Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar doğum gunu ıcın ılgınc fıkırlerı olan varmı:kedi:

ben vedata yapcaktım ama işte nasip değilmiş tatlım kalpli bir cikolata kutusu alıcaktım içindeki çikolataların kagını acıp kücük notlar yazıcakım onu nasıl sevdiğimi gecmişteki komik hatıralarımızı gülümseden seyleri yazıcakm küçücük notlar halinde sonra çikolata kagıtlarını güzelce kapatıp koyucaktım yerlerine ve bi cd yapıştırıcaktım ve dogum günü pastasını yaparken videoya cekip cd ye yapıştırıcaktım daha sonrada süprizzz tabi pastayı yaparken ona olan askımı sölemekten anlatmaktan cekinmicektim tabi bence onun için süper olur cok mutlu olur

Son düzenleme:
benim aşkımın da doğum günü yarın:1:

bana şööyle güzel aşk sözleri söyleyin, ona söyleyiveriyim. bende azcık odunluk varda sempatiksalakcinni

ben vedata yapcaktım ama işte nasip değilmiş tatlım kalpli bir cikolata kutusu alıcaktım içindeki çikolataların kagını acıp kücük notlar yazıcakım onu nasıl sevdiğimi gecmişteki komik hatıralarımızı gülümseden seyleri yazıcakm küçücük notlar halinde sonra çikolata kagıtlarını güzelce kapatıp koyucaktım yerlerine ve bi cd yapıştırıcaktım ve dogum günü pastasını yaparken videoya cekip cd ye yapıştırıcaktım daha sonrada süprizzz tabi pastayı yaparken ona olan askımı sölemekten anlatmaktan cekinmicektim tabi bence onun için süper olur cok mutlu olur

sağol duyguucumopuyorumnanaktan
düşünücem..sızın konunuz hakkında yorum yapmadım hayatım..
rabbim hayırlısı neyse onu versin inşaalh:Saruboceq:

o odunluk bendede var sempatiksalakcinni

güzel aşk sözleri söyleyiverin kızlar azcık ilhama gelelim kaydirigubbakcemile3

o odunluk benım herifte dede var:roflol:
sinir oluyorum ya biliyorum çok güzel şeyler dusunuyo ama dusundulerını soyleyememe yazamama gıbı bır ozellıgı var..
ben yazarım fenaa sengözlerimebaksanab ilham gelmesi lazım:roflol::roflol:

aaa cnm kirklareliyse ii benim babamda izmir gaziemirden kirklareliye gitti istla yakin biz orayi beklioduk ii seninki batiya cikmis ins rahat eder tatlim hayirlisi olsunhihoyyythihoyyyt

amin canım..büyük ihtimal kırklareli dedi..yarın çarşıya çıkıcaklarmış ozman net bşekilde öğrenirim artık

o odunluk benım herifte dede var:roflol:
sinir oluyorum ya biliyorum çok güzel şeyler dusunuyo ama dusundulerını soyleyememe yazamama gıbı bır ozellıgı var..
ben yazarım fenaa sengözlerimebaksanab ilham gelmesi lazım:roflol::roflol:

bizdede tam tersi cnm yaa :1:

nişanlım gayet romantik, sevgisini güzelce dile getiren birisidir ama gel gör ki ben maalesef onun kadar değilim sempatiksalakcinni öyle güzel sözler söyler ki gözlerimin içine bakarak snra benim bişey dememi bekler mesela ama ben sadece böyle melül melül bakarım boshayallersmile

ilhamın gelsinde yaz bakalım güzel şeyler

Back