• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

begümcüm, stresten oluyordur kesin yada yediğin bişey dokundu.nane limon varsa ondan iç bulanıyı alır oda yoksa ılık suya limon damlat onu iç.

Son düzenleme:
İyiyim cnm mehtap saymaaya devam:))

oo çok az kaldı dimiii :) süper canıım :)

bende varım :61:

Allah kolaylık versin gözde, sınavlarında bol başarı diliyorum. bende açıktan işletme son sınıftaydım 2 dersten kaldım mezun olamıorum :47:

benim kızım tarçınım ablası, orada daha çok küçüktü şimdi 3 yaşında kendisi. fotoğraflarından ekliyeyim.

35675_404150913027_685278027_4237719_3565072_n.jpg

selam canıım.. benim de kızım vaaar, siyah bi terrier :)

Kızlarrrrr hepinizi öpüyorum derslere devammmm:27::37:

iyi dersler fıstııık :)

yediğin bişey dokunmuştur cnm ilaç falan iç

of yaa reflü var ya bende biraz stres sinir biraz da abuk sabuk bişey yediysem böyle oluyo işte bu ara biraz gergin geçiyo günler biliyosun :59:

begümcüm, stresten oluyordur kesin yada yediğin bişey dokundu.nane limon varsa ondan iç bulanıyı alır oda yoksa ılık suya limon damlat onu iç.

evet zor günler saolsun bana böyle bi hediye bıraktı :59: nane de limon da bulamam bu fabrikada şimdi yaa :26: 1 saat sonra çıkıcam evde yaparım artık, saol canıım :7:

Allah kolaylık versin gözde, sınavlarında bol başarı diliyorum. bende açıktan işletme son sınıftaydım 2 dersten kaldım mezun olamıorum :47:

benim kızım tarçınım ablası, orada daha çok küçüktü şimdi 3 yaşında kendisi. fotoğraflarından ekliyeyim.

oww kıyamam çok şeker:70: facede de gördüm canım resimlerini çok tatlı:nazar:..benimde biköpek eksik:52:

pissym bu golden senin mi yerim ben onu ya benim de vardı adı da tarçın dı ya :14::14:

oww kıyamam çok şeker:70: facede de gördüm canım resimlerini çok tatlı:nazar:..benimde biköpek eksik:52:

evet facebookta ki fotosu doğru görmüşsündür.
bende kuş, balık, tavşan ve horoz bile besledim :9:
evimizde bahçeli deil normal apartman dairesi, civciv diye almıştık o zaman küçüktüm ölmedi yaşadı horoz oldu evcil bi horoz :9: balkondan beni görünce ötüyordu hey allahım yaa :9: şimdi bi tek köpeğim var işte

İnşallah ilerde bahçeli bir evimiz olurda hem tarçın hem bizim için rahat olur.

pissym bu golden senin mi yerim ben onu ya benim de vardı adı da tarçın dı ya :14::14:

cnm goldena benziyor ama golden değil rus finosu ve terrier kırması benim kızım. bana tesadüfler sonucu geldi. 1 aylıktı bakamıyoruz diye getirdiklerinde kıyamadım :26: senin tarçınına ne oldu?

Son düzenleme:

evimizde bahçeli deil normal apartman dairesi, civciv diye almıştık o zaman küçüktüm ölmedi yaşadı horoz oldu evcil bi horoz :9: balkondan beni görünce ötüyordu hey allahım yaa :9: şimdi bi tek köpeğim var işte

cnm goldena benziyor ama golden değil rus finosu ve terrier kırması benim kızım. bana tesadüfler sonucu geldi. 1 aylıktı bakamıyoruz diye getirdiklerinde kıyamadım :26:

ay yavrum ya çok tatlı ama adı da tarçınmış offf offf:5::5:

cnm goldena benziyor ama golden değil rus finosu ve terrier kırması benim kızım. bana tesadüfler sonucu geldi. 1 aylıktı bakamıyoruz diye getirdiklerinde kıyamadım :26: senin tarçınına ne oldu?

aynen bende goldene benzettim..bahçeli ev tam bize göre sanırım edacım..bendede balık kuş kedi var..kedim 6tane apartmanda bakıyorum bende..çok sorun çıkıyo ama katlanıyolar mecbur:9:

aa benim kızımında babası rus finosu annesi terrier. görüntü olarak babaya cazgırlık olarak anneye benzemiş :9:

seninkinin adı ne cnm kaç yaşında? cazgırlık varmı :27:

yok maaşallah uslu benim kızım 9 yaşında oldu canım :16:

hmmm anladım cnm dikkat et kendinee.. benimde çok zor geçiyo bu ara günlerimm...çok kötü oluyorum akşamları:43:

geçicek inşallah hepsi ama böyle kalıcı şeyle rolucak işte maalesef :59:

şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa:14::43:

şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa:14::43:

oyy canım benim ya geçicek ne olur üzülme böle bakma o resimlere ne olur bakıpda kendine eziyet ediyorsun canım benim yapma böyle yazık sana ya gerçekten çok üzülüyorum böyle olunca ya.

hoşbuldum begümcüm nasılsın begümcüm öpme kız beni grivbim sanada geçer mazallah:2::2::17:

aynen bende goldene benzettim..bahçeli ev tam bize göre sanırım edacım..bendede balık kuş kedi var..kedim 6tane apartmanda bakıyorum bende..çok sorun çıkıyo ama katlanıyolar mecbur:9:

evet cnm sevgileri bambaşka, 6 tane kedi oo baya varmış sendede.

yok maaşallah uslu benim kızım 9 yaşında oldu canım :16:

terrier ve uslu valla helal olsun. tarçın tanımadıklarına karşı çoğunlukla havlar korkutur. balkondan bile sevmediği birileri olsun hiç esirgemez havlamasını:1: onun haricinde kendi halindeyken gayet uslu hiç sesi çıkmaz.
ismi ne cnm seninkinin? sende apartmanda mı bakıyorsun?

selam kızlar ben geldim:31:

hoşgeldin cnm :70:

cnm toparla bakayım kendini aa ne mutlu seni öyle seven gözünün içine bakan bir sevdiğin var :34:

selam kızlar...

merhaba hoşgeldin emoss

Back