- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.701
aşkımm aradıopuyorumnanaktan
sonuçç ?nerey düşmüş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçç ?nerey düşmüş?
Tatlım daha acıklanmamıs simdi konusurken biri sonuclar geliyo dedi kapadı sanırım simdi acıklancakeyvahedigeldismile hepsi sabrsızlıkla bekliolarmıs kogustaa
Tatlım daha acıklanmamıs simdi konusurken biri sonuclar geliyo dedi kapadı sanırım simdi acıklancakeyvahedigeldismile hepsi sabrsızlıkla bekliolarmıs kogustaa
ufff yaaaaaaçıklansın artık yaaaa
![]()
ayy yazık hayırlısı kız bosver gec acıklansın ıyı bıyer olsun:Saruboceq:
usta birlik yerleri açıklanacak arkadaşlar, hepinizin askerleri hayırlı yerlere düşer inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlı bir bekleyiş gerçektende...
usta birlik yerleri açıklanacak arkadaşlar, hepinizin askerleri hayırlı yerlere düşer inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlı bir bekleyiş gerçektende...
o gnü asla unutamam gecesii uyuyamamıştım heyecandan hiççç aşkım ailesinden öce beni aradı ve güzel haberi verdiii heyecandan sevinçten delirmek üzereydim karnıma ağrılar girmiştiii aslaaa unutamam gerçektennnn hem heyecanlı hem üzücü hem de mutluluk verici bi duyguuuu şimdi şafak 205 yarıyı çoktan geçtikkkk teskereye doğru yaklaşııoz inşallahhhh
Aynenngece 2de dahi gelse kaldırıp okuyacaklarmıs pazartesine kalmasındaa puff çarşı günleride belli olmus
ne zaman çıkcaklarmış canım:hulya:
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah olumunekankayizsmile