- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.581
senin köpeğine ne oldu cnm peki :26:
canım annem istemedi vermek zorunda kaldım malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin köpeğine ne oldu cnm peki :26:
canım sizin bu tartışmalarda sadece buluşma sorunundan onu bi halletseniz herşey yolundaa gidecek
inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder
sen nasılsın cnm?
şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa![]()
ŞAFAK 101![]()
tatlım bende resimlerle düşman oldum nerdeyse geçen hafta aşkımı msnden görmesem yüzünü unutacaktım bakamıyorum resmen ağlıyorum agresif hırçın oluyorum allah hepimize kolaylık versin geçeçek durum bitecek bu günler
inşallah canımm...evet bugün biraz kötüyüm moralim çökmüş durumda.sabah öğlen konuştuk ama çok rahat ve uzun konuşamadık tabi.. kötü olduğumuda belli etmedim.. akşam o beni iyi eder
sen nasılsın cnm?
Annnesinin haberi olur illa ki canım..Ama tartısmanız çözülebilcek bişey bebeğim o yuzden tatlı tatlı tartısın o da görmek istiyo napsın sana satasıyo dogal olarakbilmiyorum canım iyi mi kötü mü olur tanışmam sonuçta bu durumdan annesininde haberinin olmasını istiyorum karşılandığımda şaşırıp kalmasın çok sinir olurum ya habersizen büyk dert sorun malesef o ama kötü oluyor didemim öle deme ya.
,kızlar ya aşkım yarın araziye çıkacak 3 gece yok ve aramayacak ilk defa konuşamayacağız çok kötü oluyorum düşündükçe ne yapcam bilmiyorum nasıl dayancam
ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi
bende herbaktıkça ağlıyorumm...çarşıya çıktığında ağlıyorum..ilk gördüğümde ağlıyorum kapatırken ağlıyorum... gözlerimde yaş kalmadı nerdeyse artık...off.offf... Hepimize boll sabırrrrrrrrrr
maşşallah canım ya 2 gün sonra çift rakamlara düşüyorsun heyyyt be![]()
Arada oluyo bu duygusallıklar..
Bende öğlen salya sümüktüm
Sefa topsakala-doktor şarkısı varya bugun canlı söyledi o kadar içten söylediki yüreğime birikti gözyaşlarım resmen..Aradan 10 dk geçti sevgilim aradı ağlamaya başladım kıyamam sana sese bak aşkım yapma noldu diyo dedim şarkı dinledim dertlendimama çok komik oldum bebek gibi içimi çekip ağlıyorum..
Ben iyi sayılırım tatlım sevgilimin askeriyesindeki ankesörlü bozuk 15 güne ancak yapılcak..Arkadaşının cepten arıyo o da tam çekmiyo adam gibi konusamıyoruz 4 gündür zaten özlemim tavan yapmış durumda önceden ne güzel akşamları 1 1,5 saat muhabbet ediıyoduk..Şimdi avea hattını açtırcak annesı ordan mesajlasırız en azından o bile yeter bana..
Annnesinin haberi olur illa ki canım..Ama tartısmanız çözülebilcek bişey bebeğim o yuzden tatlı tatlı tartısın o da görmek istiyo napsın sana satasıyo dogal olarak![]()
Arada oluyo bu duygusallıklar..
Bende öğlen salya sümüktüm
Sefa topsakala-doktor şarkısı varya bugun canlı söyledi o kadar içten söylediki yüreğime birikti gözyaşlarım resmen..Aradan 10 dk geçti sevgilim aradı ağlamaya başladım kıyamam sana sese bak aşkım yapma noldu diyo dedim şarkı dinledim dertlendimama çok komik oldum bebek gibi içimi çekip ağlıyorum..
Ben iyi sayılırım tatlım sevgilimin askeriyesindeki ankesörlü bozuk 15 güne ancak yapılcak..Arkadaşının cepten arıyo o da tam çekmiyo adam gibi konusamıyoruz 4 gündür zaten özlemim tavan yapmış durumda önceden ne güzel akşamları 1 1,5 saat muhabbet ediıyoduk..Şimdi avea hattını açtırcak annesı ordan mesajlasırız en azından o bile yeter bana..
oyy kıyamam cnm sanaa... bende telde çok ağlarım yaa kapattıktan sonrada kendime kızarımm.. aşkım orda moral bulmak her fırsat buldukça arıyor sende zırlıyon telde diyom kendimee... cep tel kullanmıyormu cnm sevgilin?
az daha sabır gerçi sabır taşına döndük ama geçecek ya bugünler bitirenler kavuşanları gördükçe umutlanıyorum bir gün bizde kavuşacağız inşallah
mervecim hadi görüşürüz canım yarın.
durucum yapma bu kadar tatlım biraz zaman geçsin alışıcaksın yani kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun başka şeylerle ilgilen aradığında üzülmekten ziyade mutlu ol.
şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa![]()
bende hevesleniyorum herkesin şafağı azalmış benimkide öyle olucakmı diye özeniyorum.. İnşallah cnm bizde kavuşucağız hayırlısıylaa..
neyle ilgileneyim burcum herşeyde aşkım varr...