidecek

inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder:17:
sen nasılsın cnm?

evet canım maleswef en büyük sorun buluşma başka bişeyden kaga etmiyoruz yoksa iyi anlaşıyoruz aslında.

şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa:14::43:

tatlım bende resimlerle düşman oldum nerdeyse geçen hafta aşkımı msnden görmesem yüzünü unutacaktım bakamıyorum resmen ağlıyorum agresif hırçın oluyorum allah hepimize kolaylık versin geçeçek durum bitecek bu günler

kızlar ya aşkım yarın araziye çıkacak 3 gece yok ve aramayacak ilk defa konuşamayacağız çok kötü oluyorum düşündükçe ne yapcam bilmiyorum nasıl dayancam

tatlım bende resimlerle düşman oldum nerdeyse geçen hafta aşkımı msnden görmesem yüzünü unutacaktım bakamıyorum resmen ağlıyorum agresif hırçın oluyorum allah hepimize kolaylık versin geçeçek durum bitecek bu günler

bende herbaktıkça ağlıyorumm...çarşıya çıktığında ağlıyorum..ilk gördüğümde ağlıyorum kapatırken ağlıyorum... gözlerimde yaş kalmadı nerdeyse artık...off.offf... Hepimize boll sabırrrrrrrrrr

inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder:17:
sen nasılsın cnm?

Arada oluyo bu duygusallıklar..
Bende öğlen salya sümüktüm:1:
Sefa topsakala-doktor şarkısı varya bugun canlı söyledi o kadar içten söylediki yüreğime birikti gözyaşlarım resmen..Aradan 10 dk geçti sevgilim aradı ağlamaya başladım kıyamam sana sese bak aşkım yapma noldu diyo dedim şarkı dinledim dertlendim :9: ama çok komik oldum bebek gibi içimi çekip ağlıyorum..
Ben iyi sayılırım tatlım sevgilimin askeriyesindeki ankesörlü bozuk 15 güne ancak yapılcak..Arkadaşının cepten arıyo o da tam çekmiyo adam gibi konusamıyoruz 4 gündür zaten özlemim tavan yapmış durumda önceden ne güzel akşamları 1 1,5 saat muhabbet ediıyoduk..Şimdi avea hattını açtırcak annesı ordan mesajlasırız en azından o bile yeter bana..

bilmiyorum canım iyi mi kötü mü olur tanışmam sonuçta bu durumdan annesininde haberinin olmasını istiyorum karşılandığımda şaşırıp kalmasın çok sinir olurum ya habersiz :(en büyk dert sorun malesef o ama kötü oluyor didemim öle deme ya.
Annnesinin haberi olur illa ki canım..Ama tartısmanız çözülebilcek bişey bebeğim o yuzden tatlı tatlı tartısın o da görmek istiyo napsın sana satasıyo dogal olarak:70:

bende herbaktıkça ağlıyorumm...çarşıya çıktığında ağlıyorum..ilk gördüğümde ağlıyorum kapatırken ağlıyorum... gözlerimde yaş kalmadı nerdeyse artık...off.offf... Hepimize boll sabırrrrrrrrrr

az daha sabır gerçi sabır taşına döndük ama geçecek ya bugünler bitirenler kavuşanları gördükçe umutlanıyorum bir gün bizde kavuşacağız inşallah

mervecim hadi görüşürüz canım yarın.

durucum yapma bu kadar tatlım biraz zaman geçsin alışıcaksın yani kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun başka şeylerle ilgilen aradığında üzülmekten ziyade mutlu ol.

074fccb4e99ac8a9c7024b57e3b2de22.gif

Sefa topsakala-doktor şarkısı varya bugun canlı söyledi o kadar içten söylediki yüreğime birikti gözyaşlarım resmen..Aradan 10 dk geçti sevgilim aradı ağlamaya başladım kıyamam sana sese bak aşkım yapma noldu diyo dedim şarkı dinledim dertlendim :9: ama çok komik oldum bebek gibi içimi çekip ağlıyorum..
Ben iyi sayılırım tatlım sevgilimin askeriyesindeki ankesörlü bozuk 15 güne ancak yapılcak..Arkadaşının cepten arıyo o da tam çekmiyo adam gibi konusamıyoruz 4 gündür zaten özlemim tavan yapmış durumda önceden ne güzel akşamları 1 1,5 saat muhabbet ediıyoduk..Şimdi avea hattını açtırcak annesı ordan mesajlasırız en azından o bile yeter bana..

Annnesinin haberi olur illa ki canım..Ama tartısmanız çözülebilcek bişey bebeğim o yuzden tatlı tatlı tartısın o da görmek istiyo napsın sana satasıyo dogal olarak:70:

dün söledim zaten annenin haberi olucak dimi telefondaki gibi ikimizi şaşırtma dedim oda olur olur bakarız dedi bende pek sanmıyorum dededim oda bana güven gerisini bana bırak dedi

tamam bende görmek istiyorum ama didemim yapılcak bişe yokkki abim onla görse öldürür ya yapar bunu eminim sölüyorum inanmıyor bu durum çok sıkıyr beni git annene,abine söle ciddiyiz,evlenmeyi düşünüyoz de diyo nasıl sölerim bunu

oyy kıyamam cnm sanaa... bende telde çok ağlarım yaa kapattıktan sonrada kendime kızarımm.. aşkım orda moral bulmak her fırsat buldukça arıyor sende zırlıyon telde diyom kendimee... cep tel kullanmıyormu cnm sevgilin?

az daha sabır gerçi sabır taşına döndük ama geçecek ya bugünler bitirenler kavuşanları gördükçe umutlanıyorum bir gün bizde kavuşacağız inşallah

bende hevesleniyorum herkesin şafağı azalmış benimkide öyle olucakmı diye özeniyorum.. İnşallah cnm bizde kavuşucağız hayırlısıylaa..

mervecim hadi görüşürüz canım yarın.

durucum yapma bu kadar tatlım biraz zaman geçsin alışıcaksın yani kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun başka şeylerle ilgilen aradığında üzülmekten ziyade mutlu ol.

neyle ilgileneyim burcum herşeyde aşkım varr...

şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa:14::43:

bizimde aynı öyleydi
ikimizinde gözleri kıpkırmızı filan
ben hala bakamıyorum o resimlerimize :25:

bende hevesleniyorum herkesin şafağı azalmış benimkide öyle olucakmı diye özeniyorum.. İnşallah cnm bizde kavuşucağız hayırlısıylaa..

neyle ilgileneyim burcum herşeyde aşkım varr...

ne bilim canım kitap oku komik yazılar oku morelin bozukken ben öle yapıp kendime geliyordum inanki.

didemcim bende iyim canım ya aynı işte herşey kk 'da biraz dolanayım dedim ....yapcak bişey yok valla .şafaklar azalmış baya.hayırlısı olur inş tatlım ya..bu arada resimlerini gördüm ne giydinde.. çok tatlısın :nazar:saçların doğal rengindi sanırım.senin saçlarını görünce geçn seneki saçlarım geldi aklıma.okadar uzunduki saçlarım ve çokda düzdür saçlarım ama boya vardı siyah boyayı akıtmak doğal rengime dönmek için kestirdim işte şimdi omuzlarımda hızla uzamasını bekliyorum ya.doğal rengi kahverengi çok güzel oyüzden saçlarıma kıydım.

Back