• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

beni kimse görmediiiii benneyaptımki
neden görmeylim canım benimm kusura bakmaa:1hug:sende hoşgeldinnolumunekankayizsmile

iyiym cnm sen nasılsın =)
bendee iyi olmaya çalışıorum canım yarın quiz var çok çalışmam lazım çoookk:sinifsinif:aşkınaa kavuştun muolumunekankayizsmile
hoşgeldiniz kızlar...

gizz ilk defa mı gidiosun kayınvaldene

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

aslında ılk sayılmaz çok gördü benı hatta 2 yıldır göruyo ama bi kelime bile konuşmadık hiç resmi bi tanışmamız da olmadı . yarın ılkkkkk yanııı

anladım canım ama ilk eve gidişinde erkek arkadasının da yanında olması daha iyi olurdu..hani ondan güç alırdın biraz daha rahat olurdun..

sevgilin yokken neden gidiorsun canım onunla beraber gitseniz daha güzel olmaz mı...?bayanssulusmile

bencede öylee.. 1 hafta flan önce izne gelmişti. dedim bizi tanıştır diye. annesine söylemiş gizem tanışmak ıstıyo diye kadında demişki ben yabancı mıyım oyle tanışamadık yanı. 2 gün öncede aradı benı ugur dedii ki bizze git annemle otur sadece bennım ıcın bize gitmediğini anlasın gözüne gir falan. geçen pazarda bebek mevlüdü vardı onlarda . çağrmışlardı bnı ama gidemedim . şimdide bebege hediye aldım o bahaneyle gidicem işte

Back