- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.641
kızlarr selammmmm:hulya:sewgilimin 3 te nereye çıktıgı belli olcaktı usta birliginin ama hala aramadııııçok heycanlıyımm..... h:1
evet cnm yaa napıosun şafak kaçlar da bakayım kaydirigubbakcemile2blue hoşbuldum tertibim.
duygucum hoşgeldinnnn.ben varım.
angel nasıl gidiyo hayat konuşamadık bayadır.]
aynen tatlım benimkininde belli olcak dün gece hiç uyuyamadım benneyaptımki hayırlısıı olsn ya
bu sabah aradı benim 12 gbi galiba o zman dedi şuan tlfn bekliommmm3 te belli olcak dedi canım?sennki ne zman belli olcakmış)
dün aksam konustugumuzda yarın ögleden sonra kesin belli olcakmıs demiştioff
hmmm beklioz canım baklaım ...sennki 3. bölükte mi?
evet tatlım 3.bölükte insllah aksama kdr arar wallahi meraktan ölcem
inşallah ararlar canım ...hangimizinki önce ararsa haber werelim birbrimize?inşallah haklarında hayırlısı olurrr...çok uzaga giderse yanına gidemem die çok üzülüommm
tmm canım haber veriirim bende ya uzakda olsa en azından merkezde biyer olsadiger türlü onlar içnde bizim içinde zor olur
hayırlısı olsun demekten başka bişi demio elimizdennn
canım megimm benim yaa çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanbundan soraki bütün yaşgünlerinde,aşkın yanında olucak inşallahh:teselli:
bu ilk ve son onsuz yaşgünün dimi:1hug:
dogum gunun kutlu olsun ıncımm
Kizlar ya.. Sizin su anki hissettiklerinizi cok iyi biliyorum.. Ne heyecanliydim yaaa.. İnsallah raht edecek yere duserler.. Haber verin ama.. Bende heyecanlandim vallaha
Siyahicim..
Dogum gunun kutlu olsun. Askinla birlikte nice mutludolu,saglikli,bol askli yillara canim..
İyiki varsin..
Nice hayırlı, mutlu yıllar SiYaHinCiM cim
kaydirigubbakcemile5
sağol cnm iyim işte.izin günüm bugün öle kkda takılıyorum.senin şafak kaç ?zemuszemus
Kizlar ya.. Sizin su anki hissettiklerinizi cok iyi biliyorum.. Ne heyecanliydim yaaa.. İnsallah raht edecek yere duserler.. Haber verin ama.. Bende heyecanlandim vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?