Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sennki nerde canım?daha önce hiç bukadar uzaklaşmamaıştı benden :(ya o rahat olsun o bana yeter zaten :(giderken tek gtcek çok üzülüom bunlara yaa:(

benimki teee ığdırda ermenistan sınırında bende istanbuldayım
bir uçtan bir uca yani
oraya gitmek için karsa uçak bileti alıp oradan otobüse binip ığdıra gitmişti
izne geldiğindede ktm ile 3 günde gelebilmişti
sizde böyle sorun olmayacak direk erzurumdan gelecek canım
sen gönlünü ferah tut doğunun en iyi yeri diyebilirim tabii önemli olan birazda ortamı komutanları onlarıda zamanla çözecek zatenopuyorumnanaktan

bir uçtan bir uca yani
sen gönlünü ferah tut doğunun en iyi yeri diyebilirim tabii önemli olan birazda ortamı komutanları onlarıda zamanla çözecek zatenopuyorumnanaktan

Benimkiside vana gidicek :sinifsinif: oda bir ucu bende istanulda oturuyorum :( off kimbilir van nasıl biyer hiç duymadım bile :(

kızlar bişey desem gülersinz şimdi bana..önce d.bakır dedi şaka yapmış..sonra kırklarelimi kırıkkalemi ne dedi unuttum valla şuanda neresi dediğini düşünüyorumdelikafadulden

bir uçtan bir uca yani

dogru sölüosun canım yaaaa...ama ynede ilk önce alışmak kolay olmuo..senin şafagın kaç?

arkadaşlar aglamaktan çok fena oldum..tutamıom kendimiii...çok uzak orası yaa:(

canım ucakla 1 saat nıye sıkıosun canını..ayda ıkı ayda bır gıdersın..

kızlar bişey desem gülersinz şimdi bana..önce d.bakır dedi şaka yapmış..sonra kırklarelimi kırıkkalemi ne dedi unuttum valla şuanda neresi dediğini düşünüyorumdelikafadulden

usta bırlıgını ogrenen arkadaslar hakkınızda hayırlısı olsun..

siz yine oturdugunuz yerde kalmıssınız ben ağlama krizine girmiştim sinirlerim boşalmıştı boshayallersmile

kızlar dua edın ve su gibi akıp geçsin zaman..

inanmıyorum o dövme konusu yüzünden mi???
şoklardayım... :1shok:

nasıl ayrılığa kadar gidebiliyo. sanırım bi çok konuda da fikir ayrılığı vardı aranızda.

hayırlısı olsun ne diyeyim... :Saruboceq:

çok ısrar ederse dönmeyi düşünüyomusun
su anda zaten adımlarını attı dövme yüzünden bitmedi dövme sadece olaydaki sorumsuzlu ortaya koyuyordu ailesi zor durumda okul parası yok ama cocuk dövmeyi düşünüyor bu kadar bası boştu su anda benden nefret etme diyor demekki biliyor beni okadar kırdıki okadar haksız kelimler kullandıki nefret edicek sey ondan böle diyor
duygu canım okudum.dediğim gibi sen doğru olanı yapmışsın..çok olgun düşünüyosun canım keşke hepimiz böyle düşünebilsek..seni el üstünde tutması lazım ondan çok sen düşünüyosun iiliğini..üzülme tatlım yanındayız kaydirigubbakcemile3

şimdi bana msnden yazıyor işte beni gördükce içim parcalnıyor mus ta cart curtta bende face i söledim ozaman niye face de ilişki aramaya baslamıssın dedim yok öle biişey diyor amann kızlarrrr bence bu ilşki bitmeliymiş zaten seviyorum gercekten acı cekiyorum ama mantıga gidiyorum işte ama onu cok özlüyorum senağlama

Back