Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Y o da biraz anlayışsızlık yapıyor canım senıde anlaması lazım ailenle papaz olucak halin yok..İş çıkışları 1 saat gorusun kahwe ıcın olmazmı o şekilde.

Sağol canım benim
Evet doğal rengi saçlarımın canım..
Doğallık herzaman güzeldir tatlım..Benimde saçlar baya uzun sevgılım kestırmeme izin vermıyo kestırırsen iltifat bekleme benden diyo
Sizn söz nişan olcakmı bişeyler canım?

evet doğallık herzaman daha güzeldir canımm...
canım valla şuanda değil.iş falan buldu aşkım ama daha iyi bi iş istiyor memur vs.sınavlara gircek kpss yi bekliyoruz.işte ondan sora tam düzene sokalımda hayatımızı sora inş...evlenmeye bi 2 3 yılvar ama.evlilik kolay değil ya ...

Önce sağlam bi iş şart zaten canım..Sende o zamana hazırlıgını yaparsın birkimini yaparsın..Bizimde 2 yıl var evlenmemıze kolay degıl gercekten hayat şartları çok ağır emoşum.

Önce sağlam bi iş şart zaten canım..Sende o zamana hazırlıgını yaparsın birkimini yaparsın..Bizimde 2 yıl var evlenmemıze kolay degıl gercekten hayat şartları çok ağır emoşum.

evet canım bilinçsizce yapılan evliliklerde zaten hep boşanmalar vs. oluyor.hayat şartları gerçekten ağır canım ya.allah hakımızda hayırlısını versin ne diyelim.bir an önce olsn istiyoruz fakat mantıkla düşününce nekadar zor olduğunu anlıyoruz demi didemcim ama ben şimdiden bişeyler alıyorum hep ikimiz kullanıcaz diye hayal ederek :) geçen gün bi süs aldım kendim için çeyizime çok hoşuma gitti kafamda hep canlandırıyorum.

Sende hep etkileyici şarkılar dinliyosun be güzelim aman bu hasretlik ne hale getirdi bizi.Hareketli bişeyler aç edacım nişanlın aradıgın sesini kötü duymasın

nişanlım diyor zaten bu askerlik seni romantik ve duygusal yaptı diye
ben böyle değildim didemim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…