- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.841
kızlar askeri erzurumda olan war mı ?warsa bana özelden msj atabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii aksamlar sanda tatlım hoş geldin
ii akşamlar canım..h.geldinkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kızlar. nasıl gidiyor askerlerinizle?
kızlar askeri erzurumda olan war mı ?warsa bana özelden msj atabilir mi?
sizin askerlik bitmişmiydi kız. valla kafam davul gibi hatırlayamadım? aranız kötüydü bide sizin??? bilmiyorumkismilebende asker masker kalmadı :1no2:
merhaba canım ilk önce hayırlı olsun erzurum diye korkma
burada büşra diye bir arkadaşımızın askeri erzurumda
birde benim bir kaç arkadaşımın erzurumda askerliğini yaptı
korkulacak birşey yok
genelde rahat ediyorlar
gönlünü ferah tut sen canım..
yerleri belli olan arkadaşlar hepinizin gözüaydın bundan sonrası daha iyi olacak inşallah
dağıtımdan sonra sonra 2-3 hafta yerlerine alışırlar görevleri belli olur daha rahat edersiniz...
sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz bizlere..
sizin askerlik bitmişmiydi kız. valla kafam davul gibi hatırlayamadım? aranız kötüydü bide sizin??? bilmiyorumkismile
Şafağımız 126
kızlar toplam izin 30 gün değilmi?
teşekkür ederim canım ...daha erzurumun neresi oldugunuda sölese tam ona göre rahatlıcam.. o rahat olsun ben başka bişi istemiom yaaa...bana uçak biletimi ayarla dedi![]()
ayrıldık o konudan dolayı bana saygısızlık yaptı son raddeye geldi bitti şimdide bana yazıyor acım iki kat arttı
Tatlım dagıtım günü belli olmuşmu ki bilet al demişya :uhm:
teşekkür ederim canım ...daha erzurumun neresi oldugunuda sölese tam ona göre rahatlıcam.. o rahat olsun ben başka bişi istemiom yaaa...bana uçak biletimi ayarla dedi![]()
gelince daha rahat konuşursunuz canım bana ilk sadece şehir demişti
sonra geldiğinde konuşmuştuk benim aşkım çok daha uzakta ama yeri iyi çok şükür yerinin iyi olması önemli...
gittikten 2-3 hafta sonra tam olarak yeri belli oluyor,olumlu düşün
erzurum iyidir hem,sadece soğukları var onada şükür daha kötü birşey olmasında
ayın 12 13 14 gbi olcakmış..bizimki erzuruma bak dio bilet?istanbuldan erzurama bakıorum ondan 1 hafta sonrasına yani kasın 22 gbi ortalama oluo?sizinde bakmanız gerekcek bilet![]()