- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.061
hoşgeldin tatlımm....
hoşgeldin canım :1hug:
vallahi billahi bi kahve alıp geldim 3 sayfa atlamışsınız ya bu ne hız
çok düşünmemeye bak canım benim.
Evet açıköğretimdeyim bende. Hayırlı olsun tatlım.
Ben kursa gidiyorum aralığın ilk haftası dersler başlıyor. Sende ufak ufak başlasan iyi olur. Rahat rahat her hafta bir konu ünite bitirsen bile yetiyor. Sonra sıkışmıyorsun.
AÖF kitaplarından hiç çalışma o kadar gereksiz ayrıntı var ki kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığı yok. Güzel bir yayın evinin mesela dediğin gibi Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını al. Ondan çalış, bol bol geçmiş yılların sorularını çöz çok rahat verirsin.
iyiyim tatlım senden ne var ne yokhoşbuldk canım nasılsın :1hug:
çok düşünmemeye bak canım benim.
Evet açıköğretimdeyim bende. Hayırlı olsun tatlım.
Ben kursa gidiyorum aralığın ilk haftası dersler başlıyor. Sende ufak ufak başlasan iyi olur. Rahat rahat her hafta bir konu ünite bitirsen bile yetiyor. Sonra sıkışmıyorsun.
AÖF kitaplarından hiç çalışma o kadar gereksiz ayrıntı var ki kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığı yok. Güzel bir yayın evinin mesela dediğin gibi Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını al. Ondan çalış, bol bol geçmiş yılların sorularını çöz çok rahat verirsin.
Duru, senin askerin celp tarihi ne cnm?
aramızda az zaman var seninle, benim askerim 90/2b
hoşbulduk canım nasılsınbayanssulusmile
iyiyim tatlım senden ne var ne yok
askerin nasılmış
aynen cnm benimkide 90/2-b
Biliyorum canım geçici bu kuruntularım..
Evet ayrılmıştın sen..Sen ayrıldıktan sonra hiç arayıp, mesaj attımı kaan sen mi barışalım dedin canım...
Şimdi iyisiniz gördüğüm kadarıyla Allah bozmasın canım daha iyi olun inşallah:Saruboceq:
istediğim sorudan başlayabilir miyimSağol duygum opuyorumnanaktan
Canım sen grafiker misin?Okulunu falan mı okudun?
Grafikersen işletmeyi ayrıcamı okumak istedin?
Ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile3
Canım istersen özelden cvp verebilirsin bu sorumaaklinialirimsmile
ooh oh ne güzel işte gerisi çorap söküğü gibi gelirBugün benimkinin bölüğü ilk terhisini vermiş kızlar.. Hiç izin kullanmamış çocuk..Benmkine 1 ay var dahaa
hehehee sırayla tabi bizde yıkadık zamanında kaydirigubbakcemile3iyiym bende işte nolsun
askerım de iyi Allah'a şükür bi sıkıntısı yok
bulaşık yıkıyo butun gün kaydirigubbakcemile3
senın askerın nasıl tatlım rahat mı ?
iyiiyim canım sen nasılsın fotoğrafiniz çok güzell
Bugün benimkinin bölüğü ilk terhisini vermiş kızlar.. Hiç izin kullanmamış çocuk..Benmkine 1 ay var dahaa
cnm sen izinleri çıkardın sanırım şafaktan dimi ?
ben izinleri çıkarmadan sayıyorum.
afferin kız sana alkisalkisalkisben bilgisayar teknolojisi mezunuyum.okul bittiğinde söf yazıldım.
aöf son sınıfta 2 dersten kaldım bu sene maalesef.
3. sınıfta kursa gittim, kursun faydası oluyor ama eğer çalışıyorsanız tabii yorucu olaiblir. ben işten çıkıp gidiyordum eve gittiğimde kafam kazan gibi oluyordu. son sınıfta kursa gitmedim ama çok şükür çoğu dersimi verdim. çıkmış sorulara kendim çalıştım ve hallettim. 2 derside bu sene verdimmi yar saçları lüle lüle aöf sana güle güle diyeceğim zemuszemus
işte izin kullanmadan gelmenin faydaları..
ewet cnm tüm izinleri değilde birazını düştüm..değişik bi sayma şeklimiz var bizim.. izin kullanmamayı düşünüyoruz.hiç kullanmaz ise biraz daha düşücezzzkaydirigubbakcemile2
Maşallah canım çektiğin onca şeye değdi Allah bozmasın Allah ayırmasın daim etsin canımm..geçici olduğunu söylüyorsun bak düşünme o yüzden kendini yıpratma tatlım
ben onu şakasına sölemiştim o da ciddiyete almış ben zaten dolmuştum sen ne şakası yapıyosun felan dedi ama o da bir sinirle sölediğimi biliyordu ben aradım canım gerçekten maksat şaka yapmaktı ama zaten dedi sinirimin geçmesini bekledim sonra arıcaktım ama sen bendne önce davrandın dedi:)dün biz ayrılamaıyız ya konuşmadan duramıyoz diyo:)
çok şükr çokkkk iyiyiz maşallah amin canım en güzelleri siizn olsun canm benimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:istediğim sorudan başlayabilir miyim
örtmenim :uhm:
Allah kolaylık versin canım olumunekankayizsmileteşekkür ederim canım bende iyiyim bugün baya yoğunum ama idare ediyorumbayanssulusmile
istediğim sorudan başlayabilir miyim
örtmenim :uhm:
ooh oh ne güzel işte gerisi çorap söküğü gibi gelir
hehehee sırayla tabi bizde yıkadık zamanında kaydirigubbakcemile3
İyi çok şükür canım sallan yuvarlan gidiyor benimki de
aman iyi olsunlar da varsın bulaşık yıkasınlar di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?