- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.541
İyiyim cnm mehtap saymaaya devam:))
slm cnmm
oo çok az kaldı dimiii :) süper canıım :)
bende varım
Allah kolaylık versin gözde, sınavlarında bol başarı diliyorum. bende açıktan işletme son sınıftaydım 2 dersten kaldım mezun olamıorum
benim kızım tarçınım ablası, orada daha çok küçüktü şimdi 3 yaşında kendisi. fotoğraflarından ekliyeyim.
selam canıım.. benim de kızım vaaar, siyah bi terrier :)
Kızlarrrrr hepinizi öpüyorum derslere devammmm
iyi dersler fıstııık :)
yediğin bişey dokunmuştur cnm ilaç falan iç
of yaa reflü var ya bende biraz stres sinir biraz da abuk sabuk bişey yediysem böyle oluyo işte bu ara biraz gergin geçiyo günler biliyosun
begümcüm, stresten oluyordur kesin yada yediğin bişey dokundu.nane limon varsa ondan iç bulanıyı alır oda yoksa ılık suya limon damlat onu iç.
selam canıım.. benim de kızım vaaar, siyah bi terrier :)
bende varım
Allah kolaylık versin gözde, sınavlarında bol başarı diliyorum. bende açıktan işletme son sınıftaydım 2 dersten kaldım mezun olamıorum
benim kızım tarçınım ablası, orada daha çok küçüktü şimdi 3 yaşında kendisi. fotoğraflarından ekliyeyim.
bende varım
of yaa reflü var ya bende biraz stres sinir biraz da abuk sabuk bişey yediysem böyle oluyo işte bu ara biraz gergin geçiyo günler biliyosun
oww kıyamam çok şekerfacede de gördüm canım resimlerini çok tatlı ..benimde biköpek eksik
pissym bu golden senin mi yerim ben onu ya benim de vardı adı da tarçın dı ya
aa benim kızımında babası rus finosu annesi terrier. görüntü olarak babaya cazgırlık olarak anneye benzemiş
seninkinin adı ne cnm kaç yaşında? cazgırlık varmı
evet facebookta ki fotosu doğru görmüşsündür.
bende kuş, balık, tavşan ve horoz bile besledim
evimizde bahçeli deil normal apartman dairesi, civciv diye almıştık o zaman küçüktüm ölmedi yaşadı horoz oldu evcil bi horozbalkondan beni görünce ötüyordu hey allahım yaa şimdi bi tek köpeğim var işte
İnşallah ilerde bahçeli bir evimiz olurda hem tarçın hem bizim için rahat olur.
cnm goldena benziyor ama golden değil rus finosu ve terrier kırması benim kızım. bana tesadüfler sonucu geldi. 1 aylıktı bakamıyoruz diye getirdiklerinde kıyamadım :26:
ay yavrum ya çok tatlı ama adı da tarçınmış offf offf
evet facebookta ki fotosu doğru görmüşsündür.
bende kuş, balık, tavşan ve horoz bile besledim
evimizde bahçeli deil normal apartman dairesi, civciv diye almıştık o zaman küçüktüm ölmedi yaşadı horoz oldu evcil bi horozbalkondan beni görünce ötüyordu hey allahım yaa şimdi bi tek köpeğim var işte
İnşallah ilerde bahçeli bir evimiz olurda hem tarçın hem bizim için rahat olur.
cnm goldena benziyor ama golden değil rus finosu ve terrier kırması benim kızım. bana tesadüfler sonucu geldi. 1 aylıktı bakamıyoruz diye getirdiklerinde kıyamadım :26: senin tarçınına ne oldu?
aa benim kızımında babası rus finosu annesi terrier. görüntü olarak babaya cazgırlık olarak anneye benzemiş
seninkinin adı ne cnm kaç yaşında? cazgırlık varmı
hmmm anladım cnm dikkat et kendinee.. benimde çok zor geçiyo bu ara günlerimm...çok kötü oluyorum akşamları
şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa
hoşgeldiiinnnn
aynen bende goldene benzettim..bahçeli ev tam bize göre sanırım edacım..bendede balık kuş kedi var..kedim 6tane apartmanda bakıyorum bende..çok sorun çıkıyo ama katlanıyolar mecbur
yok maaşallah uslu benim kızım 9 yaşında oldu canım
selam kızlar ben geldim
şimdi askım ilk giderkene otobüs terminalinde çekilen resimlerimize baktım..her resimde gözlerim yaşlı..her resimde askım sımsıkı tutmuş ellerimi..ailesi ark.la çekilen resimlerdede hiç bırakmamış ellerimi, gözleri bende hep... offfffffff.. çok kötüyüm yaaaaaaaaa
selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?