- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.661
iyiki dogdum sıyah incim nıce mutlu senelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah incimmm dogum günün mutlu olsunnnn... nice mutlu senelere sewdiklerinle beraber...mutlu yıllarrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyiki dogdum sıyah incim nıce mutlu senelere
Dogum günün kutlu olsunn.. Sağlıklı mutlu yıllara SiYaHiNCiM...:1hug:
kızlar ben askımı webcamde gordum coook ozlemısım ben kocısımı ya uuuuf:kedi:
ne güsel canımmmm...birazda olsa özlemin hafiflemiştir..
daha bir cogaldı yaa ne bılım bıde hasta ya aklım hep onda hava degısımıne gondermelerını beklıoruz uuuf yaa bıtsın su safaklar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı343
Canim. Benimkide pazartesi ameliyat olacak. İnsallah hava degisimine yollarlar yaaa..
Canim. Benimkide pazartesi ameliyat olacak. İnsallah hava degisimine yollarlar yaaa..
daha bir cogaldı yaa ne bılım bıde hasta ya aklım hep onda hava degısımıne gondermelerını beklıoruz uuuf yaa bıtsın su safaklar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı343
hayırdır kızlar nesi var askerlerinizin ?
benim askerimde bugün rahatsız feci yağmır yemiş üşütmüş.
inşallah yollarlar canımmmm
Canim biliyorum.. Gecen bir program indirdim.. Kullandim ve sildim ama :-(babykem mp3 kesmeyi bılıyomusun
hayırdır kızlar nesi var askerlerinizin ?
benim askerimde bugün rahatsız feci yağmır yemiş üşütmüş.
Canim biliyorum.. Gecen bir program indirdim.. Kullandim ve sildim ama :-(
Canim özel birsey.. Ama cok sukur kurtulacak askim.. Oda bende korkuyoruZ ama..
uff bütünn askerlerimiz hasta olmuş galibaaaa.hepsine geçmiş olsun..benm askerimde 2 gün önce ayagını bükmüştü ama ii şuan allaha şükür
canım bnm kocısım pazartesı fıtıgından amelıyan oldu oyle ıste mafoldumben:çok üzgünüm:
Canim özel birsey.. Ama cok sukur kurtulacak askim.. Oda bende korkuyoruZ ama..
uff bütünn askerlerimiz hasta olmuş galibaaaa.hepsine geçmiş olsun..benm askerimde 2 gün önce ayagını bükmüştü ama ii şuan allaha şükür