Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlar Babyke yorumun için saol dadlum ama ben busaatten sonra onunla yeni bir baslangıcı bile düşünmek istemiyorum cok sey yasattı hemde cok kırıcı ve hak etmediğim seyler sabır tasım carladı artık benim bu saatten sonra yapabildm seyler kendime olucak

Askerlik 12 ay er olarak yapılacak
Başbakan Erdoğan ve Org. İlker Başbuğ'ın askerlik süresi konusunda anlaştıkları öğrenildi

25 Nisan 2010 - 05:00
Yazı Boyutu: Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un önceki gün yaptıkları görüşmede askerlik süresi konusunda anlaştıkları öğrenildi:

Halen ‘15 ay er’, ‘6 ay kısa dönem er’, ‘12 ay yedek subay’ şeklindeki askerlik süreleri ‘12 ay er’ olarak tek tipe dönüştürülecek.

BEDELLİ YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR

Polis, doktor, öğretmen gibi belirli meslek gruplarının askerlik görevini sivil olarak mecburi hizmet şeklinde yapması da gündemde.

Bu arada bedelli askerlik konusunun bu düzenlemeler tamamlandıktan sonra yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.

iPhone kullanıyor musunuz?
iPhone Posta uygulamasını indirin, tüm haberler ücretsiz, kolayca cebinize gelsin! İlgili Haberler
Ankara'dan Kandil'e cevap
HSYK kanun tasarısı TBMM'de
Nimet Çubukçu'nun eşine saldırı
Mesut Yılmaz 'şikayetçi' oldu
CHP'li Hamzaçebi: Başbakan ipe un seriyor
Önceki Haber Sonraki Haber

25 nisan tarihi canım bunu?

canım eskı haber bu..
ama dün sanırım yine posta gazetesınde haber cıkmıs ben gormedım..
ne askerlıkle ılgılı haberlerı ızlıyorum ne de okuyorum..

düşecek elbet ama ha sımdı ha yarın dıyerek kafayı yıcem

aynen canım bnde okumuom bakmıom bile..ama arkadaş dedi posta gazetesinde yayınlandı görmedn mi fln diyince ...bencede düşücek ama ne zman işte ..insanları bu kadar bekletiolar klava:

aynen canım bnde okumuom bakmıom bile..ama arkadaş dedi posta gazetesinde yayınlandı görmedn mi fln diyince ...bencede düşücek ama ne zman işte ..insanları bu kadar bekletiolar klava:

dün aksam nişanlım söyledi bana da posta gazetesınde yazıomus diye..ama tabı gazteyı bulup okuyamadım..
yavrum orada ümitleniyo birde bana ümitlenme diyip duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…