- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #97.041
şükür iyiyim bende cnm bugün pek işim yok burda takılıyom iştee
ohh ne güzellll:lepi: arada işin olmaması iyi oluyor :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür iyiyim bende cnm bugün pek işim yok burda takılıyom iştee
süperrrr:teytey:
amin inşallahh:Saruboceq:
hoşgeldiniz kızlarr...
burcum kaçtır yzıyorum cevap yazmıyosun bana:dilcikar:
ohh ne güzellll:lepi: arada işin olmaması iyi oluyor :lepi:
hoşgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyoooaklinialirimsmilesıkıldım geldim ne ediyonuz bakalım
bazen umutlanıyorum bazen böyle melankolik oluyorum duygum sıyırdım iyicesempatiksalakcinnidur kız bu ne karamsarlık yahu, cık cık cıklmaz:
yapma öyle hayırlısıyla bi bitsin de şu günler çok aha güzel şeyler olacak eminim
aklına öyle kötü şeyler sokma hemen
hoşgeldinna.s.selam kızlar bayanssulusmile
hoşgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyoooaklinialirimsmile
bazen umutlanıyorum bazen böyle melankolik oluyorum duygum sıyırdım iyicesempatiksalakcinni
güzel şeyler dileyelim güzel şeyler olsun dimi duygum..opuyorumnanaktan
canım ya sende işletme okuyosun dimi...bende bu sene kayıt oldum nisanda sınavlar başlıyo ne zaman ders çalışmaya başlıyım kursa gitmicem benimki gitme dedi alsanaalsanasmile
murat açıköğretimin kitaplarınımı alıyım nettenmi çalışıyım nasıl ders çalışabilirm evde canım ne zaman başlıyım çalışmaya?
hoşgeldinna.s.
hoşbuldum balım
aaa görmemişimimdir kusura bakma durum ya özür dilerim canım pek fazla durmadan çıkıyorum çk fazla işlerim var sıkılıyorum ya nasılsı canım
hoşgeldın canım nasılsın nasıl gıdıyoooaklinialirimsmile
bazen umutlanıyorum bazen böyle melankolik oluyorum duygum sıyırdım iyicesempatiksalakcinni
canım ya sende işletme okuyosun dimi...bende bu sene kayıt oldum nisanda sınavlar başlıyo ne zaman ders çalışmaya başlıyım kursa gitmicem benimki gitme dedi alsanaalsanasmile
murat açıköğretimin kitaplarınımı alıyım nettenmi çalışıyım nasıl ders çalışabilirm evde canım ne zaman başlıyım çalışmaya?
hoşgeldinna.s.
ıyı yapmıssın canım..ben napıyım evdeyım şfak saymaca..sizin çözüldümü iletişim problemi canım.hoşbuldum didemcim olumunekankayizsmile
iyiyim ofisde işlerimi bitirdim damladım buraya :lepi:
sen nasılsınn kaydirigubbakcemile5
duyguşş![]()
zaten sen umut oldun bana canımopuyorumnanaktandidemcim hiç bunları düşünüpde karamsar olma sakın herşey gayet güzel gidiyor bak ben buluşamadığımdan sorun çıkıyor ama senin yaşın büyük ve çıkıp dolaşabiliyorsundur bu yüzden sürekli insan birbirini gördüüğü için mutlu oluyor bizim sorunumuz benim evden çıkamamam ve buluşamamamız malesef
boşver hayatı akışına bırak.hiiç düşünme bunları.
Hoşbulduk tatlım :1hug:
yok cnm ne kusuru öyle takıldım sadecee.. iyiym bende şafak saymaya devamm iştee... ne zaman buluşuyon sevgilinle bakalım?
ıyı yapmıssın canım..ben napıyım evdeyım şfak saymaca..sizin çözüldümü iletişim problemi canım.
zaten sen umut oldun bana canımopuyorumnanaktan
bizim görüşememe problemi olmaz canım yeterki gelince herşey güzel olsun ben az görüşmeyede razıyım :Saruboceq:
nasılsın canım?
ıyı yapmıssın canım..ben napıyım evdeyım şfak saymaca..sizin çözüldümü iletişim problemi canım.
zaten sen umut oldun bana canımopuyorumnanaktan
bizim görüşememe problemi olmaz canım yeterki gelince herşey güzel olsun ben az görüşmeyede razıyım :Saruboceq:
nasılsın canım?
hşbuldum ii deilim ya sıkılıyorum
uykumda var offfffffffne geçmek bilmez zamanmış bugün yasen nasılsın yine karamsarlığa takılmışsın herşey güzel olucak canım merak etme en azından evden çıkamama sorunun olmadığından rahat rahat görüşeiliceksiniz bende hep sorun bu bu yüzden ayrılmıştık bile geçen hafta
yaşında büyük zaten ailen karımıyorur eminim sana güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun sakın kuruntu yapıpda kendini üzme gerçekten geldiklerinde o düşüncelerden kendini çekiypsun niye düşünüpde üzülmüşüm diyosun aynısını ben yaşadım tatlım
perşembe günü öğleden sonra iş çıkışıma gelicek abataşa gidicezkaydirigubbakcemile2
iyiyim bende tatlım boshayallersmileiyiyim canım sağol idare edıyoruz se nasılsın :hulya:
selam kızlar ben geldim
ya kusura bakmayın öyle acele çıkmam gerekiyor yazamıyorum çıkıyorum diye
selam kızlar ben geldim
ya kusura bakmayın öyle acele çıkmam gerekiyor yazamıyorum çıkıyorum diye
hoşgeldin canım :1hug:selam kızlar bayanssulusmile
vallahi billahi bi kahve alıp geldim 3 sayfa atlamışsınız ya bu ne hızhoşbuldum duyguş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
kahve içiyoz :içelim:
çok düşünmemeye bak canım benim.bazen umutlanıyorum bazen böyle melankolik oluyorum duygum sıyırdım iyicesempatiksalakcinni
iyiyim bende tatlım boshayallersmile
hoşgeldin cnm:1hug: