Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum nuranım nasılsın

ayy en sıkıcı brir gün yaaaaaaaaaaaaaaaa
saat 6 olsada çıkıp gitsem çıok uykum var

süperrrr:teytey:
amin inşallahh:Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlarr...
burcum kaçtır yzıyorum cevap yazmıyosun bana:dilcikar:

hoşbuldum balım

aaa görmemişimimdir kusura bakma durum ya özür dilerim canım pek fazla durmadan çıkıyorum çk fazla işlerim var sıkılıyorum ya nasılsı canım

sıkıldım geldim ne ediyonuz bakalım
hoşgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyoooaklinialirimsmile
dur kız bu ne karamsarlık yahu, cık cık cık lmaz:
yapma öyle hayırlısıyla bi bitsin de şu günler çok aha güzel şeyler olacak eminim
aklına öyle kötü şeyler sokma hemen
bazen umutlanıyorum bazen böyle melankolik oluyorum duygum sıyırdım iyicesempatiksalakcinni
güzel şeyler dileyelim güzel şeyler olsun dimi duygum..opuyorumnanaktan
canım ya sende işletme okuyosun dimi...bende bu sene kayıt oldum nisanda sınavlar başlıyo ne zaman ders çalışmaya başlıyım kursa gitmicem benimki gitme dedi alsanaalsanasmile
murat açıköğretimin kitaplarınımı alıyım nettenmi çalışıyım nasıl ders çalışabilirm evde canım ne zaman başlıyım çalışmaya?

selam kızlar bayanssulusmile
hoşgeldinna.s.

Hoşbulduk tatlım :1hug:

hoşbuldum balım

aaa görmemişimimdir kusura bakma durum ya özür dilerim canım pek fazla durmadan çıkıyorum çk fazla işlerim var sıkılıyorum ya nasılsı canım

yok cnm ne kusuru öyle takıldım sadecee.. iyiym bende şafak saymaya devamm iştee... ne zaman buluşuyon sevgilinle bakalım?

hşbuldum ii deilim ya sıkılıyorum
uykumda var offfffffffne geçmek bilmez zamanmış bugün ya sen nasılsın yine karamsarlığa takılmışsın herşey güzel olucak canım merak etme en azından evden çıkamama sorunun olmadığından rahat rahat görüşeiliceksiniz bende hep sorun bu bu yüzden ayrılmıştık bile geçen haftayaşında büyük zaten ailen karımıyorur eminim sana güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun sakın kuruntu yapıpda kendini üzme gerçekten geldiklerinde o düşüncelerden kendini çekiypsun niye düşünüpde üzülmüşüm diyosun aynısını ben yaşadım tatlım

hoşbuldum didemcim olumunekankayizsmile
iyiyim ofisde işlerimi bitirdim damladım buraya :lepi:
sen nasılsınn kaydirigubbakcemile5

duyguşş
ıyı yapmıssın canım..ben napıyım evdeyım şfak saymaca..sizin çözüldümü iletişim problemi canım.
zaten sen umut oldun bana canımopuyorumnanaktan
bizim görüşememe problemi olmaz canım yeterki gelince herşey güzel olsun ben az görüşmeyede razıyım :Saruboceq:

Hoşbulduk tatlım :1hug:

nasılsın canım?

iyiyim canım sağol idare edıyoruz se nasılsın :hulya:

canım benim:tesellipuyorumnanaktan
sana bişe sölim mi ben buluşim akşamına deli gibi özlüyıorum dün hatta bunun konuus geçti bu hafta buluşalım dedi bende tamam perş.yarım gün buluşuruz dedim 4 gün olmuş birbirimizi görmeyeli ama varya deli gibi özlüyoruz birbirimizi düşün yani ki ben izindeyken aman gitsin diyodum şimdi ise sürekli yanımda olsun istiyorum

Biliyorum canım geçici bu kuruntularım..
Evet ayrılmıştın sen..Sen ayrıldıktan sonra hiç arayıp, mesaj attımı kaan sen mi barışalım dedin canım...
Şimdi iyisiniz gördüğüm kadarıyla Allah bozmasın canım daha iyi olun inşallah:Saruboceq:

selam kızlar bayanssulusmile
hoşgeldin canım :1hug:
hoşbuldum duyguş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
kahve içiyoz :içelim:
vallahi billahi bi kahve alıp geldim 3 sayfa atlamışsınız ya bu ne hız
çok düşünmemeye bak canım benim.

Evet açıköğretimdeyim bende. Hayırlı olsun tatlım.
Ben kursa gidiyorum aralığın ilk haftası dersler başlıyor. Sende ufak ufak başlasan iyi olur. Rahat rahat her hafta bir konu ünite bitirsen bile yetiyor. Sonra sıkışmıyorsun.

AÖF kitaplarından hiç çalışma o kadar gereksiz ayrıntı var ki kafa karıştırmaktan başka bir işe yaradığı yok. Güzel bir yayın evinin mesela dediğin gibi Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını al. Ondan çalış, bol bol geçmiş yılların sorularını çöz çok rahat verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…