Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzel arkadaşım hoşgldin olumunekankayizsmile

hoşbuldum canım benim.

cnm neresi olmuş

h.geldin canımkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım

Kızlar özelden yasıorum neresı oldunu.

gözün aydın gözdecim.

cagla22, duygu.91+, mesutugba, miracle07, Pembe_ojeM, pissy, sevgilim_benim, _kvsr_ a.s.
hoşgeldin canımmm

BU arada ustaları belli olan bütün arkadaşlarımın gözü aydın.en rahat olacakları yerler olmuştur inşallah...

arkadaşlar aglamaktan çok fena oldum..tutamıom kendimiii...çok uzak orası yaa:(

yapma tatlim ya kendisi rahat olsun yeterki cnm tanidigi bir sehirse zaten zorluk cekmez nie ole aglion yaa aglama yapma sakin illa olcakdi bu kaderde ne varsa odur napalim gene sirnak hakkari felan olmadigina sukredelim ordakileri allah korusun daha zor valla:ecrin_bebek:

yapma tatlim ya kendisi rahat olsun yeterki cnm tanidigi bir sehirse zaten zorluk cekmez nie ole aglion yaa aglama yapma sakin illa olcakdi bu kaderde ne varsa odur napalim gene sirnak hakkari felan olmadigina sukredelim ordakileri allah korusun daha zor valla:ecrin_bebek:

canım sen duyunca naptın ben şuan sersem gibiyimmm:(

Hoşbuldum arkadaşlar sağolun..

Usta birliği belli olan bütün arkadaşlar hayırlı olsun..

Kimse üzülmesin.. Hepsinde bir hayr vardır, sıkmayın canınızı.. Sabredip şafaklarımızı sayalım,burda beraber sohbet edince insan anlamıyor zamanın nasıl geçtiğini.. Ben buraya şafak 459 iken geldim ve inanın zaman cok cabuk geçiyor.

Allah sabredenlerle beraberdir.

Her şey gönlümüzce olsun inşAllah ...
kaydirigubbakcemile5

Kimse üzülmesin.. Hepsinde bir hayr vardır, sıkmayın canınızı.. Sabredip şafaklarımızı sayalım,burda beraber sohbet edince insan anlamıyor zamanın nasıl geçtiğini.. Ben buraya şafak 459 iken geldim ve inanın zaman cok cabuk geçiyor.

kaydirigubbakcemile5

saol tatlimmmmmmmmmmm hayirlisi herseyinnnopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

amin tatlım...haklısın kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Back